Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forex CFT-631C 1GB Hafızalı Fm Modülatör Oynarlı Başlıklı (Fm Transmitter)

Fiyat: Kdv Dahil-69-YTL

FM TRANSMİTTER'LER

Ürün Bilgisi

Forex CFT-631C 1GB Hafızalı Fm Modülatör

Özellikler

Samsung dahili 1GB hafıza
    Modern ve yenilikçi dizayn
    3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilme
    Oynar başlık (Hareketli gövde)
    15 FM frekansı seçebilme
    MP3/WMA dosyalarını okuyabilme
    Işıklandırılmış likit kristal ekran (LCD)
    LCD ekranda çalan şarkının adını görebilme (Kayan Yazı Teknolojisi)
    Seçilen FM frekansını gösterebilme
    Bellekte kaç mp3 var kaçıncı mp3 dinleniyor gösterebilme
    Çalan parçada geçen ve kalan süreyi gösterebilme
    USB 2.0 Desteği
    4GB'a kadar Taşınabilir USB Disc Desteği
    15 FM Kanalı ile tam uyumluluk.
    Audio kablo üzerinden harici ses girişi
    Önceki parça-Sonraki Parça-önceki Frekans-Sonraki Frekans-Durdur-Başlat-Ses Açma ve Kısabilme Fonksiyonları (Kumandadan veya Cihazdan)
    Çakmaklık girişinden direk bağlantı (Harici adaptöre gerek yok)
    Kontak kapatılıp açıldığında en son ayarlanan frekansta, en son dinlenen şarkıya kaldığı yerden devam edebilme

Kullanım şekli :

Forex Transmitter'ınızı aracınızın 12 Volt çakmak girişine takınız.
    15 Farklı FM Frekansından dilediğiniz frekansı seçiniz.
    Aracınızın radyosundan da FM modulatörde seçtiğiniz frekansı ayarlayınız.
    FM Modulatördeki Play tuşuna basınız.
    Muzik/Ses aracınızın FM bandı aracılığıyla kablosuz bir şekilde aracınızın radyosundan duyulacaktır, hem de full stereo bir kalite ile.
    FM Transmitter ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür.

http://www.fmmodulatorburada.com/index.php?act=viewProd&productId=10

• Forex in şu 1 GB lık modelinde ilaveten USB flash bellek kullanabiliyor muyuz yoksa sadece üstündeki 1 GB la mı yetiniyoruz?

http://online.tenadigitalmarket.com/product_info.php?cPath=147&products_id=668
  • arkadaşlar ben de uzun bi zamandır alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. bir kaç model arasında kararsızdım ama hepsiburada da APROTECH 1 GB DAHİLİ HAFIZALI, 210 FREKANS KUMANDALI EKOLAYZERLI OYNAR BAŞLIKLI FM TRANSMITTER diye bi model gördüm hem dahili hafızası var hem kumandalı fiyatı da uygun gibi ama ses kalitesi nasıl bilmiyorum aranızda hiç kullanan veya bu modelin ses kalitesi hakkında bilgisi olan var mı link aşağıda
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258076&productid=otmaksfm12yni

• FM Tranmitter denilen cihazı bir arkadaşımda gördüm. 2007 Model toyota yaris de kullanıyordu. Araçta ki orjinal ses sistemi MP3 Cd lerini çalabiliyor. Neden kullandığını sorduğumda cd lerle uğraşmak istemediğini söyledi. Ses kalitesi beni rahatsız etmedi. Ancak şunu söyleyeyim ses sistemine 5000 ytl para harcayanlar elbetteki böyle bir cihazdan çok şey beklememeli. Ben şahsım adına arabada yolculuk ederken zevkle dinlenebilecği kanaatine vardım. Sadece merak ettiğim FM Transmitter denilen cihazlarda RDS özelliği olan var mı? Yani çalan parça adını RDS özelliği olan bir FM alıcıda görebilme şansımız var mı? Eğer RDS özelliği olan cihaz varsa veya bu özellikte bir cihaz çıkarsa bence mükemmel olur. Sorumu cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. Bende FM Transmitter almayı düşünüyorum. Alınca görüşlerimi paylaşırım.
  • valla forumu okurken öyle bir modele denk geldim ama şimdi markasını hatırlamıyorum forumu biraz kurcala istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: ocgultekin

