Şimdi Ara

fm2006 windows10'a nasıl yüklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda windows 10 var. fm2006 oyununu yüklemek istedim ama yükleyemedim acaba yüklenmiyormu yoksa bir yolu vardıda benmi bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler

• Cd mo yoksa iso. mu? Bende de 2 hafta oncesine kadar windows10 vardi kuruyordum fm 06 yi da 05i de bi sikinti olmuyordu. Yüklenmiyor derken ne gibi bi sorun yasadiniz? Java ile ilgili ise sitesinden indirip kurun, sonra deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ilginiz için daha önce internetten indirip denemiştim ve kuramamıştım neden olduğunu anlamamıştım ama bilginizden sonra tekrar kurmak istiyorum acaba cdmi alayım yoksa internettenmi indireyim? bide internetten virüssüz setup'ını bulmak pek mümkün olamıyorda bildiğiniz sağlam bir site varmı setup'ını indirebileceğim yoksada cd'sini satın alabileceğim bi yer biliyormusunuz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs233 -- 16 Aralık 2017; 0:58:25 >
  • korsan oyunda para birimi hatası oluyor. sen euro tl dolar vs ayarlayınca oyun kendiliğinden taylandın para birimine çeviriyor onu. o sıkıntı var. ama şimdi orijinali bulabilirsen kesinlikle onu kur ama zor bulursun :) google'a fm 2006 indir falan diye ararsan bulursun yanlış hatırlamıyorsam saglamindir sitesinde vardı

• daha önceden internetten bir siteden indirmiştim ve kurmaya kalkınca bilgisayar silme virüs olmuştu hertarafından spamlar bişeyler çıkıyordu açıkçası korkumdan indirip kurmaya çekiniyorum. Acaba sağlamindir sitesi sağlammıdır?
  • cs233 C kullanıcısına yanıt
    valla bu dosyayı indirmedim ancak başka birçok program-oyun indirmişliğim var. sorun olmaz %99

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.