Şimdi Ara

focus megane -hangisi üstün (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bluecat

Bencede focus ghia
    Arac yol tutuşuyla,motoruyla,donannımıyla oldukca iyi,,

Megane için kötü bir aractır demiyorum ama motor olarak ve birazda donanımı göz önünde bulundurursak Focus önde oluyor

her iddaasına girerim meganenın donanımı focustan üstün
  • quote:

Orjinalden alıntı: rudolfdiesel

focus tdci nin yol tutuşu, hızlanması süper .megane aksesuar olarak süspansiyon yumuşaklığı olarak iyi olabilir ama focus gerçekten zevkli bi araba.1.6 benzinlide yakıt tüketimi tek handikap ,dizelde o da yok .kötü diye bahsedebileceğim ise yalıtım olabilir motordan da ziyade lastik gürültüsünü, bu eski japonlar gibi içeri alıyo.ghia nın donanımı da güzel... meganı sürmediğim için de iyi veya kötü demiyorum.focus derim
    derim demeye de megane 2 1.6 dynamique benim de kafamı karıştırmıyo değil.Xenon far ,cruise control,cam tavan,6 h.y,far sensörü ,yağmur sensörü,lastik basınç sensörü,16' alaşım jant vs. olan bi araba 25-30.000 kilometrede 21-22 milyara nası satılıyo.megane kullanıcısı arkadaşlar bu arabada ne gibi bi terslik var. ?

21-22 milyara full etmesi imkansız kesin bunda birşey vardır bu fiyata özelliksizlerini veriyorlar araç kazalı olabilir,km si düşürülmüş olabilir

• mazdanın türkiyede değeri fazla bilinmesede o bir gizli kahraman.birde yurdumuzda toyota sorunsuzluk abidesi olarak lanse ediliyor,doğrudur ama mazda hep göz ardı ediliyor.onunda hakkını yememek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

her kişinin zevkine göre değişen bir karşılaştırma.ama bir gerçek var türkiyede sınıfında en çok satan araç megane(yerli üretimmiş % 80 ithal parçayla nasıl oluyorsa).bu demek değilki en iyisi megane en kalitelisi megan!bana focus hitap ediyor benim seçimim üstün ve tartışılmaz yol tutuşu ile focus olurdu.daha önce 2000 model sport trend vardı,hiç üzmedi ,ekstra masraf çıkarmadı,ama tutulmayan ,tek kapı olmasından dolayı bedavaya gitti.

Mazda 3 le Focus bu segmentin en iyi yol tutan araçlarıdır. Doğru söylüyorsun...

Benim 2 sini de kullanma imkanım oldu ama şunu da söylemem lazım... Focus la Mazda 3 le girebileceğiniz virajlara biraz çekinerek giriyorsunuz... bence özellikle makas ve virajlarda Mazda 3 hafif de olsa önde duruyor...

• megane expresson 1.5 dci 80 bg konfor paket

focus 1.6 tdci ghia sedan

Bu ikisini karşılaştır bakalım hangisi üstün gör
    quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Bencede focus ghia
    Arac yol tutuşuyla,motoruyla,donannımıyla oldukca iyi,,

Megane için kötü bir aractır demiyorum ama motor olarak ve birazda donanımı göz önünde bulundurursak Focus önde oluyor

her iddaasına girerim meganenın donanımı focustan üstün

• quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Tabi ki Focus en azından Fransız değil.

alakaya maydonoz bu ancak senin otomobilden ne kadar anladığını gösteriyor sadece gülüyorum (senin haline)

sorunun cevabına gelince bizde megane var 50 bin km de daha bir sorun çıkmadı çok şükür.bence malzeme kalitesi focustan iyi iç mekanı daha geniş bağajı da geniş.focusun yol tutuşu megane dan iyi ama megane da sınıfının focustan sonra en iyi yol tutuşa sahip aracıymış.

Kısaca ikinci el en fullünden 2006-2007 model dizel bir megane al.
  • Her ikisini de kullandım. Hiçbirinin hayranı veya düşmanı değilim. Objektif görüşüm: Focus üstün.
  • YA ABİ GÜNAH YAA TABİİ Kİ FOCUS...BU ARADA MEGANE KİM?
  • Kim mi Türkiyenin en çok satan arabası
    quote:

Orjinalden alıntı: vti_1.6

YA ABİ GÜNAH YAA TABİİ Kİ FOCUS...BU ARADA MEGANE KİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

neden Mazda 3 düşünmüyorsun?

sorunsuzlukta tartışamsız 1 numara... yol tutuş, performans vs uzak ara önde diğer rakiplerinden... özellikle fren performansı 100km hızla 35 m de duruyor... rakiplerinden çok ama çok daha kısa measfede...

istediğin her türlü bilgiyi verebilirim...

"Hadi adam sende" tavrı ile sormuyorum. Merak ettiğimden soruyorum. Yanlış anlamayın.

Tüketimi nasıl?
  • aralarında dağlar kadar fark olmamak la birlikte bence megane
  • ortalık karisacak kan akacak nerde polis nerde devlet

focus
  • dizayn ve sürüş özellikleri focus
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

bencede focus

çünkü ek bir aparat olmadan muzik sistemi mp3 çalabiliyor

megane da 6lı cd çalar opsiyonel

aslında yazmışız buraya

mp3 dinlerim diyorsan focus üstün yok track bana yeter diyorsan megane üstün

fark bu kadar az bence

ama illaki dersen hangisi üstün

bunu şahsi kanaatim bulunduğun yerdeki veya gittiğin servisin kalitesi belirler

bulundugun civarda hangi servis daha kaliteli ise onu araştır derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 6 Eylül 2007; 17:30:57 >
  • Ya millet gelip mazdayi övmuyor mu focus-megane tartisilirken gercekten sinir olmamak elde degil..

Mazdanin servisi kac taneee?
    Fordun,renaultun kaç tane?

Ya arkadaslar mazdanin koskoca turkiyede istanbul harici 5-10 tane servisi var...

Once gelsin su japonlar duzeltsinler servislerini ondan sonra mazdayi konusalim...

Megane mi focus mu sorusuna gelirsek arkadaslar...

Bence MEGANE... Focus bayatladi kokmaya basladi artik... ON farlar mi desem, ön panel mi desem, yan profil mi desem .. bilmiyorum ki hepsinde megane daha iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Ya millet gelip mazdayi övmuyor mu focus-megane tartisilirken gercekten sinir olmamak elde degil..

Mazdanin servisi kac taneee?
    Fordun,renaultun kaç tane?

Ya arkadaslar mazdanin koskoca turkiyede istanbul harici 5-10 tane servisi var...

Once gelsin su japonlar duzeltsinler servislerini ondan sonra mazdayi konusalim...

Megane mi focus mu sorusuna gelirsek arkadaslar...

Bence MEGANE... Focus bayatladi kokmaya basladi artik... ON farlar mi desem, ön panel mi desem, yan profil mi desem .. bilmiyorum ki hepsinde megane daha iyi...

mazda konusunda haklısın servis ağı yaygın değil.megane ile focusa gelince objektif yorum yapmak lazım alacak arkadaşın söylediğine göre focus daha üstün.alacak olan arkadaş performansı seviyorsan veya sevmiyorsan hangisi gözüne hitap etti hangisi hoşuna gitti onu al gersi yalan

• focus un kasası ufakda olsa bi makyaj geçirdi aydınlatması fln daha şık hale getirildi ayrıca motor olarakda focus bariz bi şekilde önce ayrıca focus da bulabileceğin konfor ve performansı megane da asla bulamazsın
    focus gayet yerinde bi seçim olacaktır
  • megane ayağa düştü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

quote:

bencede focus

çünkü ek bir aparat olmadan muzik sistemi mp3 çalabiliyor

megane da 6lı cd çalar opsiyonel

İlave olarak harici bir mp3 çalar girişide standart olarak var. (Tabi ki GHİA'da)

fokus ciya
  • Tabi ki Focus. Sadece yol tutuşu bile yeter de artar. (ben Megane kullanıyorum bu arada )
  • quote:

aslında yazmışız buraya

mp3 dinlerim diyorsan focus üstün yok track bana yeter diyorsan megane üstün

fark bu kadar az bence

bu mantıkla müzik sistemi olan bir şahin hepsinden üstün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.