FM Tranmitter denilen cihazı bir arkadaşımda gördüm. 2007 Model toyota yaris de kullanıyordu. Araçta ki orjinal ses sistemi MP3 Cd lerini çalabiliyor. Neden kullandığını sorduğumda cd lerle uğraşmak istemediğini söyledi. Ses kalitesi beni rahatsız etmedi. Ancak şunu söyleyeyim ses sistemine 5000 ytl para harcayanlar elbetteki böyle bir cihazdan çok şey beklememeli. Ben şahsım adına arabada yolculuk ederken zevkle dinlenebilecği kanaatine vardım. Sadece merak ettiğim FM Transmitter denilen cihazlarda RDS özelliği olan var mı? Yani çalan parça adını RDS özelliği olan bir FM alıcıda görebilme şansımız var mı? Eğer RDS özelliği olan cihaz varsa veya bu özellikte bir cihaz çıkarsa bence mükemmel olur. Sorumu cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim. Bende FM Transmitter almayı düşünüyorum. Alınca görüşlerimi paylaşırım.

• bu alet hakkında ne diosnuz ses kalitesi açısından ve kullanabilirlik açısından....

http://urun.gittigidiyor.com/200-KANAL-MP3-MP4-FM-TRANSMITTER-MODULATOR-KUMANDALI_W0QQidZZ5992321#aciklama
  • FOREX TRANSMITTER DONANIM HABERE REKLAM VERMİŞ ANASAYFASINDA GÖRDÜNÜZ MÜ?
  • OKAY MODEL: MF-500R

KUMANDALI YENİ MODELİ ÇIKTI !!!

HİÇ YERDE OLMAYAN FİYATI İLE STOKLARIMIZDA

KDV ve Ulaşım Dahil 36 Ytl.

FM TRANSMİTTER'LER

OKAY RADYO VERİCİSİ (CAR MP3 MODULATOR) MODEL: MF-500R

MP3/WMA formatındaki müzikleri destekler.
    U-diski /MP3/Hardisk gibi USB arabirim cihazlarında müzik çalar ve radyoya iletir.
    FM Radyo transmitterında kurulu olan iletim oranı:87.5MHz-108.0MHz, toplam 206 seçmeli kanal..
    Otomatik olarak çalma işlevi:12 Voltluk adaptörün çıkışını aracınızın çakmak girişine ya da güç portuna taktığınız zaman otomatik olarak müzik çalar.
    7EQ mod seçeneği: (01) Natural ,(02) DBB, (03)Rock, (04)Jazz, (05) Pop, (06)Soft, (07)Klasik.
    Hafızada tutma işlevi: MF500R‘yi “ ”tuşuna basarak kapatırsanız son sarkı/ frekans/ ses/ EQ mod gelecek sefer MF500R'yi açtığınız zaman korunup, tekrar gösterilir.
    Kullanıcın seçtiği 87.5-108.0 MHz arasındaki 7 frekansı akılda tutar.
    Değişmez ses girişi:MP3/MP4/CD/DVD çaların ses çıkışına bağlanıldığı için FM Transmitterin müziğini radyo sistemine iletir.
    Kızıl ötesi uzaktan kumanda.
    RESİMDEKİ UZAKTAN KUMANDANIN İŞLEVİ

1.İstediğiniz kanalı seçmek için “CH-”/ “CH+” düğmesine basınız, 0.1MHz arttırmak için /azaltmak için
    bir kere kısa basınız.
    2.İstediğiniz şarkıyı seçmek için “ ” ileri / “ ” geri düğmesine basınız. LED’ teki şarkıların numarasını göreceksiniz.
    3.Sesi azaltmak için “-” düğmesine , yükseltmek için “+” düğmesine basınız.
    4.Çalmak için ya da durmak için “ ” düğmesine basınız.
    5. “ EQ ” düğmesine basınız. Yedi tane EQ modu var.(01)Natural, (02)DBB, (03)Rock, (04)Jazz, (05)Pop, (06)Soft and (07)Klasik
    seçiminiz için.

