Şimdi Ara

FM17'deki bu sorunlar sizdedemi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FM17 tam sürümü çıktıktan sonra oyunda çok garip olaylar yaşıyorum iki kariyer oynuyorum biri fenerbahçede diğeri Almanya 2. ligindeki KSC takımı ancak oyundan soğutan olaylar beni benden alıyor bunlar sizdedemi var?

1.Çok fazla penaltı oluyor: nerdeyse 2 maçta bir penaltı oluyor bazen maçlarda 2 penaltıya kadar çıkıyor ortalama ve buda oyunun gerçekçiliğini azalttığı için oyun zevkinide azaltıyor

2.Anlamsız gol yemek ve gereksiz takımlara karşı farklı skorlarla yenilmek: Fenerbahçeyle avrupada portoyu 4-1 yeniyorum diğer hafta rizespora 4-0 yeniliyorum sanki crackli oyun gibi dengesizce ve tek örnekte bu değil ayrıca rakibin ayağına top gelince gol yiyeceğini anlıyorum artık kalecilerin yapay zekaları çok kötü.

3.Bursasporu 4-0 yeniyorken oyuncuların yorgunluğu arttığı için ve sakatlık riskini göz önünde bulundurarak takımı Hücum ağırlığından kontraya çektim 80.dakikada ve maçı 5-4 yenildim

daha sonra sorun heralde bana özel diyip karakterimi kariyerimi tamamen sildim ve ksc takımı ile bir kariyer açtım aynı sorunlar yine var...
    Sizdede aynı sorunlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 11 Kasım 2016; 14:48:21 >

• bir kaç updateye düzelir.
    sanırım korsanla mücadele için böyle bir stratejileri var.
    her sene standart olarak böyledir.
    oyun geldiğinde oynanamayacak durumda olur, ocağa doğru düzeltirler.
  • 3. Maddeyi yaşadın mı cidden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.