Şimdi Ara

Focus II Kaput ve boya koruma hakkında fikirleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam geçen hafta aldığım aracım için boya koruma ve kaput koruma düşünüyorum, Ziebart mı Sonax mı, yoksa tavsiye ettiğiniz başka yerler var mı?
    Bir de bu uygulamaları yaptıranlar ne kadar tuttuğunu söyleyebilirler mi acaba?
    Sağolun

• ziebart daha iyi ama sonax daha uygun fiyatlı
  • Fiyat olarak bayağı bi var aralarında, SONAX a yaptırsam üzülür müyüm ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

ziebart daha iyi ama sonax daha uygun fiyatlı
  • KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE GEREKSİZ BİR UYGULAMA.

BOYA KORUMA VS. HİKAYE. GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN YARARINDAN ÇOK ZARARI VAR.

YARAR:
    *İLK YAPILAN 2 AY ARABA PARLAK GZÜKÜYOR
    *MUMLU Bİ TABAKA OLUŞTURUYOR(O.1 nM civarı)

ZARAR:
    *UYGULAMA YAPILIRKEN KULLANILAN MAKİNE SÜRTÜLÜRKEN SÜRTÜNMEDEN DOLAYI OLUŞAN BİLMEM KAÇYÜZ DERECELİK ISI KESİNLİKLE FOCUS BOYASI İÇİN ÇOK FAZLA GELİYOR , BAZI YERLER , ISINAN , RENK FARKI OLUŞUYOR.
    *YAPILAN UYGULAMADAKİ MUMSU TABAKA KALINLIĞI HERYERDE EŞİT OLMADIĞI İÇİN BAZI YERLER ZAMANLA AZ PARLIYOR BAZI YERLER FAZLA PARLIYOR , TON FARKI GİBİ BİŞEY OLUŞUYOR GÜNEŞ ALTINDA BELLİ OLUYOR.

EN İYİSİ:

*** EN İYİSİ AMA EN İYİSİ BOYA KORUMA FLN. YAPTIRMADAN , KALİTELİ CİLALI ŞAMPUAN + SÜNGER + KUYU SUYU OLMAYAN SU İLE ARABAYI YIKATMAK...
  • Tekrar selam,
    Ziebart ın en son çıkarttığı Diamond Gloss teknolojili ve ömür boyu parlaklık garantili bir ürünü vardı, çok övülen bişeydi ama fiyatı çok pahalıydı, bugün bi bakayım dedim %30 indirim varmış 280 YTL idi çok kısa bir süre için bende ömür boyu garantiye güvenerek yaptırdım, açıkcası aracı bu akşam teslim aldığımda gözüme inanamadım, araç ışıl ışıl parlıyor, adam zaten bana elmas parlaklığında olacak demişti, bu parlaklık ömür boyu sürecek mi dedim evet dediler hatta imzalı onaylı buna dair garanti belgesini de verdiler, yanında da iki özel sünger hediye ettiler, bir de kaput koruma filmi çektirdim, araç şu an çok hoşuma gidiyor ama dedikleriniz de beni korkutmadı değil :( Film çektirip Osram NightBraker ları da taktırınca resimlerini upload edicem inşallah...
  • 280 lira boya korumaya veripte 20-25 liralık ampüllerden taktırma araca bence.100 liraya Monza Xenon kitler var.Diğer kitlere pahalı diyorsan bence böyle uygun bişey almalısın.Hem o ampüllerinden ömrü xenon kadar olamaz...

Bende xenon almayı düşünüyorum.İki marka arasında kaldım.Mtec yada Monza.
    Monza 195 ytl
    Mtec 310 ytl...
  • XENON kitlerinin bu araçlarda bazen sorun çıkarttığını duymuştum, bi kere sanırım garantiyi bozmaması için servise taktırman lazım, far sensörü falan ne olur bi fikrim de yok:(
  • Forumda başka yerlerde taktıran birsürü Focus'cu arkadaş var.Far sensörünü bende araştırdım.Kullananlar bir sorun yaşamamış.Garantiyide bozmaz dandik marka değiller zaten...
  • Merhaba, bende 2008 Fırtına grisi sıfır Fiesta aldım bir hafta önce. Boya koruma yaptırıp yaptırmama konusunda yorumlarınızı rica edeceğim.

öncelikle;

"whiteee_shadow", sen ziebart'ı nerede yaptırdın? adres verebilirmisin.. memnun kaldığına sevindim..

"otmotvmhndsi", yorumlarına katılmamak elde değil..

Şuan tamamen ikilemde kalmış bulunuyorum;

- 150ytl lik Autoking koruma (sadece boya koruma için 145 YTL fiyat verdiler, 6 ay garantili.. )
    - 280ytl lik Ziebart Diamond koruma
    - yaptırmaya gerek yok ..

yorumarınızla kararımı netleştireceğim. teşekkür ederim şimdiden..
  • Ben Ankara Balgat ziebart ta yaptırdım, açıkcası Diamon Gloss normalde 399 YTL ama 19 Nisana kadar %30 indirim vardı, indirimden sonra haberim oldu yoksa Sonaz yaptıracaktım 200 YTL ye ama ziebart indirim yapınca 80 e daha kıydım ve Diamond Gloss yaptırdım, şunu söyleyim bana elmas parlaklığı dediklerinde pek sallamamıştım ama aracı aldığımda şaşırdım, gerçekten çok güzel ve temiz olduğu zaman o parlaklık özellikle gece cadde ışıkları altında kendisine baktırıyor. Yıllık yenileme ile ömür boyu aynı parlaklık garantisi de ayrıca güzel... Elemanlar da hem tecrübeli hemde ilgili insanlardı, memnun kaldım... Dün Ankara nın o yağmurlarında fakrettimki araç kolay kolay çamur falan tutmuyor, özellikle yağmur suyu akıp gidiyor aracın üzerinden... Ben paran varsa tavsiye ederim sonuçtan şimdilik mennunum...
    Ayrıcaa benim araçta Fırtına Grisi ve bu renge parlaklık yakışıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: jönn

Merhaba, bende 2008 Fırtına grisi sıfır Fiesta aldım bir hafta önce. Boya koruma yaptırıp yaptırmama konusunda yorumlarınızı rica edeceğim.

öncelikle;

"whiteee_shadow", sen ziebart'ı nerede yaptırdın? adres verebilirmisin.. memnun kaldığına sevindim..

"otmotvmhndsi", yorumlarına katılmamak elde değil..

Şuan tamamen ikilemde kalmış bulunuyorum;

- 150ytl lik Autoking koruma (sadece boya koruma için 145 YTL fiyat verdiler, 6 ay garantili.. )
    - 280ytl lik Ziebart Diamond koruma
    - yaptırmaya gerek yok ..

yorumarınızla kararımı netleştireceğim. teşekkür ederim şimdiden..

• whiteee_shadow ,, teşekkürler..

yanlız 280 ytl yerine 145ytl x 2 kez bana daha cazip geliyor.

Autoking hakkında ki düşünceleriniz nelerdir; 145 ytl standart boya koruma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.