Şimdi Ara

Technics SB-T200+Harman Kardon AVR145

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araştırıp aldığım ve sağolsun cantan arkadaşımıza danışıp aldığım kolonlar elime ulaştı.benden önce kullanan arkadaş temiz kullanmış çizik,hasar,darbe vs yok.elimde şu anda avr yok.ama ben megaworkse bağlayıp sağlam mı diye kontrol ettim herhangi bir sorun yok.avr100 ile deneyen biri çok övmüş yabancı bir sitede.ben megaworksle son seste film ve müzik denemeleri yaptım.bozulma olur diye korkuyordum herhangi bir bozulma olmadı.ama meganın gücü yetersiz kaldı beslemeye.

şimdi arkadaşlar size sorum şu avr 145 alma aşamasındayım.sizin önereceğiniz receverlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 26 Mayıs 2008; 21:01:05 >

• hayırlı uğurlu olsun.
    AVR145 almanda etkili düşüncen nedir? pioneer a-209 stereo amfi vardır. sb-t200 bağladığında bir ses çıkıyor acaip tatlı.
  • teşekkür ederim.sağol hocam.

hocam sizce streo anfiye mi yönelmek lazım.bu pioneer kaç para ve nerde bulunur?
    avr 145 düşünmemdeki sebep şu benim amacım film ve müzik.bu açıdan stereo açıdan da güzel olan bu avr 145 mantıklı geliyor.güç ile ilgili çok beklentim yok zaten evde sesi fazla açamıyorum.düşük seste kalite olsun yeter.türkiye içi türkiye dışı forumlarda gerçekten de ses kalitesi çok beğeniliyor.ilk başta düşüncem yamaha rx-v361 idi.yorumlardan sonra specification karşılaştırması yaptım yamahaya göre hk 145 in frekans aralığı daha geniş.tabi forumdaki yorumların da payı var.

bu arada yeni gördüğüm bir şey var.megaworks uydular 70 watt yazıyor.aynı müzikleri bu uydularla da dinliyordum.ama technicste hoporlor büyüdüğü için mi ses gereçekten daha ayrıntılı geliyor.5 uydunun yaptığını neredeyse 2 kolon çıkarıyor.ama bir an önce anfiyi almam lazım meganın B.A.S.H anfisinin ohm değerini bulamadım.yanacak diye korkuyorum.şimdilik düşük tempoda idare etse yeter.

• @atorbaci arkadaşım,
    AVR 145'i gözüne kestirdiysen bari biraz bütçeni zorlayabilirsen en azından AVR 147 almanı tavsiye ederim. Ama daha iyi alternatif modeller varsa @the_cantan arkadaşımızın önerdiği gibi onlarada yönelebilirsin. Sonuçta ortak bir ekipmanınız var anladığım kadarıyla. Deneyimi ve önerisi ona göre daha kuvvetli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 22:58:49 >
  • mehmet.mercan haklısın.tecrübe deneyim çok önemli.bu avr 147 için hem kampanya olmaması hem de HDMI dışında pek farklılık gözüme çarpmadı.
    cantan hocama bi sorum olacak bu stereo ampli kafam kurcalıyor.www.weblebi.com da card finansla alındığında yüzde 20 indirimle beraber h/k stereo amfiler var.
    Harman Kardon HK 970 Stereo Ampfilikatör 900YTL(kdv dahil)
    Harman Kardon HK 3380 765YTL ye geliyor.

şimdi elektroworld deki avr 145 ise 549 YTL .
    şimdi üstüne ekstra para koyup stereo almaya değer çok büyük farlılık var mı?

bir de aklıma takılıp duruyor High Instantaneous Current Capability ±25 Amps bu nedir?
    avr145 te 25
    hk 970 te 75
    hk 3380 de ±45 Amps varmış.

