Şimdi Ara

focus megane -hangisi üstün (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

Orjinalden alıntı: infsphinx

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Ya millet gelip mazdayi övmuyor mu focus-megane tartisilirken gercekten sinir olmamak elde degil..

Mazdanin servisi kac taneee?
    Fordun,renaultun kaç tane?

Ya arkadaslar mazdanin koskoca turkiyede istanbul harici 5-10 tane servisi var...

Once gelsin su japonlar duzeltsinler servislerini ondan sonra mazdayi konusalim...

Megane mi focus mu sorusuna gelirsek arkadaslar...

Bence MEGANE... Focus bayatladi kokmaya basladi artik... ON farlar mi desem, ön panel mi desem, yan profil mi desem .. bilmiyorum ki hepsinde megane daha iyi...

arkadaşım cahil cahil konuşma lütfen...

mazdanın servis ağının büyükşehirler hariç yaygın olmadığını herkes biliyor zaten artık...

ama sana şunun garantisini vereyim... focus veya megane alıp 3 ayda bir servise gidiceğine mazda alıp bakım hariç hiçbir zaman servise uğramıyacaksın... bunun garantisini veririm sana...

sadece periyodik bakımlarını zamanında yaptıracaksın ve araca tık demeden 300.000 kilometreyi görecek...

focus ve megane 150.000 de motor yapılırken sen mazdanla servis yüzü görmeden başın hiçbir zaman ağrımadan 1 kere bile yolda kalmadan sürüşüne devam edeceksin...

Mazdanın kıymetini şu anda bilmeyenler, yada hala anlamamış olanlar zamanı gelince çok üzülürler...

sunu yapıonuz bitiom zaten adam focusmu meganeII mı die topic acıo saplar gelıolar mazda3 ü övüolar mazda3 mazda3 ün gectıı topcıte ovulur focus megane tapıınde deıl bu arada o kdr guzelde o mazda3 niekimse almıo

amma fanatik adamsın sen ya... biraz sakin ol... topiği düzgün okursan muhabbetin mazdaya nerden geldini anlıaycaksın...

o mazda almıolar dediğin arkadaşlar servisten korktuğu için ve 2. elinden çekindiği için almıolar...

ama bilmiolar ki servisi zaten bakım hariç hiç mi hiç kullanmayacaklar ve de araçları büyükşehirlerde max 1 haftada rahatlıklakla satılabilecek...

mazdanın servisi yok diye mazda almıolar ondan sonra renault un ford un servisleriyle akrabalık derecesine varan yakınlık kuruolar :D :D :D

max 3 ayda 1 ziyaret etmek zorunda kalıolar ... anlamsız alakasız sorunlarla uğraşıyorlar yolda kalıyorlar...

tüm ford ve renaultlar için konuşmuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın... ben bu 2 aracı da kullandım deneyimlerimden bunu söylüyorum...

• ben her ikisinide kullandığımı hemde devamlı olarak yukarıda yazdım,bir kaç kez kullanmakla focusu nasıl test ettin bilmiyorum ama yol tutma konusunda bu kadar referansa , testlere ve yaşananlara rağmen efsane olmuş focusu kötülemene anlayabilmiş değilim. dayınızın focusunda sorun olabilir ,bir servise göstersin .
    ikisinide kullanan biri olarak tercihim kesinlikle focus tdci.
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

valla arkadaşlar iki aracı da kullanıp öyle bu topice yazın..
    aracım megane. geçen gün dayımın 2006focus sedan ı aldım araba iyi güzel konforlu ama yolu iyi tutmuyor. klima desen megane da 2 dk da buz kesiyor içerisi ama focus da 20 25 dk sürdü iyice soguması aracın.
    yakıt tüketimi desen aynı gibi ama araç megane daki gibi seri değil.
    kendi aracımın megane olup olmaması meselesi hiç değil. çünkü kendi aracım gibi istediğimde alabilirim onu da. ama tekrar megane a binince o motorun sesi bile yetiyor. bastınmı fıyyy

ikisini de kullanın diyorum size, tercih ve üstünlük anında ortaya cıkacak

• quote:

Ya millet gelip mazdayi övmuyor mu focus-megane tartisilirken gercekten sinir olmamak elde degil..

Mazdanin servisi kac taneee?
    Fordun,renaultun kaç tane?

Ya arkadaslar mazdanin koskoca turkiyede istanbul harici 5-10 tane servisi var...

Once gelsin su japonlar duzeltsinler servislerini ondan sonra mazdayi konusalim...

Megane mi focus mu sorusuna gelirsek arkadaslar...

Bence MEGANE... Focus bayatladi kokmaya basladi artik... ON farlar mi desem, ön panel mi desem, yan profil mi desem .. bilmiyorum ki hepsinde megane daha iyi...

servise gerek kalmıo ki

-en sorunsuz araç
    -yol tutuşu süper
    -100-0 km duruş ultra süper

millet yolunu buluyo ford - renault servisi açarak ondan çok var (bu arada 2.nci aracımız renault scenic II ama gerçekler böyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 10 Eylül 2007; 0:49:14 >

• megane ve focus da yüzü eskidi...git yeni çıkan arabalara bak bence 2.elde avantajın olur...corrolla ve ya civic de seçeneklerinde olsun...
  • Focusa bindim gecen gun bu kadar mi berbat olur bir suspansiyon ve ses yalitimi...

