Casper Nirvana Nb 15.6 inc bilgisayarımın Fn tuşunu aldığım günden beri sorunsuz bir şekilde kullanıyordum, son bir haftada ne olduysa Fn tuşu çalışmamaya başladı. Tuşta bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ayarlardan kapandığını düşünüyorum. İşletim sistemim Windows 7 Basic yardım edebilecek biri olursa çok makbule geçer.
Up
ekran klavyesinden denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
ekran klavyesinde de çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: InvaDeR
quote:
sistemi bir hafta öncesine yüklemeyi deneyebilirsin
quote:
quote:
quote:
biraz araştırdım denetim masasından düzeltmişler fakat hangi bölümden olduğunu yazmamışlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
biraz araştırdım denetim masasından düzeltmişler fakat hangi bölümden olduğunu yazmamışlar.
shift ve numlock tuşuna birlikte basıp dener misin bi de
hocam fn tusunun programı varsa onu onar deyip pc yi yeniden baslatabilirsin. ben asus kullanıyorum fn tusu atk package adlı bir programla ilişkili çalışmamıştı bir kaç defa bu programı onarıp girdim çalıştı tekrar. ama burda asıl sorun hangi programla ilişkili oldugunu bulman
Benim Toshiba laptopumdada bir ara oldu sitesinden FN proğramı indirdim düzeldi.Casperin sitesine bir bak derim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
shift ve numlock tuşuna birlikte basıp dener misin bi de
Onu denedim olmamıştı kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: Levopron
Benim Toshiba laptopumdada bir ara oldu sitesinden FN proğramı indirdim düzeldi.Casperin sitesine bir bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
hocam fn tusunun programı varsa onu onar deyip pc yi yeniden baslatabilirsin. ben asus kullanıyorum fn tusu atk package adlı bir programla ilişkili çalışmamıştı bir kaç defa bu programı onarıp girdim çalıştı tekrar. ama burda asıl sorun hangi programla ilişkili oldugunu bulman
Teşekkür ederim size bütün driverları tekrardan yükledim ve sorun çözüldü. Aynı sorunu olan biri varsa driverın adı PHotkey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme