Şimdi Ara

FM16 Crash Dump hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, oyun 31.12.2017 tarihinde takılı kaldı ve ne zaman 1 Ocağa geçmeye çalışsam "Crash Dump" hatası vererek oyundan atıyor.Bunu nasıl çözebilirim?

• Kullandığınız yamayla ilgili olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum orijinal mi oyun eğer orjinalse tercihlerden önbelleği temizle sonra oyuna gir oyunda tatile çık ne kadar menajer varsa kullandığın ben iki uç takım yönettiğini için söylüyorum sonra yine hata yaparsa birdaki denemede istifa et yada emekli ol yap sonra takımın başına tekrar geçersiniz temayı filan orjinale al belki temadanda kaynaklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Kullandığınız yamayla ilgili olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Cenko17

Dostum orijinal mi oyun eğer orjinalse tercihlerden önbelleği temizle sonra oyuna gir oyunda tatile çık ne kadar menajer varsa kullandığın ben iki uç takım yönettiğini için söylüyorum sonra yine hata yaparsa birdaki denemede istifa et yada emekli ol yap sonra takımın başına tekrar geçersiniz temayı filan orjinale al belki temadanda kaynaklı olabilir.

Yüz ve amblem paketi ile oynuyorum, sorun bunlardan kaynaklanabilirmi?

Oyunum korsan.Önbelleği de 2-3 defa temizledim.Hiçbir şey olmadı.Az önce SI Games'a yazdım, bana 16.3.1 versiyonunda çalışıyor dediler.Ancak 16.3.1'in henüz crack'i yok.

• korsan oyunda banada yapıyordu şuan 2026 yılındayım sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: brusk10

korsan oyunda banada yapıyordu şuan 2026 yılındayım sorun yok

Şimdi orjinal mi?
  • Rutrasss R kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun açıkken alt+tab yapmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Hocam oyun açıkken alt+tab yapmayın

Oyun çalışmıyor (1 Ocak tarihine geçmiyor) ki, Alt + Tab yapayım.Eğer çalışırsa, bu konuda daha dikkatli olacağım, teşekkürler :)
  • Rutrasss R kullanıcısına yanıt
    Evet şuan orjinal kullanıyorum... Arkadaslar insanlar hergün 10 lira sigaraya veriyor bu oyunu oynuyoruz günlerimizi haftalarımızı aylarımızı veriyoruz ve zevk alıyorız verin parasını orjinal alın bence..

bu arada üssteki arkadas tab+Alt yapamayın demiş ben iş yerinde oynuyorum 1 saat içinde emin olun 40 50 defa tab+alt yapıyorum.. şuana kadar en fazla 2 3 defa dondu onu yaptım diye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.