Şimdi Ara

Focus Ghia samsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 - 2003 model civarı Focus Ghia arıyorum samsundayım satan arkadaşlar varsa resiml mesaj atarsalar
    sevinirim

• 1.6motormu 2.0 mı arıyosun arkadaşım?
  • 1,6 HB ARIYORUM
  • sansunda değilim burdurdayım. bazen satılık focus denk geliyo. yardımcı olabilirim diye düşünüp yazmıştım.
  • burdurbiraz uzak kalıyo ama samsun civarında orta karadeniz bölgesinde satan varsa msjlarınızı bekliyorum
  • 2000 model boyasız lacivert ghia hb tüplü.. sunroof sis lambası harika bir motoru.. sınıfında emsalsiz kesinlikle (ucuza alıp yok trigeri yok silindir kapak contası derdi çekmezsin)

full servis bakımlı( tüm faturaları mevcut)

20.000 ytl tüm masrafları yapıldı olası masraflarının çoğuda servisin 2 yıl garantisinde

komşuyuzda.. düşünürsen pm at istediğin şeklde derin detayları görüşürüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komşu aradıgın bunun gibi bişeymi

Focus Ghia  samsun
  • Arkadaşlar bende 2.0 motorlu 2000-2001 model temiz sedan focus arıyorum satmak isteyenlerle görüşebiliriz. Fakat yukarıdaki arkadaş gibi uçuk fiyatlar isterseniz hiç görüşmeyelim. İstediğim araç ya çok temiz olacak ve piyasanın çok üstünde olmayacak ya da komle boyalı bir iki değişeni ama motoru ve yürür temiz ve hesaplı olacak. İlgilenelerle görüşebiliriz. Ayrıca 2.0 motorlu araca asla 1.6 focus parası vermem araclarımızı fiyatlandırırken lütfen mantıklı olalım.

Konu sahibi arkadaş ben Aksaraydayım burada denk gelirse haber ederim eğer buraya gelebilirsen. 15-17 bin arasında sana temiz bir 2000-2002 model ghia denk getirirsem söylerim.

Daha 20- 30 gün önce bizim apartmanın altında bir galerici var temiz araç satar 2000 model lacivert ghia vardı bir iki boya harici temiz birşeydi. Araçta lpg, 17 inç kaliteli jant ayrıca badi kit mi ne derler ondan vardı. (marşjpiyel, tampon altları, beyaz stop lambası, siyak mercekli farlar vs.) 18500 lira istediler fiyat pahalı deyince üstündeki aksesuarların 2-3 bin liradan fazla edeceğini ondan biraz yüksek olduğunu söyledilir. Ben 15 bin verdim vermediler. Herhalde 17000 liraya sattılar.

• 1.6 ghia lpgli var satılık , buz yeşili sedan
  • ARKADAŞIM BENDE SAMSUNLUYDUM VE 3 GÜN ÖNCE SAMSUNDAYDIM GENÇ BİR ARKADAŞIMSAN SANA BENİM ARACI ÖNERE BİLİRİM ARACIMDA YAKLAŞIK 6 BİN YTL EXRA VAR SAMSUN ARACIMI GÖRDÜ ZATEN TEKDİ BAŞKADA YOKDU HERKES HAYRAN KALDI ARACIM SİYAH VE SINIFININ EN ÜST DONANIMINA SAHİP BİR ARAÇTIR VE BAKIMLIDIR 2000 MOTOR TÜPLÜ BİR YER UÇAĞIDIR DÜŞÜNÜRSEN CVP YAZMAN YETERLİ
  • HATAA ŞÖYLEDE DİYEBİLİRİM FİFTLİK ATAKENTEN GELİRKEN MODİFİYELİ BİR LEON GELDİ ARKAMA YENİ KASA GRİİ RENKDE İFADESİNİ ALDIM TANIRSAN EĞER BİR SOR DERİM ARACIMI YAKINDAN TANIDI YUKARIDAKİ ARKADAŞ O ARABAYA O FİYATI İSTİYOSA SANIRIM PİYASADAN PEK HABERİ YOK UÇMUŞ OO ARKADŞIM ARABANA BASTIMMI GİTSİN DİYOSAN VE TESİSATIM OLSUN ARABAM YAPILI OLSUN DİYOSAN Bİ İNCELE BENİM ARACI PRFOSYÖNEL MÜZİK SİSTEMİ JANTLAR KOPLE BADİ KİT ZENON FARLAR LEDLİ ARKA STOPLAR LED SON NOKTADA BENİM ARACIM EN UFAK BAKIM GERKTİRMEDEN BİN YOLA DEVAM ET TÜPTE 200 KM NİN ÜZERİNE ÇIK ARAÇ BUDUR HERKESİN SOLLADIĞI ARACA BEN ARAÇ DEMEM DÜŞÜNÜRSEN MSN YOLLARIM RESİMLERİ ATARIM
  • Arkadaşım Aracın ne ? Markası modeli ve fiyatı nedir? İyi Günler Dilerim.
  • Serdar merak ettim aracını bir iki resim koysana.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.