Şimdi Ara

focus 2010 titanium start-stoplu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün 2010 model titanium focus mca 1.6 sd 75 hp diye ruhsatta geçen ancak trafik sigortasında titanium 5k 1.6i (115) diye geçiyor hangisi doğru bilemedim. arac 80 bin km de şu an

*trigeri ne zaman değişir.
    *araçta ekstra flyaudio geri görüş kameralı navigasyon sistemi var 43,750 tl ye aldım. araçta sadece arka far değişmiş onun haricinde birkaç küçük çizik var başkada bişey yok fiyat pahalımı size?.
    *aracım otomatik vites benzinli modelidir km de şehir içi dur kalksız günde 10 km de yapıyorum ne yakar acaba? şehir dışı ortalaması nasıldır?

aracım start-stoplu versiyondur ilk defa otomatik kullanıyorum çok keyif aldım bu zamana kadar boşuna vitesle uğraşmışız biraz fazla yakacak ama konforuna değer. bence.

• öncelikle hayırlı olsun

-triger değişmeli çünkü ya 5 yıl ya da 90.000 km de değişir. 2010 model olduğu için 5 yılını doldurmuş.
    -arka far değişimini değişimden bile saymayın araç gayer güzel. fiyat fazla ama bu zamanda ikinci el temiz bulmak sorun o nedenle fiyatı yüksek olmuş olabilir ama 2.000 daha düşürebilseydiniz iyi olurdu.
    -otomatik vites candır, manuel diyenlere takmayın. ayrıca focus benzinli otomatik sorunsuzdur gönül rahatlığı ile binin. dur kalk yoksa ortalama hızı 40 km oarak düşündüm ve 8.4 litre yakar (benim aldığım adamdan kalma 960 km lik şehir içinde ortalama hız 36 km de tükelim 8.8 di). ki gayet güzel bir değer. fabrika değerinde manuelden 2 lt fazla yaktığını söylüyor ama bende manuelden 1 lt fazla yakıyor aynı yoldaki aynı model araçlarla.şehir dışı ise cc ile 90 km de sabat sadece siz varken sanırım 6 ile 6.5 arası yakar. tabiki bunlar benzin değerleri. lpg ile tahminen şehir içinde 10 lt, şehir dışı 7.5 litre yakarsınız. bu da benim buradaki pompa fiyatına göre şehir içi 21 kuruş, şehir dışı 16 kuruş eder (lpg litre 2,09). ortalama 2,40 den alsanız lpg yi, şehir içi 0,24 tl, şehir dışı 18 kuruş eder

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Bu arabaların otomatiği nasıl acaba tavsiye olunur mu? Şunu beğendim mesela.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-titanium-hb-1.6-otomatik-206874004/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 15 Nisan 2015; 16:46:07 >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Otomatiği sorunsuzdur ben aldim gayet iyi tavsiye ederim ama ben hız yaparim 160-170 den asagi inmem dersen o zaman 7 ileri honda ya da toyota derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 start stop
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.