Şimdi Ara

focus 2 mi focus 3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2011 model titanyum 1.6 benzinli 21000 km de hb focus kaza boya yok 36000 tl
    2011 model 10000 de 1.6 style benzinli sedan focus kaza boya yok 40000 tl

üç günden beri bir türlü karar veremedim
    sizin yorumlarınızı almak istedim

• Focus 3, Focus 2'den daha başarılı. Focus 2'nin sessizlik ve süspansiyon sertliği gibi konfor konularındaki başarısızlığı giderildi hem de meşhur yol tutuşundan ödün verilmeyerek. Titanium olduğu için Focus 2 daha donanımlı ve bu biraz göreceli ama tasarımı daha dinamik. Tasarım ve donanım mı yoksa konfor ve yeni kasa oluşu mu? Hangi kriter sizin için ağır basıyorsa onu tercih edin.
  • Yeni kasası varken eski kasa alınmaz bence.4000 tl cok bi para degil bence focus 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bir focus kullanıcısı olarak yeni focus u tavsiye ederim çünkü yol tutuş konusunda tabiki daha da iyileşmiş ama 2 serisinden en büyük farkı sessizliği ve iç mekanının dizaynı da baya modern
    yeni focus;)
    ki ben halen yeni focus ve astra arasında kaldım ama konuyu dağıtmayalım şimdi
  • heralde fiyat açısından focus 2 yi tercih edeceğim gibi
  • Focus 2
  • Focus 3 yeni kasa, ses yalıtımı çok daha iyi ve daha konforlu ama Focus 2'yi tercih etmek için de baya çok neden var :

- Daha ferah iç mekan
    - Daha geniş bagaj
    - Titanium
    - Sony müzik sistemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2009 Focus 2 Titanium TDCI aracımdan sonra Focus 3 ün malzeme kalitesi, yalıtımı ve sarsıntı düzeyi net biçimde daha iyi gelmişti ancak tasarım detaylarını beğenmediğim için hem de değişiklik adına Astra almıştım.

Yerinizde olsam Focus 3 alırdım.
  • focus 2.5 hb kullanıyorum
    imkanım varkende focus 3 almadım şuan yine yeni araç alma düşüncemiz var ama yine focus 3 almıycam
    focus 3 resmen tip olarak kıytırık bi araç benim için polemik çıkmasın ama benim için öyle:)

2005 den beri focus 1, focus 2, focus 2.5 hep ford kullanırım ilk defa bir focusa hiç ısınamadım umarım ve bence en kısa zamanda makyajlanıcaktır yeni mondeo ve yeni fiestanın ön tasarımın aynısı yapılana kadar focus 3 asla almam alanada tavsiye etmem nasıl olsa yakın zamanda makyaj yiycektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

focus 2.5 hb kullanıyorum
    imkanım varkende focus 3 almadım şuan yine yeni araç alma düşüncemiz var ama yine focus 3 almıycam
    focus 3 resmen tip olarak kıytırık bi araç benim için polemik çıkmasın ama benim için öyle:)

2005 den beri focus 1, focus 2, focus 2.5 hep ford kullanırım ilk defa bir focusa hiç ısınamadım umarım ve bence en kısa zamanda makyajlanıcaktır yeni mondeo ve yeni fiestanın ön tasarımın aynısı yapılana kadar focus 3 asla almam alanada tavsiye etmem nasıl olsa yakın zamanda makyaj yiycektir.

katılıyorum.

yalnız alacaksanız dizel alın. varsın 30bin-40bin daha fazla olsun km'si. kayıt altında olduktan sonra çok fark etmiyor bir yere kadar. otm. vites istiyorsanız bilemem. ama benzinli alıp LPG takacağınıza, dizel alıp keyifle binin derim.

• offf off çok kararsızım çok yukarıda bahsettiğim 2011 focus 3 den vazgeçtim 2011 focus 2 (36000 tl ) ve
    2012 sıfır 1.6 style hb beyaz 43500 'e bıraktı ford bayisi (ama 2011 modele göre özelliklerini azaltmışlar aktif şehir içi güvenlik , bluetooth , ön cam ısıtma yok)
    bunu mu alsam sıfır her zaman sıfırdır
  • Bence de sıfır her zaman sıfırdır. Sıfır km olanı almak daha mantıklı.
  • 1.6 focus hb style sıfır gri alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

1.6 focus hb style sıfır gri alındı

hayırlısı olsun
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hocam anlaştığınız fiyatla mı?
  • 43000 tl ye aldım haftya elimde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

1.6 focus hb style sıfır gri alındı

Hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.