Kurmak

1.MF-500R' un çıkışı olan 12 Voltluk adaptörü aracınızın çakmak girişine ya da güç kaynağına takınız.
    2.A.R.V' de kullanılan ( 87.5-108.0) önceden belirlenmiş fm frekanslarından birine radyonuzu ayarlayınız. Seçtiğiniz önceden belirlenmiş olan radyo frekansının herhangi bir yerel radio istasyonu tarafından kullanılmadığına emin olunuz.
    3.Radyonuzda bulunan frekansı MF-500R yayım frekansına eşleştirmek için kanal butonunu ayarlayınız.
    4.Ses zayıf çıkarsa, sesi lütfen yükseltiniz. Seste bozulma varsa ,lütfen sesi düşürünüz.

USB Flash Bellek

1.Bu kılavuzda “Kurmak’’ bölümündeki talimatları izleyiniz.
    2.USB belleği MF-500R' un USB girişine takınız.
    3.MP3/WMA klasörünün çalmasını başlatmak için 1 kez the düğmesine basınız. Durdurmak için tekrar basınız.
    4.Daha sonraki klasöre ilerlemek için butonuna bir kere basınız. Sesi yükseltmek için butonuna basınız ve kavrayınız
    5.Önceki klasöre gitmek için 1 kere butonuna basınız. Sesi azaltmak için düğmesine basınız ve kavrayınız.

Giriş Jackini Kullanmak

1.Bu kılavuzun “Kurmak” bölümündeki talimatları izleyiniz ve sonra 2,5 mm tedarik edilen kablonun fişini, MF-500R' ın yanındaki girişe takınız.
    2.Tedarik edilen 3,5 mm kablonun çıkışını (ör. MP3/MP4 Çalar, CD and DVD Çalar vs.) MF-500R' unuzun yayınlamasını istediğiniz aletin kulaklık
    girişine takınız.
    3.MF-500R' e bağladığınız aleti açınız ve daha sonra sesi normal dinleme oranına getiriniz.
    4.Daha sonra radyonun sesini istenilen seviyeye ayarlayınız.

http://fmmodulatorburada.com/index.php?act=viewProd&productId=11

• Çok yakında mükemmel ürünlerleri ile bir firma geliyor.Adı Platinyum ürünleri kendi adlarına Türkiye pazarında satacaklarmış ve Yazılım vs. olarak tam destek vereceklerini söylüyolar.Ürünlerden bir modeli deneme şansım oldu ses aktarımı olsun, ses kalitesi olsun LCD ekranı + fiyatı olarak gerçekten bayıldım. Bence almak için acele etmeyin.Yakında her yerde Platinyum marka FM Transmitter ları görücez sanırım. sitesi galibawww.platinyum.com

Saygılar
  • arkadaşlar forex transmitterların 206 kanal hafızalı 1 gb samsung bellekli sd mmc kart destekli bi sürü güzel modeli gelmiş detaylar ve resimler içinwww.forex.com.tr

ben halen memnunum saol forex.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaakodi

quote:

Orjinalden alıntı: mavideniz34

arkadaşa kesinlikle katılıyorum . forex CFT-626A KUMANDALI modeli gerçekten çok harika. Herşeyi mükemmel 4 GB a kadar destekliyor.hiç ses kaybı yok.DENEDİK seyir halindeyken yaklaşık 100 metre öndeki araçta takılı olan forex transmitter diğer araçta dinlenebiliyor.

