Şimdi Ara

FOCUS, ASTRA SEDAN ,MEGANE 2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
7.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oguzhan54

arkadasım megane kotu değil evet he Türk halkınada kimse birşey diyemez bu forumda o yazıyı yazanda Türk vatandası sonucta sadece bilinclenme konusunda birşeyler demek istedi arkadaş galiba megane benim sıralamamda en sona bile yaklasamıyor ben kia ceratoyu meganeden ustun buluyorum sahsen bak şahsen diyorum

Bende ceratoyu focustan üstün buluyorum...Buda benim şahsi görüşüm..
  • tabıkı herkez kendı gordugu bındıgı vede bıldıgı arabayı savunmakta ozgur zaten burda herkezz goruslerını paylasıyo.ve cokta yararlı oluyo burdakı paylasım.bılıncsızlık konusunda evt bıraz gerıdeyız ama ole sanıldıgı kadarda degıl bence.bu arada ceratoyu bende ınceledıp gayet guzel donanımlara sahıp ama fıyat konusunda da dıger markalardan gerı sayılmaz.bu durumda pek bı avantajı kalmıyo
  • görünüm olarak focus sedan diyorum. Yeni yüz olduğu için, kimsede olmayan bir aracın olur. Neden sedan dediğime gelince bence yeni focus'un sedanı daha hoş duruyor. Eskisinin hatcback i daha iyiydi
  • focus hb ambiante tek geçerim. 2005 öncesi çok saglamdır. 2005 sonrası ise problemli ne açıdan mı fiyat açısından :)
  • Arkadaşım hangi arabaya karar verdin bilmiyorum ama söylediğin arabalar arasında opeli direkt olarak elerim.Focus ve megane astranın gazını almış durumdalar.Benzinli düşünürsen megane'ın motoru aralarındaki en az yakıt tüketen ve en performanslı motor.Dizelde İse focusun önde olduğunu söyleyebiliriz.İkinci el ve benzinli bir araba alacağını ve bu arabaya 25-30 milyar arası bir para ödeyeceğini düşünürsek megane nin en full donanımlı versiyonu öne çıkar bence.Çünkü en full focusta sanroof ve Xenon far bulamazsın.İç mekan kalitesi olarak focusun iyi olduğunu kabıul etmek gerekir.Güvenlik açısından bir şey dememe gerek yok bu arabalar arasında piyasaya çıktığı ilk günden beri 5 yıldızlı tek otomobildir.Türkiye şartlarında meganı tavsiye ederim.Malum servis ve yedek parça olayı. Bu araba tabuları yıkmış ve wv golfü ve jettayı piyasadan silmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Arkadaşım hangi arabaya karar verdin bilmiyorum ama söylediğin arabalar arasında opeli direkt olarak elerim.Focus ve megane astranın gazını almış durumdalar.Benzinli düşünürsen megane'ın motoru aralarındaki en az yakıt tüketen ve en performanslı motor.Dizelde İse focusun önde olduğunu söyleyebiliriz.İkinci el ve benzinli bir araba alacağını ve bu arabaya 25-30 milyar arası bir para ödeyeceğini düşünürsek megane nin en full donanımlı versiyonu öne çıkar bence.Çünkü en full focusta sanroof ve Xenon far bulamazsın.İç mekan kalitesi olarak focusun iyi olduğunu kabıul etmek gerekir.Güvenlik açısından bir şey dememe gerek yok bu arabalar arasında piyasaya çıktığı ilk günden beri 5 yıldızlı tek otomobildir.Türkiye şartlarında meganı tavsiye ederim.Malum servis ve yedek parça olayı. Bu araba tabuları yıkmış ve wv golfü ve jettayı piyasadan silmiştir.

Opeli direk elerim demişsin. Bunda bir bildiğin mi var. Yoksa bir opel antipatisi mi var.

• konuyu okudum ama bu arabaların içine honda civic i koyup opel astra,megane2 ve ford focusların sıfırları arasından tercihiniz hangisi olurdu.bildiğim kadarıyla megane dısında sıfır fiyatları birbirine yakın.birde aracı benzinli olarak düşünüyorum dizel degıl.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: derinmert

quote:

Arkadaşım hangi arabaya karar verdin bilmiyorum ama söylediğin arabalar arasında opeli direkt olarak elerim.Focus ve megane astranın gazını almış durumdalar.Benzinli düşünürsen megane'ın motoru aralarındaki en az yakıt tüketen ve en performanslı motor.Dizelde İse focusun önde olduğunu söyleyebiliriz.İkinci el ve benzinli bir araba alacağını ve bu arabaya 25-30 milyar arası bir para ödeyeceğini düşünürsek megane nin en full donanımlı versiyonu öne çıkar bence.Çünkü en full focusta sanroof ve Xenon far bulamazsın.İç mekan kalitesi olarak focusun iyi olduğunu kabıul etmek gerekir.Güvenlik açısından bir şey dememe gerek yok bu arabalar arasında piyasaya çıktığı ilk günden beri 5 yıldızlı tek otomobildir.Türkiye şartlarında meganı tavsiye ederim.Malum servis ve yedek parça olayı. Bu araba tabuları yıkmış ve wv golfü ve jettayı piyasadan silmiştir.

Opeli direk elerim demişsin. Bunda bir bildiğin mi var. Yoksa bir opel antipatisi mi var.

Antipati değil arkadaş opel bana çok küt geliyor tarzım değil.Sedan astrayı tip olarak beğenmiyorum sebebi o.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: derinmert

quote:

Antipati değil arkadaş opel bana çok küt geliyor tarzım değil.Sedan astrayı tip olarak beğenmiyorum sebebi o.

