Şimdi Ara

Focus-Civic-Jetta-Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalıtımı iyi(civic ve corollayı eleyebilirim sırf bu yüzden)
    Sorunsuz(jetta alırsak düz vites olacak mecburen)
    En önemlisi yol tutuşu iyi olan bir araba istiyoruz.
    İkinci El s60 baktık ama temiz yok o paraya, sıfıra karar verdik.

Neyi önerirsiniz? Neden dolayı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genişlikte jetta en iyisi, yalıtımda ise civic ve corollayı elemişsiniz, focus kullanmadım ama yol tutuşunun jettadan iyi olduğunu söylüyorlar. 15000 km de yeni jetta aracım var yol tutuşu ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım, hızlı da kullanan biriyim, başka soru varsa yardımcı olurum.
  • Yeni makyajlı Focus 1.5 ps araç çok iyi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

Genişlikte jetta en iyisi, yalıtımda ise civic ve corollayı elemişsiniz, focus kullanmadım ama yol tutuşunun jettadan iyi olduğunu söylüyorlar. 15000 km de yeni jetta aracım var yol tutuşu ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım, hızlı da kullanan biriyim, başka soru varsa yardımcı olurum.

Hocam sizinki otomatik mi?
    Jettayı kesinlikle düz alırız ama, doğuş hakkında çok olumsuzluk duyuuoruz,sizin başınıza birşey geldi mi?
    Ne kadar beklediniz araba için?
    Siparişi verdikten sonra araba zamlanırsa o fiyattan ödeme olayı, müşteriye kötğ davranma vs hepsi var
    Korkutucu, jetta alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD1AF284D -- 31 Ağustos 2015; 11:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Yeni makyajlı Focus 1.5 ps araç çok iyi tavsiye ederim

Hocam Titanium olanı gayet donanımlı,ford focus 2 miz vardı eskiden,iyi arabayı ama içi kötüydü ve yol sesini aşırı alıyordu.
    Yeni focusta giderildi mi bu? Nasıl?

• Yol tutuş istiyorsan Focus içlerinde en iyisi o sınıfta bir de astra var yol tutuş konusunda.
    Ses yalıtımında da Focus daha başarılı.
    Sorunsuzluk da ise japonlar daha iyi olur ama Focus ve Jetta da öyle zırt pırt sorun açacak arabalar değil.
    Benim sıralamam sizin kriterlerinize göre Focus-Jetta-Corolla-Civic olur .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

Genişlikte jetta en iyisi, yalıtımda ise civic ve corollayı elemişsiniz, focus kullanmadım ama yol tutuşunun jettadan iyi olduğunu söylüyorlar. 15000 km de yeni jetta aracım var yol tutuşu ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım, hızlı da kullanan biriyim, başka soru varsa yardımcı olurum.

Jettayı kesinlikle düz alırız ama, doğuş hakkında çok olumsuzluk duyuuoruz,sizin başınıza birşey geldi mi?
    Siparişi verdikten sonra araba zamlanırsa o fiyattan ödeme olayı, müşteriye kötğ davranma vs hepsi var

1.4 tsi 122 ps highline dsg aracım,
    15000 km de hiç bir sıkıntı yaşamadım,
    Sipariş vermedim ellerinde vardı aldım çıktım 2 günde,
    Satış temsilcileri ile ilgili sıkıntım da olmadı ilgililerdi epey,
    Jettamdan memnunum zaten ihtiyaçlarım doğrultusunda tercih etmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 125lik highline düz jetta 73400
    125lik titanium düz focus 66810

titanium focus biraz daha dolu duruyor,jetta için 5000 fazladan verilir mi peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 125lik highline düz jetta 73400
    125lik titanium düz focus 66810

titanium focus biraz daha dolu duruyor,jetta için 5000 fazladan verilir mi peki?

