Bildirim
FOCUS 1.4İ COMFORT ALDIM FİKİRLERİNİZ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayırlı olsun Çook iyiye almıssınız fiyat olarak daha 2 gün önce 2003 arabaya 19 istedi adam Focusa.Resimlerini bekliyoruz arabanın.Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin... -
1.4 75 hp mi performansı nasılquote:
Orijinalden alıntı: YgtBrk
Hayırlı olsun Çook iyiye almıssınız fiyat olarak daha 2 gün önce 2003 arabaya 19 istedi adam Focusa.Resimlerini bekliyoruz arabanın.Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin... -
öncelikle aracınız hayırlı olsun..kazasız belasız...fakat merak ettıgım bı konu var.1.4 hacmındekı bı motor yeterlı oluyor mu o kasaya..quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa-T
1.4 75 hp mi performansı nasıl
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortmeNN -- 7 Kasım 2008; 22:55:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ortmeNN
öncelikle aracınız hayırlı olsun..kazasız belasız...fakat merak ettıgım bı konu var.1.4 hacmındekı bı motor yeterlı oluyor mu o kasaya..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ortmeNN
öncelikle aracınız hayırlı olsun..kazasız belasız...fakat merak ettıgım bı konu var.1.4 hacmındekı bı motor yeterlı oluyor mu o kasaya..
VALLA BENİMDE MERAK ETTİĞİM BİR KONUYDU ARABAYI ALIRKEN
BENDE DAHA ONCE 2000 MODEL OPEL ASTRA 1.6GL VARDI ZATEN ONU SATIP BUNU ALDIM OPEL İLE 200 YAPTIĞIM OTOBANDA 170 E KADAR ÇIKTIM Kİ BUDA BANA FAZLASIYLA YETER ZATEN ARAÇTA HERHANGİ BİR ZORLANMA OLMUYOR YOKUŞLARDA VE VIRAJLARDA ÇOK İYİ
-
hocam arkaya yazsaydın 1.4 i diye nadir arabalardır focusun 1.4 leriquote:
Orijinalden alıntı: fakir-bir-kulquote:
Orjinalden alıntı: ortmeNN
VALLA BENİMDE MERAK ETTİĞİM BİR KONUYDU ARABAYI ALIRKEN
BENDE DAHA ONCE 2000 MODEL OPEL ASTRA 1.6GL VARDI ZATEN ONU SATIP BUNU ALDIM OPEL İLE 200 YAPTIĞIM OTOBANDA 170 E KADAR ÇIKTIM Kİ BUDA BANA FAZLASIYLA YETER ZATEN ARAÇTA HERHANGİ BİR ZORLANMA OLMUYOR YOKUŞLARDA VE VIRAJLARDA ÇOK İYİ
Alıntıları Göster
-
1.4i yetmez o kasaya boşuna kaldırmadılar o motoru focustan. Ama alınmış alınmıştır güle güle kullansın arkadaş.quote:
hocam arkaya yazsaydın 1.4 i diye nadir arabalardır focusun 1.4 leri
Alıntıları Göster -
eğer performans aramıyorsanız 1.4 yeterlidir hızlanmalarda sakşn olunca mootoru yeterli gelecektir..quote:
Orijinalden alıntı: cervinff
1.4i yetmez o kasaya boşuna kaldırmadılar o motoru focustan. Ama alınmış alınmıştır güle güle kullansın arkadaş.
Alıntıları Göster -
Focus ta 1.400cc motor olduğunu bilmiyordum!quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
eğer performans aramıyorsanız 1.4 yeterlidir hızlanmalarda sakşn olunca mootoru yeterli gelecektir..
Alıntıları Göster -
hayırlara vesile olsunquote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Focus ta 1.400cc motor olduğunu bilmiyordum!
