Şimdi Ara

focus 2.0 ghia sedan mı 1.6 ghia mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz 2000 2002 arası focus Ghia almayı düşünüyoruz bir tane 2.0 motor 2001 model ghia bulduk
    bu aracın SERVİS MASRAFI 1,6sına göre nasıldır bilen var mı yada 2.0 GHİA sedan kullanıcıları var mı ? konuyla ilgili dşünceleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyburak26 -- 6 Mayıs 2008; 11:13:24 >

• süperr araba bi kolunu camdan çıkar yanda oturan da bi kolunu çıkarsın ... kanat görevi yapar uçarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

süperr araba bi kolunu camdan çıkar yanda oturan da bi kolunu çıkarsın ... kanat görevi yapar uçarsın
    2.0 motoru napacaksın birader. connectgücü dediği gibi uçmak istiyorsan al ama hızı sevmiyorsan ona gerek yok.
    Hem çok yakar. hem vergisi şunu bunu.
    Focus'a 1.6 yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

2.0 motoru napacaksın birader. connectgücü dediği gibi uçmak istiyorsan al ama hızı sevmiyorsan ona gerek yok.
    Focus'a 1.6 yeter.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle 2.0
    Uçmaktan ziyade keyifli ve güvenli yolculuklarda önemlidir..
    Güvenlik deyince abs hava yastığı değil de.. sollamar zor anları da düşünün...

2.0 hakkında bilgi verirmisiniz... Siz almazsanız ben talip olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

Kesinlikle 2.0
    Uçmaktan ziyade keyifli ve güvenli yolculuklarda önemlidir..
    Güvenlik deyince abs hava yastığı değil de.. sollamar zor anları da düşünün...

2.0 hakkında bilgi verirmisiniz... Siz almazsanız ben talip olabilirim..

Alıntıları Göster
    tamam 1.6 ya göre daha seridir ama bence gereksiz. Adamlar 1400 1500 kg mondeoya bile 1.6 motor koyuyor. (satıyorda)
  • quote:

tamam 1.6 ya göre daha seridir ama bence gereksiz. Adamlar 1400 1500 kg mondeoya bile 1.6 motor koyuyor. (satıyorda)

Alıntıları Göster
    İlk arabam olmasına rağmen 1.6 focusun seriliği beni tatmin etmiyor pek..Son hız tatmin edici ama ara hızlanmalarda yavaş kalıyor..Rampalarda biraz güçten düşüyor..Sollamalarda daha iyi olabilir..2.0 focus bu konularda tatmin eder ancak o da sınıfına göre o kadar seri bir araba değil sürüş zevki konforu rahatlığı yeter..Servis maliyetleri ve yedek parçasının 1.6 ya göre biraz daha pahalı olduğu söyleniyor..Buna rağmen kasko değeri nedeniyle vergisi ucuz..Bu da önemli bir artı...

quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

Mondeo 1.6 motor 1400-1500 kilo ama hp fazla..122 filan olması gerek..

• quote:

Focus'a 1.6 yeter.

Alıntıları Göster
    sana katılımıyorum arkadaşım. 2.0 lar içerisinde az yakan modellerden biri. vergisi 2000-2001 focus 2.0 lar %5 kasko değerinden dolayı yıllık 456 ytl.ye düştü.
    c sınıfında o yıllarda ara hızlanması ve seriliği süper kaç araba vardı. evet koltuğa yapıştırmıyor ama focusların çoğunda olduğu gibi konforu arttırmak için zamana yayıyor ve kısa sürede hızlanabiliyor.
    yedek parçası 1.6 ghialarla hemen hemen aynı. örnek vereyim 1.5 ay önce triger seti z-rotları v kayışı avere rulmanlarını değiştirdim işçilik dahil 215 ytl ödedim.
    quote:

Focus'a 1.6 yeter.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aralid

quote:

Katılıyorum

Alıntıları Göster
    2.0 focus ben tavsiye ederim ama yakıt nasıldır bilemcem birde vergisi var neden su kadar pahalı vergiler bunuda anlamıs diilim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan54

2.0 focus ben tavsiye ederim ama yakıt nasıldır bilemcem birde vergisi var neden su kadar pahalı vergiler bunuda anlamıs diilim

Alıntıları Göster
    Bu araçların vergisi fazla değildir.Yaşı oldukça var...
    Al bence 2,0 taktır adam gibi Lpg kafan rahat olsun.Hem 2,0 motorun zewki başkadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Al bence 2,0 taktır adam gibi Lpg kafan rahat olsun.Hem 2,0 motorun zewki başkadır..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24™

Lpg ve 2.0 motor
    Bu motorun ne özelliği kladı o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: aralid

quote:

Lpg ve 2.0 motor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aralid

quote:

Lpg ve 2.0 motor

1,6 yamı taktırsın ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

quote:

Orjinalden alıntı: aralid

quote:

Lpg ve 2.0 motor

1,6 yamı taktırsın ???