• benzinli civic dizel corolla
  • hiç düşüne astra al.
    eğer istemedin megane al ama bence astra yüksek teknolojisi var , ş.içi ve ş.dışı çok az yakıyor kesin astra...

FOCUS, ASTRA SEDAN ,MEGANE 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

konuyu okudum ama bu arabaların içine honda civic i koyup opel astra,megane2 ve ford focusların sıfırları arasından tercihiniz hangisi olurdu.bildiğim kadarıyla megane dısında sıfır fiyatları birbirine yakın.birde aracı benzinli olarak düşünüyorum dizel degıl.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

konu ıcındekı yenı konumuz hayırlı olsun eger butce sorun olmassa senın ıcın honda cıvıc derım ama bıldıgım kadarıyla bu aracların hepsınden pahalı
  • meganı baştan ele derim ama diğer ikisini karşılaştıracak bilgim yok henüz. Bir arkadaşımın servisten aldığı bilgiye göre megane 2 nin çok satılmasına vesile olan megane 1 dir demiş ve megane 2 nin servise çok geldiğini söylemiş.
  • Selamlar,

Bu alıntıda atlanan bir konu var insanlarıda yanıltmayın LPG nin gaz haldeki ile Benzinin sıvı haldeki karşılaştırılması yapılmış, siz tutuşma için gerekli enerjiye bakın. Ayrıca LPG nin oktan sayısı yüksektir bu doğru ama yüksek oktanlı yakıt LPG için dizayn edilmemiş motorda problem yaratır. Özellikle pistin, subap gaydaları yanma odasıyla temastaki parçalar bundan etkilenir. yurt dışındaki araçların LPG li üretimlerinde bu parçalar güçlendirilmiş çıkar.Fabrikasyonlar için söylemiyorum ama sonradan dönüştürülen araçların hepsinde lpg problem çıkarabilir bir yakıttır.
    Siz bu işlemde aracın tüm yakıt, hava karışımlarını yeneden düzenliyorsunuz , yine aracın yakıt besleme sistemini LPG kullanımında devre dışı bırakıyorsunuz, krank sensörü, vuruntu sensörleri bunlarla ilgili ORJ ECU değerlerinin hapsi benzin içindir, ECU lardaki programda benzinin aromatik özellikleri bile dikkate alınır. Yazılımlar buna göre modifiye edilir.
    Bu lpg sistemlerinin kendi ECu ları var ve bunların yazılımlarının bu detaylarla yapılması gerekirken, daha hangi devirde gaz - hava karışımını belirlemek için rölanti ve en yüksek devre çıkıp verilecek gaz miktarının belirlemesi manuel yapılıyor.
    Tabi ki kendi sitelerinde olumsuz bir şey yazılmayacak, siz tüm dünyadaki genel gidişata bakın , ayrıca piyasada bir çok italyan markasının olduğu aşikarken italyadaki araçların %80 neden diesel kendinize bunu sorun.
    LPG karşıtı olamamakla beraber sağlıklı kullanım şartları ancak fabrikasyon ortamlarda , uzun süreli AR-ge çalışmaları ile elde edilir. Tamam fabrikasyon LPG li astra , foscus olur. OKEY gerisi bana göre boş.

FOCUS, ASTRA SEDAN ,MEGANE 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 19 Haziran 2008; 15:37:29 >

• Maxfocusa katılıyorum..Fabrika çıkışlı garantili araçsa evet..Lpg li araç kullananlara soruyorum sizin arabada rölanti düzensizliği,ilk çalıştırmada marş almama, gaz yememe,silkeleme,stop etme, hararet yükselmesi motor arıza lambasının yanması yüksek hızda benzine geçme, çekişten düşme vb.. problemlerinin hiç biri yok mu yani?Taktıran herkes sorunsuz mu kullanıyor?Sırf bu foruma bile baksak lpg li araçların yuzde ellisinin problemli olduğunu görürüz..
  • benm tercihim astra sedandan yana olucak . onlar 6 ileri vitesti yanlıs hatırlamıyorsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ff99ff

benm tercihim astra sedandan yana olucak . onlar 6 ileri vitesti yanlıs hatırlamıyorsam

dizel 6 ileri benzinli 5 ileri
  • arkadaş, 2007 batı avrupa megane satışları konusunda yanılıyor. 2007 satışlarında ilk 10 sıralamasında megane'nın adı bile geçmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

konu yine megane nie çok satıyor satıyora gelmiş ve emre çok güzel bi cvp vermiş görünüş donanım az yakması ne türk insanının renoya bağımlılığı nede başka bişey nedenler bunlar ha eğer hala ısrar ediyosanız megane ın 2007 batı avrupadaki sıralamalarını verebilirim sanırım ordada türkler almıyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ff99ff

benm tercihim astra sedandan yana olucak . onlar 6 ileri vitesti yanlıs hatırlamıyorsam

Dizellerde 6 vites var...
    Amma motoru 1,3 , 8 viteste olsa kurtarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebel

arkadaş, 2007 batı avrupa megane satışları konusunda yanılıyor. 2007 satışlarında ilk 10 sıralamasında megane'nın adı bile geçmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

konu yine megane nie çok satıyor satıyora gelmiş ve emre çok güzel bi cvp vermiş görünüş donanım az yakması ne türk insanının renoya bağımlılığı nede başka bişey nedenler bunlar ha eğer hala ısrar ediyosanız megane ın 2007 batı avrupadaki sıralamalarını verebilirim sanırım ordada türkler almıyodur

kendi sınıfında ilk onda bile adı geçmior ha erdeme sor o bilir satıyomuymuş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.