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerimquote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
hayırlara vesile olsun
Alıntıları Göster -
neye göre çekmiyor arkadaşlar siz 1.6 ya göre düşünürseniz çekmez tabi.o zaman 2.0 e görede 1.6 çekmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim
Alıntıları Göster
arkadaşım aracın hayırlı olsun 2005 model focus için iyi bir fiyat.elbette 1.4 den performans beklemek yanlış ama normal kullanımda gayet yeterli olacaktır.
-
Ford gücün tekerlere aktarımı - şanzıman konularında dünyanın en iyi markalarındandır,quote:
Orijinalden alıntı: rocky_m5
neye göre çekmiyor arkadaşlar siz 1.6 ya göre düşünürseniz çekmez tabi.o zaman 2.0 e görede 1.6 çekmiyor.
arkadaşım aracın hayırlı olsun 2005 model focus için iyi bir fiyat.elbette 1.4 den performans beklemek yanlış ama normal kullanımda gayet yeterli olacaktır.
Alıntıları Göster
1.400cc de olsa çok kötü bir performans sergilemeyecektir,tabi aracın bakımı ve sizin beklentilerinizde çok önemli.
-
performans karşılaştırmasını 1.4 diğer modellere bakarak yapmakta fayda varquote:
Ford gücün tekerlere aktarımı - şanzıman konularında dünyanın en iyi markalarındandır,
1.400cc de olsa çok kötü bir performans sergilemeyecektir,tabi aracın bakımı ve sizin beklentilerinizde çok önemli.
Alıntıları Göster -
mesela hemen hemen aynı ağırlıktaki yeni ASTRA larında 1.4 modelleri varquote:
performans karşılaştırmasını 1.4 diğer modellere bakarak yapmakta fayda var
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: esmerce
aynen 1,4 ü dikkat etmedim nerden bulmuş o fiyata o arabayı dedim :)
bu arada yakıtı nasıl? ölcüm yaptınızmı
-
quote:
Orijinalden alıntı: SeRSeRiHaYaTquote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT
evet yaptım ortalama olarak 20 kuruş yakıyor kilometrede bu bence eski bir astra kullanıcısı olarak süpre bi sonuç
-
şehir içimi yoksa şehir dışındamı o kadar yakıyorquote:
Orijinalden alıntı: fakir-bir-kulquote:
Orjinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT
evet yaptım ortalama olarak 20 kuruş yakıyor kilometrede bu bence eski bir astra kullanıcısı olarak süpre bi sonuç
Alıntıları Göster
1.6lar şehir dışında 20 ykr yakıyor..
çok iyi bir değer yakalamışsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
şehir içimi yoksa şehir dışındamı o kadar yakıyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Eswod
şehir dışı benim araç 30 ykr ş.içi 35 ykr yakıyo 20 ykr çok iyi sonuç şehir dışı 160 tan aşağı inmiom ama :))
-
Yakıt Tüketimi (Şehir Dışı) 5.4quote:
Orijinalden alıntı: SeRSeRiHaYaTquote:
Orjinalden alıntı: Eswod
şehir dışı benim araç 30 ykr ş.içi 35 ykr yakıyo 20 ykr çok iyi sonuç şehir dışı 160 tan aşağı inmiom ama :))
Alıntıları Göster
Yakıt Tüketimi (Ort.) 6.6
Yakıt Tüketimi (Şehir İçi) 8.8
bu aracın teknik verisi böyle.... (1.4 16v 75 ps Focus I )
şuanki güncel Ti-vct ile karma değeri aynı....yani çok yakan diyenler havadan konuşuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 10 Kasım 2008; 11:33:19 >
Benzer içerikler
- ford şase no ile araç özellikleri sorgulama
- baskı balata kaç km"de değişir
- motor sistem arızası
- ford focus sis farı nasıl açılır
- ford transit 330 s kullanıcı yorumları
- ford focus 2024 fiyat listesi
- ford puma gen e
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- ford f-line fiyat
- ford fiesta sıfır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X