Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/KUMANDALI-FM-TRANSMITTER-210-KANAL-HEDIYELI_W0QQidZZ5322524#aciklama
    Bu ürün mü? Hangi frekans aralıkları var? Antalyada boş frekans bulabilirmiyim? Dahili bellek var mı?
  • evet kardeş benimki bunun aynısı.dahili bellek yok.ben ayrıca flaş bellek aldım.22ytl ye bu üründe 45 ytl bu da pahalı.açık artırmaları takip et ordan 30-35 ytl ye düşürürsün.bellekle beraber 55-60ytl ye maal olur.bu 210 kanallı olduğundan istediğin boş frekansı ayarlaya bilirsin Antalyadada frekansların hepsi dolu deyildir heralde.ben Ankarada sorunsuz kullanıyorum.kolay gelsin..!!
  • Ankarada sorunsuz kullanıosan baya ii ankara büyükşehir sonuçta radyo doludur, 210 kanallı iimiş ya. Ben bunu alabilirim ama netten diil bulabilirsem çarşıya bakarım. Elektronik almam ben netten ya sorun çıktımı kargo tlf uğraşıon başıma geldi iş diil yani, yakından bi yerden alınca 10 dkda gidiom değiştiriom sorun çıkarsa kafam ağrımıo
  • 2 tane aldım şimdi iade etcem tam rezalet bir olay ses kalitesi cok kötü ,boğuk ve cızırtılı tavsiye etmem hiç kimseye ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcx

2 tane aldım şimdi iade etcem tam rezalet bir olay ses kalitesi cok kötü ,boğuk ve cızırtılı tavsiye etmem hiç kimseye ..

Hangi şehirde yaşıyorsun?
  • istanbulda yaşayan arkadaşlar için tavsiyem 107.7 frekansından dinlemeleri. burada net çekiyor ve ben sorun yaşamıyorum.
    ben aşağıdaki linkteki cihazdan aldım,210 kanal, kumandalı ve 1 gb hafızalı. gayet memnunum. fm transmitter konusunda türkiyedeki uzmanları sanırım.
    http://aksell.com.tr/urun_detay.asp?dil=tr&katid=24&altkatid=59&id=235
  • FOREX TRANSMITTER MODULATOR aldım çok memnunum tüm arkadaşlara tavsiye ederim birebir değişim garantisi veriyorlar.
  • arkadaşa kesinlikle katılıyorum . forex CFT-626A KUMANDALI modeli gerçekten çok harika. Herşeyi mükemmel 4 GB a kadar destekliyor.hiç ses kaybı yok.DENEDİK seyir halindeyken yaklaşık 100 metre öndeki araçta takılı olan forex transmitter diğer araçta dinlenebiliyor.
  • bendeki transmitterın resmini ekleyeyim insanlar görüp faydalansın.

FOREX CFT-626 arkadaşlar yineliyorum gerçekten çok hoş bir ürün.Kayan şarkı isimleri , uzaktan kumanda, SD/mmc kullanımı 4gb a kadar kart ve flashdisk desteği.

FM TRANSMİTTER'LER
  • Ben de önceden fm transmitter alıp kullanmak istiyodum bunun için bir de ipod filan düşünüyodum sonra baktım cebe ihtiyacım var aldım bir Sony walkman telefon ve sony kaset adaptörü acayip memnunum , kablo gözükürse de gözüksün
  • ben forex diyorum ve tek geçiyorum arkadaşım walkman ile felan uğraşamam ben ya ne o modası geçti artık
  • MERHABA ARKADAŞLAR CEVABINI ACİLEN ARADIĞIM İKİ SORUM VAR;

BİRİNCİ SORU:KLASÖR ATLATMA ÖZELLİĞİ OLAN FM TRANSMİTTER VAR MI? BEN,M GÖRDÜĞÜM BÜTÜN CİHAZLARDA ŞARKILARI TEK TEK İLERİ YA DA GERİ ALMAK GEREKİYOR. BU AÇIDAN KULLANIŞSIZ.

İKİNCİ SORU:
    PİLLE ÇALIŞAN SD/MMC KART VEYA USB GİRİŞİ OLAN YA DA DAHİLİ HAFIZASI OLAN BİR CİHAZ VAR MI? ÇAKMAĞA BAĞLI KALMADAN ÇALIŞABİLEN BİR FM TRANSMİTTER?

BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN
  • 1.sini henuz duymadım ama 2.si evet var bende var ama piyasada satıldığını duymadım
    bendeki hafızalı radyolu,kulaklıklı,cep telefonlarının pili gibi şarjlı pili var.
  • ŞOK KAMPANYA 27/08/2007 Tarihine Kadar

Forex CTF-619A Kumandalı Fm Modülatör KDV ve Ulaşım Dahil : 39 YTL

http://www.fmmodulatorburada.com/index.php?act=viewProd&productId=3

FM TRANSMİTTER'LER

Özellikler Fm Modülatör

Samsung çipset
    Modern ve yenilikçi dizayn
    3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilme
    15 FM frekansı seçebilme
    MP3/WMA dosyalarını okuyabilme
    Işıklı led gösterge
    USB 2.0 Desteği
    4GB'a kadar Taşınabilir USB Disc Desteği
    Uzaktan Kumanda
    15 FM Kanalı ile tam uyumluluk.
    Audio kablo üzerinden harici ses girişi
    Önceki parça-Sonraki Parça-önceki Frekans-Sonraki Frekans-Durdur-Başlat-Ses Açma ve Kısabilme Fonksiyonları (Kumandadan veya Cihazdan)
    çakmaklık girişinden direk bağlantı (Harici adaptöre gerek yok)

• hasyıldız q. soruna cevap bulabildin mi bende aynı olay yüzünden alıp almamak arasında kaldım bi de soruna ek olarak hiç değilse klasör olmasa bile listeyi karışık çalanları var mı bunların
    quote:

Orjinalden alıntı: hasyildiz

MERHABA ARKADAŞLAR CEVABINI ACİLEN ARADIĞIM İKİ SORUM VAR;

BİRİNCİ SORU:KLASÖR ATLATMA ÖZELLİĞİ OLAN FM TRANSMİTTER VAR MI? BEN,M GÖRDÜĞÜM BÜTÜN CİHAZLARDA ŞARKILARI TEK TEK İLERİ YA DA GERİ ALMAK GEREKİYOR. BU AÇIDAN KULLANIŞSIZ.

İKİNCİ SORU:
    PİLLE ÇALIŞAN SD/MMC KART VEYA USB GİRİŞİ OLAN YA DA DAHİLİ HAFIZASI OLAN BİR CİHAZ VAR MI? ÇAKMAĞA BAĞLI KALMADAN ÇALIŞABİLEN BİR FM TRANSMİTTER?

BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN

• quote:

Orjinalden alıntı: mavideniz34

arkadaşa kesinlikle katılıyorum . forex CFT-626A KUMANDALI modeli gerçekten çok harika. Herşeyi mükemmel 4 GB a kadar destekliyor.hiç ses kaybı yok.DENEDİK seyir halindeyken yaklaşık 100 metre öndeki araçta takılı olan forex transmitter diğer araçta dinlenebiliyor.

Bende aynı modeli aldım(forex CFT-626A KUMANDALI modeli)
    6 aydır kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım
    Kendim elektronikçiyim ses kaybı çok az 3-6db arası
    Fm Transmitter ın amacı aracınızın orijinalliğini bozmamak ve istediğiniz mp3 leri dinlemek
    Zaten ses kalitesi arayan arkadaşlar bilmeleri gerek ucuza kalite yok.
    Saygılarımla
    tavsiye ederim
  • Burada yazan yorumları okuduktan sonra almayı düşündüğüm transmitter için endişelendim ama başka çarem olmadığından almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalarda Forex için güzel şeyler söylendiğini tespit ettim. Aslında 206 frekans üzerinden yayın yapan bi cihaz düşünüyordum ama Forex'ler 15 kanal üzerinden yayın yapıyor. Elimde Flash bellek olduğu için dahili hafızaya gerek olmadığını düşündüm. Sonuçta içindekide aynı tarz bi hafıza...Ürünü almak için yaptığım araştırmada Tena Dijital diye bi firmayla karşılaştım. İnternet sitesihttp://online.tenadigitalmarket.com/
    Üsküdar da küçük bi mağaza...Buradan Forex 631A kumandalı modelini aldım. Hemen taktım 107,7 ve 107,9 frekanslarında yolda geçtiğim bölgelerde tek tük cızırtı dışında bi sorunla karşılaşmadım ki büyük ulusal radyoların yayınlarında bile böyle sorunlar olabiliyor. Anlıyacağınız FM radyo kalitesinde yayın dinlemek istiyorsanız iyi bi FM transmitter işinizi görür.. Şehirlerarası yolda ise biçilmiş kaftan tabii eğer yok ben 1 GB lik bi Flash bellek yerine 30 tane cd ya da kaset taşırım demiyorsanız.
    Bu arada Forex in iki artısını daha belirteyim; Şarkı isimleri kayan yazı ile geçiyor.. Yani birçok transmitterda olduğu gibi sadece frekans yazmıyor göstergede. Ayrıca cd çalar, walkman,ipod,sony walkman telefon (tabi normal kulaklık çıkışı aparatınız varsa, W900i de var mesela) dan da ses alabiliyorsunuz. Bunun için ara kablo ürün içinden çıkıyor.