Bende aynı modeli aldım(forex CFT-626A KUMANDALI modeli)
    6 aydır kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım
    Kendim elektronikçiyim ses kaybı çok az 3-6db arası
    Fm Transmitter ın amacı aracınızın orijinalliğini bozmamak ve istediğiniz mp3 leri dinlemek
    Zaten ses kalitesi arayan arkadaşlar bilmeleri gerek ucuza kalite yok.
    Saygılarımla
    tavsiye ederim

FM cihazlarda bulunduğunuz şehir de çok önemli. Mesela ben İstanbul'dayım, aldığım hiçbir cihaz işime yaramadı. Siz hangi şehirdesiniz merak ettim?

• quote:

Orjinalden alıntı: aaakodi

quote:

Orjinalden alıntı: mavideniz34

arkadaşa kesinlikle katılıyorum . forex CFT-626A KUMANDALI modeli gerçekten çok harika. Herşeyi mükemmel 4 GB a kadar destekliyor.hiç ses kaybı yok.DENEDİK seyir halindeyken yaklaşık 100 metre öndeki araçta takılı olan forex transmitter diğer araçta dinlenebiliyor.

Bende aynı modeli aldım(forex CFT-626A KUMANDALI modeli)
    6 aydır kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım
    Kendim elektronikçiyim ses kaybı çok az 3-6db arası
    Fm Transmitter ın amacı aracınızın orijinalliğini bozmamak ve istediğiniz mp3 leri dinlemek
    Zaten ses kalitesi arayan arkadaşlar bilmeleri gerek ucuza kalite yok.
    Saygılarımla
    tavsiye ederim

FM cihazlarda bulunduğunuz şehir de çok önemli. Mesela ben İstanbul'dayım, aldığım hiçbir cihaz işime yaramadı. Siz hangi şehirdesiniz merak ettim?

• valla ben bu kunuyu yaklaşık 8 aydır araştırıyorum herkes bişeyler söylüyor.

ilk çıkan modellerini 6 ay once 140 ytl ye kadıköyde bi dükkanda bulmuşdum vede sevinerek aldım ama tam bir hüsran.

şu anda elimde 4 farklı firmanın getirdiği ürünler torpidomda koleksiyon şeklinde duruyor en son yaklaşık 15 gün önce bir alışveriş merkezinde çorluda gordüm ,

bu tamamen farklı gorünüyordu ekranı oled ekranlı 1 gb hafızalı elektriği kesseniz bile şarkı o andaki çaldığı yerden başlıyor menüsü acayip güzel , son 8 aydır sahip olduğum en iyi ürün budur diye düşünüyorum, öğle internette filan da satmıyolar demekki kalite takılıyolar plastiği filan da çok kaliteliydi zaten 150 ytl

fiyatı var malzeme çok sağlam ,inanın çok hoş bir alet zaten adamların sitesine girdim getirdikleri diğer mallar da çok kupon aletler yani iyi para iyi alet

en azından imkanı olan iyi mal alabilmeli bu ülkede hep dandik mallar olmasın her paraya göre farklı mallar olmalı .

bu ayki pc net dergisindede ürünün tanıtımı vardı açıkçası sevindim ,çünki çok paramı verdim diye hayıflanmıştım doğrusu ,ama dergi bile bu üründen türkiyeye şu ana kadar gelmiş en iyi malzeme diye bahsediyor .

umarım bu konu ile ilgili kafaları karışmış olan arkadaşlara biraz olsun rehber olmuşumdur ,herkese sevgiler

• Forex CFT-626 Dijital LCD Ekranlı USB Girişli Oynar Başlıklı ( SD;MMC CARD ;Kumandalı - Equalizerli - 206 Kanal ) - 1 GB Samsung Hafızalı

Kdv Dahil-57-YTL

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

Ürün Bilgisi

Forex CFT-626 Dijital LCD Ekranlı USB Girişli Oynar Başlıklı ( SD;MMC CARD , Kumandalı - Equalizerli - 206 Kanal ) - 1 GB Samsung Hafızalı

Özellikler
    · 1 GB Dahili Samsung Hafıza

· Modern ve yenilikçi dizayn

· 3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilme

· Oynar başlık (Hareketli gövde)

