Şimdi Ara

Focus 2001 ghia mı Corolla 2003 tecra 1,6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Pazarda iki adet araç buldum birincisi focus 2001 ghia tüplü 150000 km de son bırakacağı fiyat 17500 boya yok diyor renk lacivert. İkincisi corolla 2003 model tecra modeli 1,6 motor. iki çamurlukta boya var. fiyat olarak 19000 civarı bitebilir. Siz olsanız bunlardan hangisini alırsınız. birbirine göre eksileri artıları neler acaba. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinansinan -- 20 Kasım 2007; 15:53:21 >

• Focusu bilirim o paraya tüplü olduğu için fiyatı normal. (15.000 km de olması ilginç). Toyota nın çamurlukları sadece boyalıysa kazası yoksa, kilometresi düşükse..... bende ortada kaldım ya . Ama focusun kilometresi doğruysa boyasız arabayı tercih et.
  • Bence o km'deki aracı o fiyata vermezler. 150.000 km olmasın sakın...
  • bencede yanlış yazılmıs 150000 km dir focus 2 yaş daha kucuk corolla motor sanzıman daha iyi corolla da. ama terra olması ii olmadı sol olsa kesin corolla derdim ama terra nın donanımını tam bilmiyorum ama yaş cok önemli bence arac alırken
  • corollar tabiki.her nekadar focusun yol tutuş gibi yuksek hızda ustun başarısı yada hava yastıgı sayısı fazlalıgı var gıbı olsada toyota uzun sürede değerini koruması hasebıyle toyota corrolla dıyorum.km sı düşükse toyota al çamurluk boyalırnıda kaportacıya göster ne kadarı duzeltılmış anlarlar. herkesın arabası bır sekılde boya oluyor benım park halındekı aracıma surttuler mecbren servıste boyattım tonuda tutmadı ama kazalı degıl surtme oldu bakılınca dıkkatlı duzeltme yapılan yerı ben bile anlıyorum yanı çok sorun degıl boya olayı
  • Focusun km sini yanlış yazmışım bir sıfır fazla olacak yani 150000.
  • Bu iki araç arasında corolla derim ben. Değerinin koruyan, sorunsuz, az yakan, kaliteli bir araç.
    Sizin baktığınız araç terra donanım sol donanıma sahip bir araç daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 20 Kasım 2007; 15:32:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corolla Sol olsa idi onu tercih ederdim. Bence ikisi de olur. Fiyatlar aynı olsa idi Toyota derdim ama şimdi 2 bin YTL fark var ve bir de LPG farkı var o yüzden ikisine de eşit şans veriyorum...
  • tüplü araç alınmaz bence.Araç alınır tüp taktırılır.

Bence corolla sol almaya bak alternatif olarak civic
  • ikiside iyi araçtır ama corollanın yanlız çamurluklarında boya varmış.şasi'de sorun yoksa toyota daha yeni ve tüpsüz.

bence toyota.

jeandan Type-R kardeşimizinde tavsiyesi mantıklı.o araçlarada bir bak istersen.
  • Yorumlar için teşekkür ediyorum. arada kaldım bakalım ne yapacağız.
  • gözüm kapalı corolla alırım

corollanın kendi sınıfı var focus a herkes biniyio şimdi COrolla
  • Lütfen saçma sapan yorumlar yapıp burayı çöplüğe döndürmeyelim
  • o sınıfda kimler var?
    quote:

Orjinalden al•nt•: own3dripy

gz”m kapal• corolla al•r•m

corollan¬ïn kendi s¬ïn¬ïf¬ï var focus a herkes biniyio ¬ğimdi COrolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 21 Kasım 2007; 23:42:17 >
  • Tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar. Şimdilik Toyota öncelikli gibi bende. Toyotanın tecra olmasının ne gibi dezavantajları var acaba. Bilgisi olan varmı. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.