Bildirim
FOCUS 1 5000 RDS EON TEYP KEYCODE PROBLEMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aracı sıfır aldıysanız veya ikinci el aldıysanız ve kitapçıkları elinizde varsa, teybin kitapçığında arka ek bölümünde bu kod yazıyor. Eğer kitapçığınız yoksa da servise götürün 2 dakikada hallediyorlar -
seri nosu doğru ise kodunuz: 1043 -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasuss
aracı sıfır aldıysanız veya ikinci el aldıysanız ve kitapçıkları elinizde varsa, teybin kitapçığında arka ek bölümünde bu kod yazıyor. Eğer kitapçığınız yoksa da servise götürün 2 dakikada hallediyorlar
Akıllıya bak ya. Bedava programlar dururken adam servise gidip 20-30 lira paramı versin.
Arkadaş belirtmiş 1043 -
quote:
Orijinalden alıntı: fordfocus
quote:
Orijinalden alıntı: pegasuss
aracı sıfır aldıysanız veya ikinci el aldıysanız ve kitapçıkları elinizde varsa, teybin kitapçığında arka ek bölümünde bu kod yazıyor. Eğer kitapçığınız yoksa da servise götürün 2 dakikada hallediyorlar
Akıllıya bak ya. Bedava programlar dururken adam servise gidip 20-30 lira paramı versin.
Arkadaş belirtmiş 1043
Ne biçim konuşuyorsun sen? Aklını başına topla üslubuna dikkat et. Bende zamanında bu işlemi yaptırdım ve ücret ödemedim. Senden mi akıl alıcam?
-
Güneşliklerde yazıyordu. -
teşekkürler arkadaşlar 1043 arızayı çözdü.. -
aynı sorun bendede oldu teyp sıfırlandı ve keycod istiyor seri no: M0699700 yardım ederseniz sewinirim ... şimdiden teşekkür ederim -
kolay gelsin arkadaşlar M309023 seri numara teyp code istiyor cevabınızı bekliyorum -
CODE 6094 -
Selam arkadaşlar bende key code isticem mümkünse
M033280
şimdiden teşekkürler -
aracım 2003 focus 1.6 ghia
teyp kod istiyor.
teyp modeli rds 5000
M026932 şifresini gönderirmisiniz. -
Arkadaslar bendede ayni sorun var, yalniz seri numarasini bulamadim, teynin neresinde yazar bu seri no? Seri no suz code bulabilirmiyiz( ford focus 2004 model)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: complexset
aracım 2003 focus 1.6 ghia
teyp kod istiyor.
teyp modeli rds 5000
M026932 şifresini gönderirmisiniz.
4372 Code -
quote:
Orijinalden alıntı: jenjena
Selam arkadaşlar bende key code isticem mümkünse
M033280
şimdiden teşekkürler
8188 Code -
quote:
Orijinalden alıntı: fikoa33
( ford focus 2004 model)
Ford focus 2004 model teyp codu, aciiiiiilll lutfen, simdiden tesekkurler, SERİ NO; M030706 -
quote:
quote:
( ford focus 2004 model)
Ford focus 2004 model teyp codu, aciiiiiilll lutfen, simdiden tesekkurler, SERİ NO; M030706
0545 -
Tesekkur ederim, coook sagolun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M044038
codu acil lazım gönderir misin acaba? -
Merhaba arkadaşlar ford focus key kod sorunu yaşıyorum seri numarası m349963 acil yardimci olabilirseniz sevinirim. Saygilar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ford focus trend x hangi paket
- ford focus otomatik şanzıman yorumları
- 1.0 ecoboost motor nasıl
- ford sync 3 uygulama yükleme
- ford focus teyp kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X