• İlk önce 200 kanallı modeli denedim ama memnun kalmadım, özellikle pille çalıştığı zaman performansı kabul edilebilir değildi.

FM TRANSMİTTER'LER

Daha sonra 14 kanallı, kaldığı parçadan devam edebilen, parça isimlerini gösteren modelden aldım. İzmir'de ve şehirler arası uzun yolda sorunsuz kullanıyorum ancak İstanbul içinde pek tatminkar değil ancak yine de ilk aldığım 200 kanallıdan daha iyi.

FM TRANSMİTTER'LER

Uzun lafın kısası, eğer İstanbul'da kullanacaksanız bu işi adam akıllı yapan bir FM cihazı malesef yok..

• DİGİMAX 1GB DAHİLİ BELLEK KUMANDALI MP3 FM TRANSMİTTER ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR SÜPER SES

Kdv Ulaşım Dahil-59-YTL

FM TRANSMİTTER'LER

Digimax Dahili 1 GB BELLEKLİ ve KUMANDALIDIR Haricen Usb Bellekde Takılabilir.

MP3onChannel, otomobilde bir CD çalıcı veya pahalı başka bir ekipmana ihtiyaç duymadan, sadece aracın çakmak girişine takılan ve basit bir USB memory (USB HAFIZA BELLEK) üzerindeki MP3 dosyalarını kablosuz olarak oto radyo/teyp FM bandına yüksek kalite ile stereo yayın yapan bir aksesuardır. Kısaca, otomobil içinde kablosuz olarak çalışan bir MP3 çalardır.
    Aracınızda,otomobilinizin orijinal fabrika çıkışında bir kasetçalar var ve cd çalara dönüştürmek istiyorsunuz?Fakat sadece aracınızın orijinal uyumlu ve ölçülerine uygun olanı seçmek zorundasınız. MP3onChannel,bu sorununuzu ucuz bir şekilde ortadan kaldırıyor ve size inanılmaz bir performans ve kablosuz cd çalar imkanı sağlıyor.
    Yapacağınız şey çok basit!
    Bilgisayarınızdan paket içeriğindeki USB data kablosuyla belleğinize dilediğiniz kadar mp3 ü yüklüyorsunuz. Radyo üzerinden uyumlu frekanslardan birini seçiyorsunuz ve kablosuz olarak MP3 ü dinlemeye başlıyorsunuz.Kablo yok,tesisat yok!
    Play, Stop, Volume ve Parça Atlatma Fonksiyonları
    MP3onChannel, üzerinde bulunan line-in girişi ile dışarıdan DVD veya VCD çalar, i-pod, MD vb portatif cihazların ses çıkışını da yine oto radyo/teyp FM bandına, seçilebilen yedi frekansdan birinden kablosuz olarak aktarabilmektedir (bu durumda cihazın üzerinde bellek olmabellek)Yine aynı şekilde radyo ile MP3onChannel arasında hiçbir kablo bağı bulunmuyor.
    1. FM Modulatorunuzu aracınızın 12 Volt çakmak girişine takınız
    2. Ses aygıtınızı da Modulatore takınız.
    3. 15 Farklı FM Frekansından dilediğiniz frekansı seçiniz.
    4. Aracınızın radyosundan da FM modulatörde seçtiğiniz frekansı ayarlayınız...
    5. FM Modulatördeki Play tuşuna basınız.
    6. Music/Ses aracınızın FM bandı aracılığıyla kablosuz bir şekilde aracınızın radyosundan duyulacaktır, hem de full stereo bir kalite ile...
    MP3onChannel ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür.

CİHAZ ÖZELLİKLERİ:
    Boyut 90x34x22mm (boy x en x yük)
    Araç çakmak girişinden 12V DC besleme
    USB 1.1 ve 2.0 disk desteği
    USB DATA KABLOSU
    Line-in girişi için ara kablo
    Garanti Süresi : 2 Yıl

http://fmmodulatorburada.com/index.php?act=viewProd&productId=23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musduzen -- 1 Eylül 2007; 22:29:16 >

• arkadaşlar

FOREX TRANSMITTERLARIN 206 KANAL+KENDINDEN 1GB HAFIZALILARI+EQUALIZERLI+KUMANDALI MODELLERI GELMİŞ..

PİYASANIN TOZUNU ATIYORLAR..

FOREX ALDIM MEMNUNUM SORUN YOK GARANTİ VAR 1 E 1 DEĞİŞİM

ZATEN CHIP - PC MAGAZINE - OTO HABER - PC NET BİR ÇOK DERGİDE DEFALARCA REKLAMLARINI GÖRDÜM

ADAMLAR İŞİ BİLİYOR VE SAMSUNG ÇİPLERİ KULLANMIŞLAR..

BEN TEK GEÇERİM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.