Şimdi Ara

focus ambiante 2000 model acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2000 model focus ambiante aldım arabam 92.000 km de triger kayışı değiştirmem gerekirmi.Ankarada güvenilebilir olarak nerede yaptırabilirim.Fiyat olarak ne tutar.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 92.000km birçok arabanın triger değişim zmanı gelmiş demektir.ama focuslarda her 120.bin kmde bir.daha var yani.eskiden oto sanayide çalışan arkadaşıma sordum 120bin ama yıl olarak değiştirmem lazımmı die.hayır dedi 120 bin yazıyorsa 120 bin olunca değiştir;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper101

92.000km birçok arabanın triger değişim zmanı gelmiş demektir.ama focuslarda her 120.bin kmde bir.daha var yani.eskiden oto sanayide çalışan arkadaşıma sordum 120bin ama yıl olarak değiştirmem lazımmı die.hayır dedi 120 bin yazıyorsa 120 bin olunca değiştir;)
    İlgilendiğin için teşekkürler.
  • Hayırlı olsun kaça aldınız
    Ben de yakın zamanda almıştım, 2000 ambiante, 120bin bakımında triger değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydin76

Hayırlı olsun kaça aldınız
    Ben de yakın zamanda almıştım, 2000 ambiante, 120bin bakımında triger değişmiş.
    Triger değişiminde 5 yılı geçmemek gerekir. İhmal etmeye gelmeyecek çok daha büyük masraflar açabilecek bir bakım triger değişimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EN.ES

Triger değişiminde 5 yılı geçmemek gerekir. İhmal etmeye gelmeyecek çok daha büyük masraflar açabilecek bir bakım triger değişimi

Alıntıları Göster
    Daha önce yazmalıydım kusura bakmayın.

Hayırlı olsun kazasız, belasız, güzel günlerde kullanmanızı dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: EN.ES

Daha önce yazmalıydım kusura bakmayın.

Hayırlı olsun kazasız, belasız, güzel günlerde kullanmanızı dilerim...

Alıntıları Göster
    EN.ES arkadaşımız 5 yıla vurgu yapmış.. Bende bir noktayı düzelteyim. 5 yıl veya 120 bin km olan süre 5 yıl veya 90 bin km olarak değişmiştir.. Bu konuda TSB yayınlanmıştır..
    Servise giderseniz minimum 500 lira harcarsınız.. Sanayide maksimum 250 lira harcarsınız.. Değişmedi ise mutlaka bir an önce devirdaimide değişmek şartıyla mutlaka değiştirin.. Sanayide parçalar devir daim hariç 85 lira..
    V kayışınıda değiştirin. 15-20 lira bişey olması lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

EN.ES arkadaşımız 5 yıla vurgu yapmış.. Bende bir noktayı düzelteyim. 5 yıl veya 120 bin km olan süre 5 yıl veya 90 bin km olarak değişmiştir.. Bu konuda TSB yayınlanmıştır..
    Servise giderseniz minimum 500 lira harcarsınız.. Sanayide maksimum 250 lira harcarsınız.. Değişmedi ise mutlaka bir an önce devirdaimide değişmek şartıyla mutlaka değiştirin.. Sanayide parçalar devir daim hariç 85 lira..
    V kayışınıda değiştirin. 15-20 lira bişey olması lazım..

Alıntıları Göster
    benimki 52000de 2001 model 6 yaşında. bu duruma 90000i bekliyim sizce ne yapıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

benimki 52000de 2001 model 6 yaşında. bu duruma 90000i bekliyim sizce ne yapıyım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

Hocam değiştirme zamanı gelmiş geçmiş bile.. 300 ytl'lik bir şeyi ihmal edipte 2000-3000 ytl gibi zararlar açmayın başınıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

quote:

Hocam değiştirme zamanı gelmiş geçmiş bile.. 300 ytl'lik bir şeyi ihmal edipte 2000-3000 ytl gibi zararlar açmayın başınıza...

Alıntıları Göster
    benimki de 2001 model ve 70000km de , değiştirmeyi düşünmüyorum. Sapasağlam çalışıyor. daha en az 25000 gider. o zamana kadar da arabayı satarım zaten kısmetse.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

benimki de 2001 model ve 70000km de , değiştirmeyi düşünmüyorum. Sapasağlam çalışıyor. daha en az 25000 gider. o zamana kadar da arabayı satarım zaten kısmetse.

Alıntıları Göster
    şimdi kafam karıştı işte değiştirip değiştirmemek arasında kaldım. 25000km daha kullanıp 75000 kmde değiştirmek istiyodum ama servise bir ara gidip soruyim. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

şimdi kafam karıştı işte değiştirip değiştirmemek arasında kaldım. 25000km daha kullanıp 75000 kmde değiştirmek istiyodum ama servise bir ara gidip soruyim. saygılar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim.pazartesi ankarad CAN OTO diye bir yer buldum 150 - 170 ytl arası tutar dedi.oraya götüreceğim durumu size bildiririm
  • Arabamı 15.500 ytl aldım.Aldığımda km 82000 de idi.sounroof var.Çok memnunum.
  • EN.ES ABİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN AMİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanselvitopu

EN.ES ABİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN AMİN
    arkadaşlar triger olayına son noktayı koyayım ben en iyisi mi! ford focuslarda triger değişimi 120.000km dir bu sınır en alt sınırdır yani triger aracı bu kilometreden daha fazla götürmez demek değildir bu anlamda focus rakiplerine oranla çok iyidir astra classicler falan 60.000dir mesela onun için derim ki 120.000den aşağıda bir kilometrede değiştirmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: topolojikemre

arkadaşlar triger olayına son noktayı koyayım ben en iyisi mi! ford focuslarda triger değişimi 120.000km dir bu sınır en alt sınırdır yani triger aracı bu kilometreden daha fazla götürmez demek değildir bu anlamda focus rakiplerine oranla çok iyidir astra classicler falan 60.000dir mesela onun için derim ki 120.000den aşağıda bir kilometrede değiştirmeyin...

Alıntıları Göster
    şunu da söyleyeyim iyi bir usta bulmadıkça serviste değiştirin allah mafaza sente ayarını falan kaçırırlarsa araba haa triger koparmış haa sente ayarı iyi yapılmamış çokta farketmez servisler benim bildiğim takımını 300ytl ye değiştiriyor dışarıda da hadi 200 ytl olsun 100ytl için bole önemli bir konu riske edilemez kazasız sürüşler...

• quote:

Orijinalden alıntı: topolojikemre

şunu da söyleyeyim iyi bir usta bulmadıkça serviste değiştirin allah mafaza sente ayarını falan kaçırırlarsa araba haa triger koparmış haa sente ayarı iyi yapılmamış çokta farketmez servisler benim bildiğim takımını 300ytl ye değiştiriyor dışarıda da hadi 200 ytl olsun 100ytl için bole önemli bir konu riske edilemez kazasız sürüşler...

Alıntıları Göster
    120 bin olarak noktayı koymuşsunuz.
    Pekii.. 5 yıl olayının hiç bir şekilde mantıklı açıklaması yok mu..
    Diğer taraftan, Ford servislerinden aldığım bilgiye göre 120 bin 90 bin olarak değiştirilmiş.. Değişimin sebebi de
    Türkiye şartlarına göre trigerin 120 bin kilometreden daha erken sorun çıkarmasıymış..
    Son durum 5 yıl veya 90 bin km.. Hangisi erken dolarsa.. Yani buna göre 5 yılda 30 bin km yolda yapmış olsan Otosan değişmemizi tavsiye ediyor..
    Karar hepinizin.. Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

120 bin olarak noktayı koymuşsunuz.
    Pekii.. 5 yıl olayının hiç bir şekilde mantıklı açıklaması yok mu..
    Diğer taraftan, Ford servislerinden aldığım bilgiye göre 120 bin 90 bin olarak değiştirilmiş.. Değişimin sebebi de
    Türkiye şartlarına göre trigerin 120 bin kilometreden daha erken sorun çıkarmasıymış..
    Son durum 5 yıl veya 90 bin km.. Hangisi erken dolarsa.. Yani buna göre 5 yılda 30 bin km yolda yapmış olsan Otosan değişmemizi tavsiye ediyor..
    Karar hepinizin.. Saygılar..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar türkiyedeki sevislerin tavırları da olrtada para kazanmak için birçok yolu deniyorlar.. bana kalırsa yine de 120.000 derim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: herby

quote:

Alıntıları Göster
    benim focus 2001 model şuan 92000 trigeri değişmedi daha.120 bine kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum. konya ford servisine sordum 120 bin olunca getirin değiştirelim ama illa şimdi değiştirelim diyorsanız 250 ytl ye tam takın değiştirelim" cevabını verdiler. Eğer 120 bin den önce koparsa fordu dava ederim adamlar garanti vermiş. Değiştirirsemde sanayide değiştireceğim 120-130 ytl hesap çıkartıyorlar. Bazı arkadaşalr sente ayarını tutturamazlar illa servise yaptırın diyorlar aca servis tutturacağı garantimi? Ayrıca sanayilerde öyle ustalar varki servisten daha iyi iş yapıyorlar millet sıraya giriyor. Öyle servislere gidipte fazladan verecek param yok.

İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaaagac

benim focus 2001 model şuan 92000 trigeri değişmedi daha.120 bine kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum. konya ford servisine sordum 120 bin olunca getirin değiştirelim ama illa şimdi değiştirelim diyorsanız 250 ytl ye tam takın değiştirelim" cevabını verdiler. Eğer 120 bin den önce koparsa fordu dava ederim adamlar garanti vermiş. Değiştirirsemde sanayide değiştireceğim 120-130 ytl hesap çıkartıyorlar. Bazı arkadaşalr sente ayarını tutturamazlar illa servise yaptırın diyorlar aca servis tutturacağı garantimi? Ayrıca sanayilerde öyle ustalar varki servisten daha iyi iş yapıyorlar millet sıraya giriyor. Öyle servislere gidipte fazladan verecek param yok.

İyi geceler.

Alıntıları Göster
    Benim 2001 focus 145binde 90bin civarı değişti triger ben bursada özel servise götürüyorum aracı o zaman 90bin bakımı yapılırken değişmesi gerekiyor abi dediler değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brada -- 27 Nisan 2007; 1:18:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.