ben uzun zamandır form form dolaşıyorum aklımdaki sorular için çözüm arıyorum ancak kafam dahada karıştı başka bişey olmadı. 30 35liralık araç arıyorum. en sonunda kendim sorup cevap bulmaya karar verdim. inşallah aradığım cevabı bulurum. hemen kafamdaki soruları söylim.
focus 1.6 tdcı titanyum: ford olması, 2. el pazarı, dizel olması bence artıları. 100binden aşşağı km de bulmak çok zor olması ve dizel parça fiyatı eksileri.
Lancer 1.6 invite: görünüm, motor sağlamlık, yakıt ekonomısı artı. 2. el pazarı, ve2014 de sona erecek olduğunu duymam eksi. kaporta nasıl onuda bılmıyorum.
jetta 1.4 tsı: wv oması ve 2. el pazarı olumlu olduğunu dusunuyorum. yakıt ta o kadar fazla değil. ancak 100binden az km ve temızını bu fıyatata bulacağımı sanmıyorum.
Civic 1.6: artı olarak bence motor ve 2. el pazarı olması. yakıtı çok fazla kaporta teneke gbi geldı bana sağlam göremedim.
Benım dusuncelerım bunlar. İsteklerim ise:
performans, aile arabası olabılcek konforluk genilik. uzun yolda çok fazla kafa şişirmesin. güven versin. biraz görünüm. yakıt tabiki önemli. sağlam bi araç bulup 5 6 sene binmek istiorum. munuel olması tercihim. umarım doğru yere açmışımdır formu. cevaplarınızı beklıyorum.
walla aynı dert bendede farklı bir şeklide var hanım baskısıyla 0 a yöneldim 2013 aveo alacaktım 2bayi haziran bekle dedi yukarda saydığın araçlara toyota da eklede kafan dahada karışsın:)