Bildirim
Focus 3 Trend x 95ps dizel önerir misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki kasanın dizel 90hp'sini kullananlar performansından oldukça memnundu, yani motor 95hp olsa da performansı tatminkar bildiğim kadarı ile.
Aracın en çok eleştirilen yönleri genelde iç-bagaj hacim genişliği ve ferahlık konuları. Siz bunları zaten görmüş, incelemiş ve beğenmişsiniz. Onun dışında aracın kötü bir özelliği yok. -
Onlarn hepsi 115 bg lik değil miydi ya arkadaşımda aldı geçen trend x
quote:
Orijinalden alıntı: LordAngel
Arkadaşlar lafı çok uzatmayacağım. 2012 model Trend x paket 1.6 tdci 95 ps sıfır 52.000 civarı focus sedan almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
42 bin civarına çok düşük km lerde birmotlarda zibil gibi var. 10 bin tl karınız olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: trojana
quote:
Arkadaşlar lafı çok uzatmayacağım. 2012 model Trend x paket 1.6 tdci 95 ps sıfır 52.000 civarı focus sedan almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
42 bin civarına çok düşük km lerde birmotlarda zibil gibi var. 10 bin tl karınız olur.
Kredi kartına taksit de yapıyorlar ama almak mantıklı mı ? Öncesinde kim kullanmış acaba ? Çoğu test aracıdır sanırım... 41500' e vardı geçenlerde -
O araclar avisten geliyor. Servis bakimli ve dusuk km lerde. Kuzenim modeo aldi arkadasida o focuslardan aldi. Her ikiside gayet memnun.
hocam direk focus alıcam diye seçeneklerinizi sınırlandırmayın biraz daha kriterlerinizden bahsedin ona göre seçenek sağlaylım size ford focusun içi eski kasalara göre çok fazla dar,yol tutuşu gayet güzel 95beygir seçeneğine hiç binmedim ama 115ps olanlar gerçekten çok seri yerinde durmuyor:D 52bin liraya çok fazla seçenek var biraz daha düşünün bence -
quote:
O araclar avisten geliyor. Servis bakimli ve dusuk km lerde. Kuzenim modeo aldi arkadasida o focuslardan aldi. Her ikiside gayet memnun.
Kiralık araçlar mı oluyor yani? Güvenilip alınabilir mi peki? -
Arkadaşlar focus diye yola çıktık C-max aldık. Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
quote:
Arkadaşlar focus diye yola çıktık C-max aldık. Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
Biraz daha zorlayıp Kuga da alınabilirdi
Hayırlı olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha zorlasanız mustang de alınabilirdi. Hayırlı olsun.
Fiyatlar çok yüksek. Bir Focus sahibi olarak en boşunu hayatta almazdım. O fiyata Seat Leon alırdım. Ama sedan istiyorsunuz, durum karışık. İmkanınızı zorlayıp biraz dolusunu alma imkanınız varsa dolsu derim. Benim açtığım konu, belki yardımı dokunur
http://forum.donanimhaber.com/m_73057323/key_hic+aklimda+yokken/tm.htm -
quote:
hayırlı olsun cmax güzel bir araç bendede yeni cmax var. 2011 de kuga almaya gidip cmax almıştım. ama kuga hep aklımda kalmıştı o yüzdende severek kullandığım cmax aracımdan daha çok istediğim yeni kugaya geçtim. kugayı rahatlıkla tercih etme sebebim donanımının hemen hemen cmaxla aynı olması iç mekan kalitesinin cmaxla aynı olmasıdır. emin olun cmax çok kaliteli ve kullanışlı bir araç. tekrar hayırlı olsun..... -
quote:
Görmemişim, hayırlı olsun. Kazasız, belasız , güzel günlerde kullanın... -
Aracı babama aldık.Zaten C-max i görünce başka opsiyonları değerlendirmedi bile:-D Kuga konusunda haklısınız ama fiyat olarak (52.500) bunun için bile baya zorlandık. 115 beygirlik motoru kullanması da ayrı bi zevk veriyo açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus
quote:
Kiralık araçlar mı oluyor yani? Güvenilip alınabilir mi peki?
Avis koçun zaten, birmotta koçun. Muhattab aldığınız firma kurumsal bir firma ve neyi var neyi yok söylüyor. Tedirgin olmak için bir sebep yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Biraz daha zorlasanız mustang de alınabilirdi. Hayırlı olsun.
biraz daha zorlayıp corvet alınabilirdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X