Şimdi Ara

FOCUS, ASTRA SEDAN ,MEGANE 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
7.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksigi nemi offf saymakla bitmezki. meganenin satmasının sebebi sadece renaultun uyguladıgı satıs politikası 2.elde aracı fazla deger kaybetmeden zorlanmadan satmak bizim insanımız bu yuzden alıyor.fiat da cok satıyor cunku yıllardan beri Türkiye pazarında güzel bir geçmişe sahipler renault olsun fiat olsun halada surduruyolar
  • bu megane konusu gercekten sasırtıcı aslında gorusunus olarak gercekten cok ıyı bı arac ama sorunları hakkında daha fazla bılgı sahıbı olmak lazım ayrıca bu arac bu kadar kotuyse bu kadar kısının almamıs olmasıda lazım sonucra kımse 0 km aldıgı aracı satmak ıcın almaz ole degılmı
  • ya oyle değil ama işte adamların getirdiği pazarlama politikası ve geçmişi..ama geçmişi kadar temiz olsa keşke
  • megane ve focus'un satış rakamlarının yuksek olmasının nedeni,büyük şirketler filoları için bu araçları tercih etmeleridir..tabi kişisel olarak alınan megane sayısı da oldukça fazla fakat tercih nedeni basit:yerli malı,dolayısıyla yedek parça servis ucuzluğu,yumuşak süspansiyon sayesinde konfor ve tabiki yakıt tüketimi..bunlar çok gözalıcı ama kimi kullanıcılar için yeterli değil tabiki..
    yukarda arkadaşın biri astra al,hemde sıfır olur demiş..yalnız astra olunca benzinli olcağından yakıt sarfiyatı yuksek olacaktır.sıfır bi araca lpg taktırmak da pek mantıklı bi iş olmadığına göre,marka fanatiği de değilim,Focus almanızı tavsiye ediyorum.Ghia donanımı da olduktan sonra deme keyfine..
    benzinli kullanmaya razıyım derseniz astra sedanı öneririm.çünkü yeni bir arabadır,focus'a göre hoş özellikleri bulunmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

megane ve focus'un satış rakamlarının yuksek olmasının nedeni,büyük şirketler filoları için bu araçları tercih etmeleridir..tabi kişisel olarak alınan megane sayısı da oldukça fazla fakat tercih nedeni basit:yerli malı,dolayısıyla yedek parça servis ucuzluğu,yumuşak süspansiyon sayesinde konfor ve tabiki yakıt tüketimi..bunlar çok gözalıcı ama kimi kullanıcılar için yeterli değil tabiki..
    yukarda arkadaşın biri astra al,hemde sıfır olur demiş..yalnız astra olunca benzinli olcağından yakıt sarfiyatı yuksek olacaktır.sıfır bi araca lpg taktırmak da pek mantıklı bi iş olmadığına göre,marka fanatiği de değilim,Focus almanızı tavsiye ediyorum.Ghia donanımı da olduktan sonra deme keyfine..
    benzinli kullanmaya razıyım derseniz astra sedanı öneririm.çünkü yeni bir arabadır,focus'a göre hoş özellikleri bulunmakta

katılıyorum ancak su var sıfır araca log taktırmak mantıklı değil demişin bu haric:))ben buna karsı diilim su anda saglam biryere montaj yaptırırsan problem olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

eksigi nemi offf saymakla bitmezki. meganenin satmasının sebebi sadece renaultun uyguladıgı satıs politikası 2.elde aracı fazla deger kaybetmeden zorlanmadan satmak bizim insanımız bu yuzden alıyor.fiat da cok satıyor cunku yıllardan beri Türkiye pazarında güzel bir geçmişe sahipler renault olsun fiat olsun halada surduruyolar

peki ama. bir insan sirf bunu dusunerek araba almaz. ve de megannın satislar gercekten hafife alınacak gibi degil. tamam belki ic dizayna hala istenilen gosterisi verememis olsa da arabanın bir cekiciligi var ki bu kadar satılıyor. ama kullanan arkadaslar ve genel olarak cogu insan megandan sikayetci. ama sikayetlerinin nedenini tam olarak bilen yok. ya da var ama bunlari bize aktarmıyorlar. nedir peki meganin eksileri. gercekten bunu merak ediyorum
  • Megane hakkında söylenenlerin yarısından çoğu efsaneden öteye gitmez inan bana.Filoların aldığı megane sayısı toplam megane satışlarının 10 da biri bile etmez lütfen mantıklı konuşalım kaldıki firmalar daha çok sümbül alıyor. megane seneye kasa değişecek şu andan sonra sıfır megane almak çokda mantıklı değil bence astranında sedan versiyonunu beğenmiyorum bencede en doğru tercih focus olacaktır.
  • bende megane alma durumundaydım ama satıcıyla anlaşamadık.
    niçin megane almak istedim(bana göre tabi);
    1-satma durumunda kolay elden çıkarabilme
    2-yedek parça ve servis durumu
    3-geniş bagaj hacmi
    4-diğer markalara göre(ford-focus,toyota-corolla) fiyatının biraz daha uygun olması
    5-yıllardır türk insanının bu arabaları kullanmış olmasıdır.çünkü insanlar tanıyıp bildikleri şeylerden veya alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler.

