Şimdi Ara

Focus Ghia 2001 Sedan Problemlerim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7-8 Ay önce Aldığım 2001 Ghia Focus Sedan arabamda ufak tefek yada benim öyle sandığım problemlerim var yağ su harici hiçbir işlem görmedi henüz en azından benim elimde.

Sorunları liste şeklinde yazıyorum. Fikri olan anlayan birileri çıkarsa ne mutlu.

- son 20 gündür kapılar ara ara kitlenmemeye başladı 10 gün kadar daha sonrasında uzaktan kitlenmedi kitleme sesi geliyor tekrar açma sesi geliyor kitlenmiyor geri açıyor kendini açarken sorun yok ama artık anahtar ile kitlemeye başladım.

- sürekli gittiğim opet ten benzin ve gazımı alıyorum 1 gün başka yerden almam gerekti benzin aldım ekranda benzin aldığım zaman örneğin 25 tl ekranda 120 km yazardı bende 0 a inene kadar sürer sonra tekrar benzin alırdım. petrol ofisinden benzin aldım bi baktım hala 0 da o gün bugündür hep 0 gösteriyor. benzin.

- Viteslerde 1 ve 2 ye atarken zorluk çıkarıyor. genelde sabah ilk çıktığımda yola bi 10 dk sonra düzelip rahatça geçiyor.

Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa memnun olurum.

• sametsaglam kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de focus 2.0 2001 model kullanıcısıyım. Bahsettiğin sorunların benzerlerini yaşadım.

-kapı kilidi benzer bir sorundan tam hatırlamıyorum ama 100 tl civarına halledilmişti.
    -Benzeri sorun benim de başıma uzun süre geldi. Biraz yüklü miktarda benzin alıp bir süre benzinde kullanınca düzelmişti. (25 tl lik benzin az gelir en az çeyrek depo benzin olsun lpg de çalışsa bile. lpg de çalışırken de benzin pompası çalışmaya devam ediyor depoda benzin olmazsa çabuk bozulur)
    - şanzıman yağından olduğunu düşünmüştüm. buna yapabilecek birşey yok sanırım. 5 Ay önce baskı balata değiştirirken şanzıman yağı da değişti ama yine de aynı soğuk havalarda birkaç dakika 1. ve 2. vitese geç geçmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 27 Ocak 2015; 16:47:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.