Şimdi Ara

Focus klima problemi acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 model ghi focusum var.Aracın ilk sahibiyim ve ilk kez böyle bişeyle karşılaştım aracım da otomatik klima var fakat dün derecesini dışarı 14 derece iken 20 ye ayarladım fakat sıcak üflemesi gerekirken soğuk üflemeye başladı.İlk başlarda motor soğuk ondandır dedim fakat yol boyunca devam etti dereceyi artırdım biraz ılınır gibi oldu ama gene soğuk üfelemeye devam etti.Sanayide bir yere gösterdim radyatörü şişliyicez dediler fakat kabul etmedim servise göstermeyi düşünüyorum da onların da çok yüksek fiyat çıkarmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?

• istanbuldaysanız maslakta makina ile sökülmeden temizlenir. ortalama 90-100 tl arasına temizliyorlar. söküldükten sonra zaten değişir şişletmenin anlamı yok. onu sökmek mesele zaten. torpido sökülüyordu diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankaya90

2002 model ghi focusum var.Aracın ilk sahibiyim ve ilk kez böyle bişeyle karşılaştım aracım da otomatik klima var fakat dün derecesini dışarı 14 derece iken 20 ye ayarladım fakat sıcak üflemesi gerekirken soğuk üflemeye başladı.İlk başlarda motor soğuk ondandır dedim fakat yol boyunca devam etti dereceyi artırdım biraz ılınır gibi oldu ama gene soğuk üfelemeye devam etti.Sanayide bir yere gösterdim radyatörü şişliyicez dediler fakat kabul etmedim servise göstermeyi düşünüyorum da onların da çok yüksek fiyat çıkarmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?

arkadaşımda 2006 kia cerato var dizel bu aracı ikinci el aldık arkadaşta ilk kışı geçecekti ve kalörifer ısıtmıyordu..Servisi aradık görmek lazım dediler kimse şundandır demedi ve en nihayetinde ankarada yeni başken sanayi de bir elektirikçi kalorifer peteginin tıkalı oldugunu söyledi tabi inanmadık ne de olsa yeni araçtı ve ikna olduk söktürmeye onu sökmek bir günlük iş çünki tüm gögüs sökülecekti ve adam işini büyük titizlikle yaparak söktü petek çıktıgında gördükki gerçekten tıkanmış nedenine gelince araç bizden önce hararet yapmış üstkapak sökülmüş takılmış muhtemelen biryerden kaçakları önlemek için ilaç katıldığını ve bunun tıkanmalara sebep oldugunu söyledi usta ve biz aracı aldıgımızda araçta antrifiriz yoktu bununda petekte kireçlenme yaparak ısınmanın engellenecegini belirtti bence sökülüp yenisi ile degiştirmen en mantıklısı olacaktır kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.