Şimdi Ara

FOCUS 2 BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ford focus 2'nin herkes tarafından çok bilinmeyen özellikleri hakkında bi başlık açmak istedim. Bilenler bu başlık altında bilgilerini bizimle paylaşırlarsa hem ben hemde focus 2 kullanan diğer arkadaşların aracı kullanım kalitesi artmış olur diye düşünüyorum.

Mesela ben bi örnek vereyim:

-Motor kapalıyken kumandadan kapatma düğmesine uzun basıldığında camları otomatik olarak kapatıyor.

• biz bunları seneler önce paylaştık aslında. 9 defa tak çıkar kemer ikazının iptal olması, kumandayla camların ve sunroof un açılıp kapanması, kumandanın açma kapama düğmelerine aynı anda 4 saniye basılı tutup(2 defa flaşörler yanar söner) açma düğmesine 1 defa basınca sürücü, 2 defa basınca tüm kapıların açılması, araç stop etmiş durumdayken selektör kolunu bir defa çekince 45 saniye kısa farların açık kalabilmesi, test menüsüne girilebilmesi, yani anahtar kontakta yol bilgisayarı reset tuşuna basılı tutup aynı anda anahtarı II konumuna getirerek çıkan menü... 4 camında sıkıştırmama özelliği olması... yeterli mi ?
  • connectlerin kapı kilidi açıldıgında park ışıkları yanıyor. focus tada bunu yapabilirmiyizz?
  • Bu özellikler Comfort donanımda var mı?
  • Bendeki focusun kemer ikazı artık çalışmıyor onu nasıl geri getirebilirim bozulmuş olabilirmi?
  • çağrı merkezini ara hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.