Alıntıları Göster
    erdm24 arkadsm katılıyorum sana 2.0a takılsın ne farkedecek he bu arada 2.0 motorlu bir araca binceksn ya o zevk emin ol ayrıdır

• quote:

erdm24 arkadsm katılıyorum sana 2.0a takılsın ne farkedecek he bu arada 2.0 motorlu bir araca binceksn ya o zevk emin ol ayrıdır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

Bu konuda bilgim yok hiç lpg li araba kullanmadım. Ama sanki lpg çekişten düşürüyor gibi bişeyler duymuştum. Gerçekten öyleyse lpg li 2.0 bir araba lpg takıldıktan olacak 1.6 doğrumu. Aynı çekiş aynı hız ?????????????

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

Bu konuda bilgim yok hiç lpg li araba kullanmadım. Ama sanki lpg çekişten düşürüyor gibi bişeyler duymuştum. Gerçekten öyleyse lpg li 2.0 bir araba lpg takıldıktan olacak 1.6 doğrumu. Aynı çekiş aynı hız ?????????????

Alıntıları Göster
    hayır kesinlikle!sırali sistemlerde dogru ayarda hicbirsıkıntı olmuyor ben taktırdıgımda bi problem yasamıstım ana sonrasında cozuldu saglam ve guzel bir ayarla mukemmel oluyorhatta duyduguma gore bazı araclarda daha iyi bile olabiliyormus sadece duydum

• quote:

hayır kesinlikle!sırali sistemlerde dogru ayarda hicbirsıkıntı olmuyor ben taktırdıgımda bi problem yasamıstım ana sonrasında cozuldu saglam ve guzel bir ayarla mukemmel oluyorhatta duyduguma gore bazı araclarda daha iyi bile olabiliyormus sadece duydum

Alıntıları Göster
    ben 3 hafta önce lpg taktırdım arkadaşlar.

dediğiniz gibi performans konusunda korkularım vardı.

0-100 5.viteste 60-100. 5.vitesle çıktığım rampalarda yine 5 le çıktım alt devirlerdeki hızlanmaları denedim gaza yüklendim çok fark göremedim doğrusu. yani her vites ve devirde kullandım problem göremedim.

sadece 4.vites ve 5.viteste maksimum devirleri göremedim çünkü o süratleri görebileceğim boş alan yok maalesef.

focus 2.0 ı bütün dostlarıma tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

ben 3 hafta önce lpg taktırdım arkadaşlar.

dediğiniz gibi performans konusunda korkularım vardı.

0-100 5.viteste 60-100. 5.vitesle çıktığım rampalarda yine 5 le çıktım alt devirlerdeki hızlanmaları denedim gaza yüklendim çok fark göremedim doğrusu. yani her vites ve devirde kullandım problem göremedim.

sadece 4.vites ve 5.viteste maksimum devirleri göremedim çünkü o süratleri görebileceğim boş alan yok maalesef.

focus 2.0 ı bütün dostlarıma tavsiye ediyorum...

Alıntıları Göster
    her ikiside alınabilir tabi 2.0 bilen bilir çok seridir ben 1.6 kullanıyorum fazla seri değil ama tatminkar.2.0 alıcaksanız hemen sıralı sistem takın ve binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fcs44

her ikiside alınabilir tabi 2.0 bilen bilir çok seridir ben 1.6 kullanıyorum fazla seri değil ama tatminkar.2.0 alıcaksanız hemen sıralı sistem takın ve binin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fcs44

otomatik 100 bg focus ne kadar seri olacak ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orjinalden alıntı: fcs44

otomatik 100 bg focus ne kadar seri olacak ki..

Alıntıları Göster
    bir focus sahibi olarak focus seri değil diyen arkadaşlara katılmıyorum bence sınıfındaki 1.6 lara göre focus 1.6 en seri araçtır... inanınki bir focustaki seriliği golfte bulamazsınız... benim aracımhb bu arada arkadaşlar sedanı nasıldır bilemem ancak seriliği beni tatmin ediyor... 2.0 focustaki seriliği tahmin edemiyorum doğrusu bence harika bir araçtır fakat yakıt konusunda bişey diyemem malum devir serilik devri değil ekonomi devri .. bence 1.6 motoru tercih etmekte fayda vardır diye düşünüyorum... yinede tercih sizin arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mclearen -- 6 Mayıs 2008; 23:00:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mclearen

bir focus sahibi olarak focus seri değil diyen arkadaşlara katılmıyorum bence sınıfındaki 1.6 lara göre focus 1.6 en seri araçtır... inanınki bir focustaki seriliği golfte bulamazsınız... benim aracımhb bu arada arkadaşlar sedanı nasıldır bilemem ancak seriliği beni tatmin ediyor... 2.0 focustaki seriliği tahmin edemiyorum doğrusu bence harika bir araçtır fakat yakıt konusunda bişey diyemem malum devir serilik devri değil ekonomi devri .. bence 1.6 motoru tercih etmekte fayda vardır diye düşünüyorum... yinede tercih sizin arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mclearen

Zaten çoğu 1,6 araç sahipleri şöyle der :
    Bizim araçlar hem ara hızlanmalarda hemde yuksek hızlarda diğerlerinden daha hızlıdır ( Focus hariç )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.