Şimdi Ara

FM17 crash dump v17.1.1.899422

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu lanet olası hatanın çözümünü bilen var mı? sezona başladım ilk maçta hata yemedik,2.maç kadrolara girmeden önce direkt şekildeki hatayı yiyorum,internetteki çözümlere baktım hiç biri işe yaramadıFM17 crash dump v17.1.1.899422

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realasim -- 18 Şubat 2017; 3:32:8 >

• Crush dump hatası ekran kartlarından doğan bir hata. Sürümünü güncelleyin ve ekran kartını maksimum güçte çalıştıra ayarlayın.

FM15'te bende çok yaşadım bu sorunu böyle aştım ve 15,16 ve 17de bu sorunla karşılaşmadım.

Oyunu pencere modu yada kenarsız modda oynayın
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediklerinizi yaptım ancak yine burdan sonra maç önüne girerken crash yedim sanırsam benim problem sizinkinden farklı FM17 crash dump v17.1.1.899422
  • quote:

Orijinalden alıntı: - The Stig -

Crush dump hatası ekran kartlarından doğan bir hata. Sürümünü güncelleyin ve ekran kartını maksimum güçte çalıştıra ayarlayın.

FM15'te bende çok yaşadım bu sorunu böyle aştım ve 15,16 ve 17de bu sorunla karşılaşmadım.

Oyunu pencere modu yada kenarsız modda oynayın

Fiorentina maçını atladıktan sonra crash hatası düzeldi hocam teşekkürler.
  • düzeldiğine sevindim. bazen fikstür ile alakalı problem yaşayan arkadaşlar oluyor. o gün ve tarihte sürekli aynı hata oluyodu. tatile çık deyip geçiliyodu sanırsam.

neyse hallettiniz ya gerisi önemli değil, iyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.