• Tekrar hayırlı olsun.
    pioneer a-209 u Kutup Mağ. bulabilirsin. 400ytl liste fiyatı var. tavsiye ettiğimden değil technics in sunduğu sesten dem vurmak istemiştim. vakt-i zamnında ben de A-209 un benzer kardeşi, abisi bir pioneer stereo amfi vardı.görseniz ufacık, zayıf bir şeydi.ama rijit tasarımın ta kendisiydi.onunla sb-t200 dinlemiştim bir ara o kadar harikaydı ki.(buradan hareketle creative bağlamışıon anladım bazı noktaları açmam gerek.)hem müzik dinlerken sinema salonlarında duyduğum gergin basınçlı bas sesini ritme göre verirdi. bu açıdan bana göre ev sinema sis. içinde en zevkli kolonlardan biri.müzikte dinleyebilriz ama müzikal kendinden pahalı kolonları alt etmesi biraz zor.fakat hakkını verir.o fiyata. junior vs 5 kere daha iyi.
    ve elbette 145 tercih edebilirsin.avr147 hdmi 1.3a destekliyorsa bakamadım neden olmasın!!!? çok beğendiğim önerilerden biri @mehmet.mercan'ın @kenfat'a önerdiği hk avr255.
    hk nın avr si stereo iyi olabilir ama en iyisi olduğuna inanmamak lazım.yani ben bu konuda marantz daha iyi bulurum.bir de marantz a göz atmak gerekli.
    ayrıca avr den dosdoğru müzik dinlenmez.bunu belirteyim.
    stereo amfi istersen pioneer A-509 amfi düşünmek yararlı olur. yine giriş seviyesi pioneer amfi vardı sony ta-f590ES amfiden daha iyi çalardı enteresan bir şekilde. A-509 nedir diyebilirler.doğrudur; lakin ben de memnuniyet, şevk ve mutluluk babında A-509 severim.
    hk970 hakkaten sıkı bir amfi. yalnız jbl e-80 di sanırsam hk970 dinledim ya bir yerlerde bir şey vardı ya b ben hk970 ses açısından anlık önyargılı olarak olumlu izlenim edinemedim ya amfide kurcalanmış başka bir şey vardı.kalabalıktı görevli koymuyor ki reset çekeyim.anam yahu.lakin hk970 kibar, çok oturaklı bir şeydi.hakkaten beğendim.
    rx-v361 ile technics öttürür. avr145 eğer gerçekten yumuşak tonalitede çalıyorsa sb-t200 için biçilmiş kaftan.yumuşak, güçlü çalan amfiler sb-t200 için çok uygun. SW a ihtiyaç bırakmıyor neredeyse.
    dinlediğim HK avr california USA idi yumuşak tonelite biraz daha dinamik idi.aklım orada kalıyor.şimdikileri biraz daha teyit etmem gerekli.
    bu arada gördüğüm hk970 amfinin fiyatını ben 700-720ytl hatırlıyorum.
    stereo amfi ayrı macera.değer.elde hop. seti var ise avr yönebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci
    bir de aklıma takılıp duruyor High Instantaneous Current Capability ±25 Amps bu nedir?
    avr145 te 25
    hk 970 te 75
    hk 3380 de ±45 Amps varmış.

bir an olarak cihazın kaldırabildiği amper değeri. diğer marka-cihazların max. anlık olarak ulaşabildiği watt değerinin başka bir boyutu. yamaha rx-v440 misal, 90W geçer.
    testlerde yanılmıyosam bir yerde görmüştüm ölçüm de 35watt çıktı idi.filan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 28 Mayıs 2008; 16:00:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok teşekkür ederim.zahmet edip yazmışsın.çok faydalandım.hk970 in fiyatı 1.150 civarı indirimlisi 900'e ancak varıyordu weblebiden daha ucuza bulunur mu bilmem.
  • iki kanallı amfi mi çok kanallı amfi mi alıyoruz?
  • gönlüm iki kanallı anfide ama fiyatı makul gelmedi.hocam senin dediğin gibi ""avr 145 gerçekten yumuşak tonalitede çalıyorsa sb-t200 için biçilmiş kaftan.yumuşak, güçlü çalan amfiler sb-t200 için çok uygun.""
    sanırım yeterli gelir.youtube de avr 146 li avr 145ten (10watt düşük )için bir video izledim adamlar ampulu takıyorlar avr ye kırmızı ve büyük ampul takıyorlardı 100wattlık.gücünü özellikle
    son kısımda müzik ses artınca belli ediyor.sanırım avr 145 de karar kıldım.