benim meganda gördüğüm en önemli sorunlardan yani alsaydım şikayetçi olacağım konu iç hacminin darlığı olurdu herhalde.şuan r19 europa arabamın bile iç hacmi daha geniş örneğin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmak

bende megane alma durumundaydım ama satıcıyla anlaşamadık.
    niçin megane almak istedim(bana göre tabi);
    1-satma durumunda kolay elden çıkarabilme
    2-yedek parça ve servis durumu
    3-geniş bagaj hacmi
    4-diğer markalara göre(ford-focus,toyota-corolla) fiyatının biraz daha uygun olması
    5-yıllardır türk insanının bu arabaları kullanmış olmasıdır.çünkü insanlar tanıyıp bildikleri şeylerden veya alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler.

benim meganda gördüğüm en önemli sorunlardan yani alsaydım şikayetçi olacağım konu iç hacminin darlığı olurdu herhalde.şuan r19 europa arabamın bile iç hacmi daha geniş örneğin.

ARTI birde Megane'ın içi focus'dan daha havadar
    Megane'ı benim memleketim çok seviyor.Sebebi malum cebi fazla yakmaması.Malesef memleketimin şartları altında yurdum insanı cebinden başka birşey düşünemiyor ki.arabasını da ona göre alacak haliyle.Konforunu,güvenliğini düşünmese de olurDoğal olarak megane çok tutulan bir araba oluyor

• renault forumuna bkamanı oneririm neyse focus burada ustun cıkıyor zaten he evet filo alımlarda megane cko değiildir aslında clio albea daha fazladır neyse megane a gore focus bence ama dersenki alıp satarken para kazanayım megane al
  • arkadaslar bu megane ye bıraz haksızlık yapmıyomusunuz ya.yanı bakıldıgı zaman gorunusu gerrcekten cok guzel donanım olarakta focus ve astradan gerı sayılmaz.bende focus ve opelın meganeden ustun oldugunu kabul edıyorum ama zaten bu ustunluklerı fıyatlarına da yansımıs.ama genel olarak megane bence kotu degıl.bıde bu forumda bıcok topıc altındada aynı dusunce hakım turk ınsanı cebıne bakar turk ınsanı anlamaz gıbı cumleler.bıkere bunu dıyen arkadaslara seslenıyorum turk ınsanı sandıgınız kadar aptal falan degıl herkez neyın ne oldugunu bılıyo az veya cok.ve ınsanlar o arabalara verdıklerı paraları kılı kırk yararak kazandıkları ıcın harcarkende ıkı kere dusunuyo.bu yuzden kendınızın beyenmedıgı bı arac turk ınsanı tarafından cok satın alındıgı ıcın turk ınsanını elestıremezsınız herkez kendı dusuncesıne ve butcesıne gore hareket eder.
  • arkaşlarım megane diğer dizel araçlardan az yakar full donanım 2.eli zaten çok iyi servis parça sorunu yok içi çok ergonomik 10'dan fazla saklama gözü var kapı altlarında kapı üstlerinde arka camda yerlerin altında içi zaten tüm c sınıfı arabalardan geniş ve ferah dizel motoru zaten sorunsuz tutulmaması için bir - yönü yokki
  • konu yine megane nie çok satıyor satıyora gelmiş ve emre çok güzel bi cvp vermiş görünüş donanım az yakması ne türk insanının renoya bağımlılığı nede başka bişey nedenler bunlar ha eğer hala ısrar ediyosanız megane ın 2007 batı avrupadaki sıralamalarını verebilirim sanırım ordada türkler almıyodur
  • megane nin cok sattıgını kimse inkar edemez bu bi gercek ama şunuda bi dusunun reno(renault )diilmidir megani araba yapan clioyu araba yapan.cliodan ustun sorunsuz araclar yokmu var ama neden satmıyor millet renaulta guveniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: religion67