· 206 FM frekansı seçebilme

· MP3/WMA dosyalarını okuyabilme

· Işıklandırılmış likit kristal ekran (LCD)

· LCD ekranda çalan şarkının adını görebilme (Kayan Yazı Teknolojisi)

· Seçilen FM frekansını gösterebilme

· Bellekte kaç mp3 var kaçıncı mp3 dinleniyor gösterebilme

· Çalan parçada geçen ve kalan süreyi gösterebilme

· USB 2.0 Desteği

· Uzaktan kumanda

· 206 FM Kanalı ile tam uyumluluk.

· Audio kablo üzerinden harici ses girişi

· Önceki parça-Sonraki Parça-önceki Frekans-Sonraki Frekans-Durdur-Başlat-Ses Açma ve Kısabilme Fonksiyonları (Kumandadan veya Cihazdan)

· Çakmaklık girişinden direk bağlantı (Harici adaptöre gerek yok)

· Kontak kapatılıp açıldığında en son ayarlanan frekansta, en son dinlenen şarkıya kaldığı yerden devam edebilme

Kullanım şekli :

Forex Transmitter'ınızı aracınızın 12 Volt çakmak girişine takınız.

· 206 Farklı FM Frekansından dilediğiniz frekansı seçiniz.

· Aracınızın radyosundan da FM modulatörde seçtiğiniz frekansı ayarlayınız.

· FM Modulatördeki Play tuşuna basınız.

· Muzik/Ses aracınızın FM bandı aracılığıyla kablosuz bir şekilde aracınızın radyosundan duyulacaktır, hem de full stereo bir kalite ile.

· FM Transmitter ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür.

http://fmmodulatorburada.com/index.php?act=viewProd&productId=58

• arkadaşlar dün aldığım FM TRANSMİTTER en ucuzunu aldım olmazsa fazla zarara uğramamak için bendede 1 gb flash bellek vardı ilk taktım acayip cızırtı yaptı daha sonra antenin uç aparatını söktüm şu an mükemmel çalışıyor ve istanbulda kullanıyorum aldıgım aparatın bu APROTECH 210 FREKANS UZAKTAN KUMANDALI
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258076&productid=otmaksfm120
  • Yeni Model Forex 626 1 Gb Samsung Hafızalı Stoklarımızda

http://fmmodulatorburada.com/index.php?act=viewProd&productId=58

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

FM TRANSMİTTER'LER

• hepsiburada.com'dan aprotech 1 GB dahili hafızalı kumandadan şarkı seçebilme özellikli bir fm transmitter aldım... ankaradayım... 106.3 frekansından sorunsuz dinliyorum...

alınabilir...

ancak şöyle bir sorun var ya da ben çözemedim... transmitter harici flash belleği görmüyor... ya da ben bulamadım...

dahili hafızası olan transmitter da harici bellek nasıl kullanılır? bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahrut

hepsiburada.com'dan aprotech 1 GB dahili hafızalı kumandadan şarkı seçebilme özellikli bir fm transmitter aldım... ankaradayım... 106.3 frekansından sorunsuz dinliyorum...

alınabilir...

ancak şöyle bir sorun var ya da ben çözemedim... transmitter harici flash belleği görmüyor... ya da ben bulamadım...

dahili hafızası olan transmitter da harici bellek nasıl kullanılır? bilen var mı?

1GB dahili bellekli olan cihazlara ayrıca dışarıdan bellek takılamıyor, en azından Forex'lerde durum böyle.
  • @sparhawkisme

açıklaman için tesekkür ederim... ürünü hepsiburada.com'dan almıştım... bir çok ürün olunca okuduğum açıklamaları karıştırmışım senin açıklamandan sonra tekrar baktım.... açıklamalarda da benim bahsettiğim özellikten bahsedilmiyor...

olsa aslında güzel olurdu...

aldığım ürün bu:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258076&productid=otmaksfot#tablnk

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.