Şimdi Ara

Focal JMLAB speaker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Focal JMLAB hoparlörler konusunda bilgisi olan var mı? Nasıldır bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorax -- 12 Ekim 2006; 0:22:15 >

• dostum paran çok galiba
    fiyatını söylemek istemiyorum ama bu hoparlörün ağırlığı 168 kg

Focal JMLAB speaker
  • Benim param çok değil de, çalıştığım şirketin çok olabilir Hem merak ettiğim Focal JMLAB'ın bu hoparlörü değil. Home theater için kullanılabilecek mesela Sib ve Sib XL serisi var. Ya da subwoofer olarak Cub2 var.
    Nasıldır bu hoparlörler? Kalite olarak. Hem müzik hem de home theater için kullanılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorax -- 13 Ekim 2006; 0:33:31 >
  • sub2 dinledim gayet iyi ... ama diğer hopalörler için yorum yapamayacağım ...

ayrıca bu resimde görülen hoparlör çankayada bir arkadaşımda var ... bazen sırf 1 şarkı dinlemek için evine gidiyorum
  • Evet 2.el fiyatı bile 14000 ytl olan. İnanılmaz hoparlör
  • Focal JMLAB'lar gerçekten çok ama çok iyi hoparlörler.

Sizin bütçeniz nedir, önemli olan bence bu.
  • Grande Utopia diye boşuna isim vermemişler

http://www.fl-electronic.de/neuklang/jmlab.html
  • katılıyorum yasin hoca

Sizin bütçeniz nedir, önemli olan bence bu.
  • jmlabın uygun fiyatlı modelleride var, hepsi pahalı değil yani

eğer Hi-End bir hoparlör arıyorsanız, focal jmlab grande utopia berillium,dynaudio evidence,b&w nautilus,wilson audio maxx,avalon eidolon diamond. modelleri iyidir.
  • uygun fiyat derken nasıl bir fiyat acaba

quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

jmlabın uygun fiyatlı modelleride var, hepsi pahalı değil yani

eğer Hi-End bir hoparlör arıyorsanız, focal jmlab grande utopia berillium,dynaudio evidence,b&w nautilus,wilson audio maxx,avalon eidolon diamond. modelleri iyidir.
  • yok valla uygun fiyatlı modelleri var, utopia serisi değil tabikide ama başka modelleri var,

mesela chorus 700v serisi var,başka modelleride var.http://www.focal.tm.fr/accueil_en.htm
  • Focal hoparlörler konusunda (oto hi-fi ,stereo veya ev sineması için..) en iyilerden birisidir...

Yüksek fiyatına rağmen F/P oranı nadir yüksek olan hoparlördendir kanımca...

Şahsen ben 826 V serisi (front), 705 V (rear), CC700 V (center) ve SW 700 aktif sub kullanıyorum...

Sonuçtan çok ama çok memnunum... Tek kelime ile muhteşem bir berraklık, tizler ve basların dağılımı harika..

Ayrıca hoparlörleri yakından incelediğinizde işciliklerine ise hayran kalacaksınız...Detay işciliği ve kullanılan malzeme kesinlikle birinci sınıftır...

selamlarımla
  • kardeşler sıkı durun

grand utopia serisi

çifti

84000 euro
  • kısmetse alacagız bizde V serisinden bakalım 4 gözle bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: TBB

Focal hoparlörler konusunda (oto hi-fi ,stereo veya ev sineması için..) en iyilerden birisidir...

Yüksek fiyatına rağmen F/P oranı nadir yüksek olan hoparlördendir kanımca...

Şahsen ben 826 V serisi (front), 705 V (rear), CC700 V (center) ve SW 700 aktif sub kullanıyorum...

Sonuçtan çok ama çok memnunum... Tek kelime ile muhteşem bir berraklık, tizler ve basların dağılımı harika..

Ayrıca hoparlörleri yakından incelediğinizde işciliklerine ise hayran kalacaksınız...Detay işciliği ve kullanılan malzeme kesinlikle birinci sınıftır...

selamlarımla

• 150.000 ytl ye ferrari alınıyor yaws

ama param olsa bu zevk için o parayı verirdim bu cihaza

quote:

Orjinalden alıntı: sertacko

kardeşler sıkı durun

grand utopia serisi

çifti

84000 euro
  • JMLab iyidir de
    amacınızın uygunluğuna göre hareket edilirse daha iyi olur.
    şirkete JMLab mı? çok yaw. daha ucuz kaliteli JMLab tercih edilir veya başka barka model.çok daha ucuza performans alınabilecek kolon çeşit var piyasa da. ne yapacaksınız döviz ülkede kalsın biraderler.
    Rahmi Koç koy şuraya iyisinden bir iki şey dese tamam bişiler olur da Değer Terem amfi alıdırıdım ben o şirkete en kalite umrumda değil yahut JM Lab sistem döşeli bir Ferrari alır Rahmi'ye verirdim. aha abi büronda arabadan boğpazı seyredersin. Ferrari motoru dinle istersen yada JM Lab oldu mu hehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.