Şimdi Ara

FM17 Rakiplerin Transfer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 17 de Türkiye liginde rakipler hiç adam akıllı oyuncu almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalasnick -- 28 Aralık 2016; 16:47:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef, zaten bu dediğiniz hiçbir seride olmamıştı
  • Yeni başladıysan öyle olması doğal. Mesela ben ilk kariyere başladığımda hep kiralık oyuncular alınır çünkü bütçe olmaz. Sonra oyuncu falan satarak bütçe yaratır ve transfer yaparsın.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben yapabiliyorum ancak rakiplerin yapmadığını görünce denedim editörden borçları sildim ünü arttırdım 150mn bütçe verdim sonuç yine aynı rakipler çok vasat oyuncular transfer ediyorlar

• oyunda ilk transfer sezonunu kapatıp başlarım genelde (Kariyere başlamadan önce seçiliyor)

oyunda zaten borç içinde kulüpler bide saçma sapan transferler ile başlıyorlar o yüzden düşük oyuncular alıyorlar sürekli. Hatta 2. sezonda takıma full kiralık oyuncu doldurduklarını görüyorum.

İlk sezon transferi kapatırsanız takımlar baya bi kar yapıyorlar onuda diğer sene daha iyi kullanıyorlar.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam deneyeceğim şuan ki durumda hiç keyif vermiyor oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: kalasnick

yok hocam ben yapabiliyorum ancak rakiplerin yapmadığını görünce denedim editörden borçları sildim ünü arttırdım 150mn bütçe verdim sonuç yine aynı rakipler çok vasat oyuncular transfer ediyorlar

Teknik direktör , kulüp başkanı da önemli etken. Ayrıca oyuncular gelmek istemiyor da olabilir.
  • türkiye ligindeki takımların yapay zekasını çok kötü yapmışlar, bu oyunda uzun soluklu kariyerleri anca ingiltere liginde yapabilirsin
  • Malesef durum öyle... Beşiktaş kariyerimde Fenerbahçe 2.sezon küme düşmeye oynuyordu. Son bir kaç hafta atak yaparak son anda düşmekten kurtuldu.
  • Hocam editörde gerekli düzenlemelerle cidden güzel hale geliyor süper lig. İngiltere'de oynuyorum ben ama üç sezondur türkiyede hep 4 büyükler ilk 4te. Takip ediyorum gayet güzel çekişmeli oluyor.fener walcottu kiralamış felan. Fener galatasaray beşiktaş itibarlarını 8200-8500 arası trabzon itibarını 8000-8200 bursayı 7800-8000 başakşehir osmanlı 7500-7800 arası yapabilirsin. Lig itibarını fransadan fazla yapabilirsin. Mali durumlarda tüm borçları silebilirsin. Genel mali durum transfer bütçesi maaş bütçesi ayarlarını başka takımdan emsal alarak yapabilirsin. Fener galatasaray beşiktaş mali rakamları evertonla aynı seviyeye getirip diğerlerini watfordla felan aynı seviyeye getirebilirsin. Cidden başka türlü oynanmıyor. He tabi daha zorlu challenge için kendi seçtigin takımkı kısarak ayarlayabilirsin. Mesela feneri seçiceksen besiktas galatasarayı 8500 yap trabzonu 8000 bursayı 7800 yap kendini 7800-8000 arası yap. Beşiktasla galatasaraya evertonun mali durumunu yansıt. Kendine watfordu yansıt. Hem böyle kendini kısıtlamalar yapınca oyun yapay zekası anca yetişebiliyor sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyavuzz61 -- 30 Aralık 2016; 5:43:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sagolun oneriler icin 15 te daha tutarliydi sanki

• Süperliğin sponsor ve tv geliri çok düşük. ingiltere ve ve ispanya çok yüksek
    hal böyle olunca iyi oyuncular alınmıyor.
  • Hocam sorun alınmaması değil ben alıyorum ancak yapay zeka yapamıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.