Şimdi Ara

FM16 Arayüz ve Maçların 3D gösteriminde kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi arayüzde hafif takılmalar ve maçların gösteriminde dalgalanmalar ve görüntü kırılmaları yaşıyorum. Son iki geforce güncellemesinden önce böyle bir sorunum yoktu. Sistemim i7 4700HQ / 12gb ram / 256 gb samsung 850 evo ssd / nvidia gt750m yani fm için gayet üst bir sistem olduğunu düşünüyorum ki bir hafta öncesine kadar böyle bi sorun yoktu ve gayet akıcı şekilde oynanıyordu. Oyun maçlarında altta choreme vesaire açıkken bile cpu kullanımı %60 üstünde görmedim. Keza önbellek kullanımıda 5-6 gb civarında geziniyo. Dahili ekran kartının değil nvidia ekran kartının oyunda çalıştığınıda teyit ettim. Yani sorunun kaynağını bir türlü bulamadım. Aynı durum başına gelen var mı? Çözüm hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

• bende de kasma var ama benim laptop 6 senelik. ben ondan dolayı kasıyor sanıyodum. genel birsey mi acaba
  • Arada yazılım olarak ekran kartının ayarlarında problem olabiliyor.

Bununla ilgili benim uygulayabildiğim en iyi çözüm, windows repair adlı programı indirip, bilgisayarı taratmak oldu. Ayarları default hale getirip, makinenin sapıtmasını önlüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın çalışmasında veya diğer programlarda herhangi bi sıkıntı yok. Yani pc'de Fm16 dışında bi sapıtma söz konusu değil.
  • Aynı problem bende de meydana geliyor, taramadan sonra oyun ayarları kendisine geliyor. Bi' dene bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.