arkadaslar bu megane ye bıraz haksızlık yapmıyomusunuz ya.yanı bakıldıgı zaman gorunusu gerrcekten cok guzel donanım olarakta focus ve astradan gerı sayılmaz.bende focus ve opelın meganeden ustun oldugunu kabul edıyorum ama zaten bu ustunluklerı fıyatlarına da yansımıs.ama genel olarak megane bence kotu degıl.bıde bu forumda bıcok topıc altındada aynı dusunce hakım turk ınsanı cebıne bakar turk ınsanı anlamaz gıbı cumleler.bıkere bunu dıyen arkadaslara seslenıyorum turk ınsanı sandıgınız kadar aptal falan degıl herkez neyın ne oldugunu bılıyo az veya cok.ve ınsanlar o arabalara verdıklerı paraları kılı kırk yararak kazandıkları ıcın harcarkende ıkı kere dusunuyo.bu yuzden kendınızın beyenmedıgı bı arac turk ınsanı tarafından cok satın alındıgı ıcın turk ınsanını elestıremezsınız herkez kendı dusuncesıne ve butcesıne gore hareket eder.

Arkadaşım bizde TÜRKÜZ merak etme.eleştirim kötü niyetli de değil.dikkat edersen ülkemin şartları bunu gerektiriyo dedim.Yok mu avrupa'da memur olup benzinli mercedeslere binen?var...e o zaman....

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

megane nin cok sattıgını kimse inkar edemez bu bi gercek ama şunuda bi dusunun reno(renault )diilmidir megani araba yapan clioyu araba yapan.cliodan ustun sorunsuz araclar yokmu var ama neden satmıyor millet renaulta guveniyor

sümbülle megane çok farklı araçlar hocam yapma
  • Megane seneye kasa değiştirmeyecek olsaydı Megane derdim..Yeni Focus iyi bir tercih olur..

Ayrıca yukarıda bir şahıs halkımız napsım konforu güvenliği türünde bişeyler demiş..Bence gerçeklerle alakası yok...Megane'da iki özellikte fazlasıyla var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Orjinalden alıntı: religion67

arkadaslar bu megane ye bıraz haksızlık yapmıyomusunuz ya.yanı bakıldıgı zaman gorunusu gerrcekten cok guzel donanım olarakta focus ve astradan gerı sayılmaz.bende focus ve opelın meganeden ustun oldugunu kabul edıyorum ama zaten bu ustunluklerı fıyatlarına da yansımıs.ama genel olarak megane bence kotu degıl.bıde bu forumda bıcok topıc altındada aynı dusunce hakım turk ınsanı cebıne bakar turk ınsanı anlamaz gıbı cumleler.bıkere bunu dıyen arkadaslara seslenıyorum turk ınsanı sandıgınız kadar aptal falan degıl herkez neyın ne oldugunu bılıyo az veya cok.ve ınsanlar o arabalara verdıklerı paraları kılı kırk yararak kazandıkları ıcın harcarkende ıkı kere dusunuyo.bu yuzden kendınızın beyenmedıgı bı arac turk ınsanı tarafından cok satın alındıgı ıcın turk ınsanını elestıremezsınız herkez kendı dusuncesıne ve butcesıne gore hareket eder.

Arkadaşım bizde TÜRKÜZ merak etme.eleştirim kötü niyetli de değil.dikkat edersen ülkemin şartları bunu gerektiriyo dedim.Yok mu avrupa'da memur olup benzinli mercedeslere binen?var...e o zaman....

hocam benım soledıgım sadece senınle alakalı degıl bunu cok yerde okudugum ıcın soledım.nedense herkezde turk ınsanını kucuk dusurme bısey bılmıyomus gıbı gosterme durumu var benım tepkım bunadır.ayrıca bu megane bu kadar sattıysada heralde cok kotu araba oldugu ıcın satılmamıstır demek ıstedım bu arabayı alanlarda akılsız falan degıldır benım sahsı gorusum.

• Yok dostum sen yanlış anlamışın.Kimse kimseye akılsız demez.en azından bu konuda ben oyle diyen birini görmedim.Başka bir konuda varsa diyen orada göster tepkini.Hatta bana da haber ver bende gereken cevapları veririm

***bu arada megane kötü bir araba değil.ama açmış oldugunuz konuda verdiğinz seçenekler arasında benim sıralamama göre ensonda malesef megane var.Nedenlerini de yazdım zaten
  • arkadasım megane kotu değil evet he Türk halkınada kimse birşey diyemez bu forumda o yazıyı yazanda Türk vatandası sonucta sadece bilinclenme konusunda birşeyler demek istedi arkadaş galiba megane benim sıralamamda en sona bile yaklasamıyor ben kia ceratoyu meganeden ustun buluyorum sahsen bak şahsen diyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.