http://vtunnel.us açın www.youtube.com/watch?v=QdzoQYr1QCs yapıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 29 Mayıs 2008; 15:20:02 >

• Sahibinden.com'da söylediğin HK Stereo Anfi ve CD player ikisini 1000 YTL veren var. Temizede benziyor. araştır bakalım. Ben AVR 145 alacaksan bari AVR 147 al en azından daha güncel ve fiyat farkıda okadar yüksek değil diye söylemiştim. Yoksa daha güzel cihazlar var
  • hocam peki NAD 320BEE ye ne diyorsun bu kolonlara uyar mı?fiyatı neredeyse aynı.bunları alırsam sence daha iyi bir tercih mi olur?zannedersem optik çıkışlar av çıkışlar yok onlarda
  • Belirttiğin NAD 320BEE ürünü hiç bilmiyorum. Deneyimim yok. Birşey desem yanıltmış olurum dostum.
  • @atorbaci
    belirttiğin fiyat seviyesinde stereo amfi seçeneği bol olur.hani 300ytl ye nad320BEE bulsak tam technics ne göre.acele etme derim.
    avr147 de iyiymiş.
  • 530'a veren yer buldum sıfır hem de taksitli KDV onlardan mış.
  • h/k mı?
  • NAD 320BBE
  • başka hangi amfiler var!!?
    dinle beğenirsen al.güzel amfidir.bir dostum -nette ki ve bir forumda ki reklamın esas kaynağı odur.hem 320 nin, hem roksan ın- roksan candy varsa amfi değerlendir.gerçi bende reklam psikolojisine uyum bunu yazdığıma inanamıyorum ama bulursan ara bul sony ta-f870ES amfi.sür keyfini. XA sersinden bir cdp alırsan diyeceğim de 3 sene önce derdim cdp biter diye artıkın...ne bilem.stereo amfi varoğlu var.
  • aldım cantan hocam 530 a taksitli olarak.sıfır olması hem de güvenilir firma estore.sonuç olarak aslında başka kolon almak istemiyorum.neyime yetmiyor kocaman hoporlorler.5+1 oyunlarda güzel oluyordu megaworksle X-fi Xtreme Musc ikilisini kullanıyordum.

bu arada bu harman kardonun dış güzelliğinden dolayı kolay kolay bu NAD a ısınamadım.ama yazılan yorumları okuyunca NAD ın fiyat performans olarak çok iyi olduğu sonucu ortaya çıktı.tabi dinleme imkanım yok.mecburen yorumlara güveneceğiz.mesela birisi düşük oy vermişse bakıyorum adam önceden kullandıklarını yazmış uçuk kaçık fiyatlara alınacak ürünü kullanmış beğenmedim çekmiş.attan in katıra bin muhabbeti.ama senin ilk başta dediğin gibi stereo düşünmemde fayda oldu.titan renigini beğendim.
  • çok haklısın. hayırlı uğurlu olsun diyeyeyim şimdiden. pekde meraklandım şimdi.
    işin aslı kuvvetli bir stereo amfi önerecektim.lakin senin sb-t200 in bas karakteristiği aşırı hızlı, süratli cevaba pek yakın değil.kötü değil.hele dinleyelim ne demek istediğim daha sonra döneriz.ha önemli değil; dönmesekte olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.