merhaba. araca ses sistemi alıcam ancak 2 senaryo arasında çok kararsızım. benzer sistem kullanan veya dinleyen arkadaşlar öneri ve yorumda bulunurlarsa çok sevinirim. 1. alternatif: Focal ps 165 mid takımı (80watt rms) audison sr4 ampli (2x60 1x200watt rms) hertz es 200 sub (200watt rms)
2. alternatif Audison Voce av k6 mid takımı (125watt rms) veya Hertz HSK 165 mid takımı (125watt rms) JBL gto 75.4 ampli (2x104 1x284watt rms) hertz es 250 sub (250watt rms)
Focal ve audison uyumu malumunuz. jbl alternatifinde ise biraz fiyat avantajı ve güç farkı söz konusu. önerilerinizi bekliyorum.
Bu zevke ve maddi imkanlara kalmış bir iş bana sorarsan kesinlikle 1. seçenek derim. Parça parça al ama iyi bir şey al. Focal tonlaması malum harika bir hop. audiosun hakkını verecektir. Hertz güzel bas ancak alçak tonlar için 30 cm mesela ds 300 düşünülebilir. Ya da rockford fosgate düşünebilirsin.
teşekkürler. bende 1. seçeneğe daha yakınım. alt frekanslar için çap ve kabin litresi ne kadar yükselse frekans cevabı o kadar iyi oluyor ancak maalesef bagaj küçük. bu sebepten 20-25 cm geçemeyeceğim.
2. secenekteki component secımlerın bence cok makul gorunuyor, o fıyat aralgında gozum kapalı alırdım ıkısınden bırını. Amfı olarak hertz serilerine bak derim.
quote:
Orijinalden alıntı: ex@lted
merhaba. araca ses sistemi alıcam ancak 2 senaryo arasında çok kararsızım. benzer sistem kullanan veya dinleyen arkadaşlar öneri ve yorumda bulunurlarsa çok sevinirim. 1. alternatif: Focal ps 165 mid takımı (80watt rms) audison sr4 ampli (2x60 1x200watt rms) hertz es 200 sub (200watt rms)
2. alternatif Audison Voce av k6 mid takımı (125watt rms) veya Hertz HSK 165 mid takımı (125watt rms) JBL gto 75.4 ampli (2x104 1x284watt rms) hertz es 250 sub (250watt rms)
Focal ve audison uyumu malumunuz. jbl alternatifinde ise biraz fiyat avantajı ve güç farkı söz konusu. önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba , eğer sistemi almadıysanız size 1. alternatifi önereceğim.
Kendim Fiat bravo 2008 model aracıma taktırdım, bir dinlemeniz lazım ana ünite orjinal teyp , birde bu USB aparatı aldım
bagajım da bebek arabası taşıdığımdan 25cm hertz portlu kabin koyduk sığdı ve mükemmel oldu.
Özen hifi deki kardeşlerin işciliği ise 10 numra 5 yıldız. Kendileri ile müşteri olmak haricinde hiçbir bağım yoktur. Zaten sadece Focal ve Audison çalışıyorlar dükkanlarına gidince ne dediğimi anlarsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme