bilgisayarımdaki kısayol bildirimleri görünmüyor. Örnek: (fn)+f11-13 tuşları ile ekran parlaklığı ayarlarken veya ses seviyesi ayarlarken ekranda bildirim görünmüyor hepsi için böyle belki bunlar çok kritik değil ama (fn)+ f4 le harici ekran seçerken de neyi seçtiğimi görmüyorum
nasıl geri getirebilirim. nette arama yaptım bulamadım, buradaki üstadlar bilir dedim
quote:
Orijinalden alıntı: Fe Ty
Merhaba arkadaşlar,
bilgisayarımdaki kısayol bildirimleri görünmüyor. Örnek: (fn)+f11-13 tuşları ile ekran parlaklığı ayarlarken veya ses seviyesi ayarlarken ekranda bildirim görünmüyor hepsi için böyle belki bunlar çok kritik değil ama (fn)+ f4 le harici ekran seçerken de neyi seçtiğimi görmüyorum
nasıl geri getirebilirim. nette arama yaptım bulamadım, buradaki üstadlar bilir dedim
Merhaba !
Driver Dvdsi içinde Fonksiyonlar için gerekli driver var onu kurunuz.
Programı kendiniz kaldırmışta olabilirsiniz sistem geri yüklemede yapabilirsiniz.. !
fn tuş kombinasyonlarını kontrol eden bi yazılım mevcuttur sisteminizde onun ayarlarını kontrol edin
Teşekkürler arkadaşlar,
Soluto adında bir program var. Bilgisayarın açılışında çalışan programları listeliyor ve daha hızlı açılabilmesi için müdahale etmenize izin veriyo daha önce bu programı kullanarak kaldırdıklarım arasında bi programdan kaynaklanmış tekrar aktifleştirdim düzeldi