Benim araç 122 lik euro 5 motor, yeniler perfomans ve yakıt tüketimi olarak nasıl bilmiyorum, focusu otomatik olmadığı için elemiştim ben, dediğim gibi focus kullanmadım yorum yapamayacağım ama donanım gelip geçici şeyler sonradan da takılabilir, bence araca odaklanın donanıma değil, en boşunu da almayın ama

• En iyisi ikisini de test öyle karar ver.
    Yol tutuş ve donanım olarak focus.
    Genişlik ve performans olarak jetta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Yeni makyajlı Focus 1.5 ps araç çok iyi tavsiye ederim

Hocam Titanium olanı gayet donanımlı,ford focus 2 miz vardı eskiden,iyi arabayı ama içi kötüydü ve yol sesini aşırı alıyordu.
    Yeni focusta giderildi mi bu? Nasıl?

aracın içi güzel titanium donanım çok iyi adaptif farlar kesin olmalı ses izalasyonu eskisine göre iyi ama hala çok iyi denemez
  • Bu arada focus'un 1.6 mı 1.0 mı motoru alacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Bu arada focus'un 1.6 mı 1.0 mı motoru alacaksınız?

focus alırsak 1.6 125 titanium,otomatikle düz arasında fiyat farkı fazla
  • bu arada hepinize teşekkürler.

peki seçimden sonra fiyatlar nolur?
  • Benim bildiğim her olaydan sonra fiyatlar artıyor indirim hatırlamıyorum hiç
    1.6 focusla almadan önce mutlaka bi test sürüşü yapın eğer performans beklentiniz varsa düşük gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 31 Ağustos 2015; 12:56:01 >
  • Öncelikle Focus 2'de ki yalıtım sorunu Focus 3 ile düzeltildi, Focus 3.5 ile daha da iyileştirildi. Jetta'nın Focus'tan tek artısı olarak genişliğini söyleyebilirim, başka bir şey söylemeye dilim el vermiyor. Zaten yukarıda kendi kriterlerinizi belirtmişsiniz, cevap soruda gizli. ''Yalıtımı iyi, sorunsuz en önemlisi de yol tutuşu iyi olan araba.'' Bu 3 şık Focus'u işaret ediyor zaten ve ayriyeten fiyat farkını ve LPG avantajını da unutmamak gerek. Gidin bayiye iki aracın da içine oturun bir test sürüşü yapın arada da zaten 7.000 TL'lik fiyat farkı varken koşa koşa gidip Focus alacaksınız. Burada iki aracıda kullanmamış, kendi ne kullanıyorsa en iyisi o diyen kişilere bakıp araç almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zH0N0R

Öncelikle Focus 2'de ki yalıtım sorunu Focus 3 ile düzeltildi, Focus 3.5 ile daha da iyileştirildi. Jetta'nın Focus'tan tek artısı olarak genişliğini söyleyebilirim, başka bir şey söylemeye dilim el vermiyor. Zaten yukarıda kendi kriterlerinizi belirtmişsiniz, cevap soruda gizli. ''Yalıtımı iyi, sorunsuz en önemlisi de yol tutuşu iyi olan araba.'' Bu 3 şık Focus'u işaret ediyor zaten ve ayriyeten fiyat farkını ve LPG avantajını da unutmamak gerek. Gidin bayiye iki aracın da içine oturun bir test sürüşü yapın arada da zaten 7.000 TL'lik fiyat farkı varken koşa koşa gidip Focus alacaksınız. Burada iki aracıda kullanmamış, kendi ne kullanıyorsa en iyisi o diyen kişilere bakıp araç almayın.

Teşekkürler

• Jettanın bir de performans artısı var geriye jalan konularda focus derim.Focus un sürüş zevki yeter
    Bu arada alabiliyorsanız Adaptif Bi xenon ve Sunroof almanızı şiddetle tavsiye ederim iyiki almışım dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Jettanın bir de performans artısı var geriye jalan konularda focus derim.Focus un sürüş zevki yeter
    Bu arada alabiliyorsanız Adaptif Bi xenon ve Sunroof almanızı şiddetle tavsiye ederim iyiki almışım dersiniz

adaptif farın artısı nedir?
    yılbaşına doğru indirim olur ama seçimden sonra da zam olacağa benziyor ne yapsak ki?

• Direksiyonu çevirdiğin yöne dönüyor farlar ve çok iyi bir görüş sağlıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.