Şimdi Ara

FOCUS 2 DİZEL 110 PS YAKIT TÜKETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belki bilen vardır konusunu açtığım 2007 model focusumu geçen hafta cuma günü aldım ve 1 haftadır işe gidip gelme ve sağa sola gitme amacıyla arabamı kullanıyorum. Genel olarak yol tutuşu ve ivmelenmesi çok tatmin edici gel gelelim yakıt öyle değil.
    Şimdi şartları belirterek yakıt tüketimini bildiriyorum.
    İşim ve evim arası 6 km çok yoğun olmamakla beraber trafik oluyor yaklaşık 15 dakika ve arabayı sabah akşam ısıtmak için toplamda 10 dakika kadar rölantide calistiriyorum. Daha önce babamın doblosunu kullandım 5 sene kadar yani dizel araçlara yabancı değilim. Son olarak arabayı aldığım adam 4 senede 16.000 km yol yapmış yani epeyi bir müddet yattı araba. Yakıt tüketimi ise yol bilgisayarında 6.6 ama benim tahminim çok daha fazla çünkü full depo vardı şu an 3/4 depo var ve yaptığım yol 110 km civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 2006 var nerdeyse kullanim mesafelerimiz ayni sadece benim guzargah sakin 220 km fln yapiyo ceyrek depoyla sabahlari bekleme sureniz biraz uzun geldi bana ben en fazla 1 yada 2 dk rolantide calistiriyorum
    Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Merhaba arkadaşlar
    Belki bilen vardır konusunu açtığım 2007 model focusumu geçen hafta cuma günü aldım ve 1 haftadır işe gidip gelme ve sağa sola gitme amacıyla arabamı kullanıyorum. Genel olarak yol tutuşu ve ivmelenmesi çok tatmin edici gel gelelim yakıt öyle değil.
    Şimdi şartları belirterek yakıt tüketimini bildiriyorum.
    İşim ve evim arası 6 km çok yoğun olmamakla beraber trafik oluyor yaklaşık 15 dakika ve arabayı sabah akşam ısıtmak için toplamda 10 dakika kadar rölantide calistiriyorum. Daha önce babamın doblosunu kullandım 5 sene kadar yani dizel araçlara yabancı değilim. Son olarak arabayı aldığım adam 4 senede 16.000 km yol yapmış yani epeyi bir müddet yattı araba. Yakıt tüketimi ise yol bilgisayarında 6.6 ama benim tahminim çok daha fazla çünkü full depo vardı şu an 3/4 depo var ve yaptığım yol 110 km civari

1.mevsim kış, hava soguk
    2. 6 km kısa bir mesafe, arac ısınıp,ekonomiye gectigi anda siz gideceginiz yere varmis oluyorsunuz,Sehir ici 7 lt. Normal
    Diger araclarla kiyaslarsaniz isin icinden cikamazsiniz.
    Cunku her aracin ozellikleri farklidir. Focus daha gec isiniyor , istediginiz kadar rolantide bekleyin. O arac 4 km gitmeden hararet gostergesi yerinden bile oynamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rölantide bekleme sürenizi 30 - 60 sn arasına düşürün.
    Rölantide beklemesi ısınmaya etki etmez.
    Turboyu yağlamaya başladığında hareket edin.
    Isınıncaya kadar 2000 devir civarında kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.4 TSI YAKIT TÜKETİMİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.