Bu devirde boyle arabalar var mi hala?
  • ya bak infsphinx cnm bnm bn mazda3 kotudur demıorum sınırlenmıorumda konuuda basından berı okuorum takıp edıorum bılmeden salladıımda yok ama yaptıkları ynlıs burda adam demıs kı focusmu ii meganeII mı burda mazdayı ovmenın bı anlamı yok mazda mazda topıgınde ovulur ha bak adam mazda3 mu focusmu deseydı de bızım meganeII yle ılgılı bı yorum yapmamıza gerek kalmazdı bn bundan bahsedıorum haksızmıyım bn mazda3 kotu demedımkı ama burda yersız oluo yanıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 10 Eylül 2007; 3:13:13 >
  • Hep söylerler. Focus'un sürüş dinamiği üstündür diye. Çoğu kişi diyorsa vardır bir hikmeti. Fakat yol demeye binlerce şahite ihtiyaç duyulan ülkemizde yağ gibi kayıp gidebileceğiniz çok fazla yol olmadığı için bunu büyük bir meziyet sayamayız. Ülke koşullarına en uygun araç belli ki Megane. Megane sorunlu araç diyenler var. Bu kadar insan kör mü de göremiyorlar bunu? Sınıfında açık ara önde. Biraz objektif olun. İnsanların çoğu en sorunsuz otomobili tercih etmekle meşgul hala. Megane da onlara layık olabiliyor. Ha çok daha farklı yönlerden incelersek piyasada bir sürü araç var. Hepsinin birbirine üstün gelen yönleri var. Bana kalsa Civic derim. Çağının ötesinde bir dizayn. Ben dış görünüşe önem veririm. Bir de diğer araçlarda görülmeyen özelliklere. Ondan Civic dedim.
  • nekadar boş konuşanlar var burda.arkadaşlar germeden bir iki yorum yapılamıyormu yahu,neden at gözlüğü ile bakılıyor.birisi çıkmış yok aradan saplar çıkıyor mazdayı övüyorlar diye.mazda övülmüyor yanlız bir arkadaşımız mazdanında yol tutuşu iyi dediği için yorum katılmış markadır.biraz aşın kendinizi sıkışıp kalmayın belli markalarda,kimsenin kalbini kırmadan ADAM gibi yorum yapın.
    mazda topiğinde zaten konuşuluyor ama mazda tavsiye edilmedi,adı geçti hakkını verdik okadar.büyütülecek ortamı gerecek bir durum yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 10 Eylül 2007; 11:41:35 >
  • Yahu kardesim burası mazda 3 topigi degil lutfen gidin mazdayla ilgili konuda yazin yazinizi.

Ayrica bi tane mazdaci utanmadan sıkılmadan yazmis baska arac sahipleri 3 ayda bir servise gidiyormusuz..

Haydi ordan bee...

Ya dusunsenize araba bu kazası olur filan yani.. Adamlar tutturmus sorunsuzdur falan diye cilalama yapiyorlar. Kardesim cliolar bile 300 000 yapiyor neden bahsediyorsunuz siz? Yeterki zamaninda bakimini yap yagina suyuna baktir...

Dusunsenize gittiniz Eskisehir, trabzona ya da antepe. Esegin biri geldi size carpti ne yapacaksiniz mazda 3 servisi aricaksiniz. E yoook..Koskoaca Turkiyede mazda servisisi 5-10 tane... Adamlar sirf olayi sorunla morunla kiyasliyorlar kardesim burasi Turkiye. Duran arabaya gelip carpabiliyor insanlar...

Ayrica gidin kardesim mazda 3 topigi yapin orada konusun ya niye bizim zamanimizi caliyorsunuz..
    Millet tercihini yapmis ayrica megane birinci mazda 3 kacinci?
  • proffesor dostum anlatmak istediğin şeyi daha düzgün anlatırsan kimse eleştiri yapmaz.zaten bu laflarıda sarfetmem.dediğin doğru başka araç sokulmaz 2 tercih arasına ama sap map yazıyorsun buradaki insanları benzettiğin şeyler hoş değil.hekes bebe değil .
  • yaw halenmi bu focus mu megane mı olayı tartışılıyor
  • quote:

Yahu kardesim burası mazda 3 topigi degil lutfen gidin mazdayla ilgili konuda yazin yazinizi.

Ayrica bi tane mazdaci utanmadan sıkılmadan yazmis baska arac sahipleri 3 ayda bir servise gidiyormusuz..

Haydi ordan bee...

Ya dusunsenize araba bu kazası olur filan yani.. Adamlar tutturmus sorunsuzdur falan diye cilalama yapiyorlar. Kardesim cliolar bile 300 000 yapiyor neden bahsediyorsunuz siz? Yeterki zamaninda bakimini yap yagina suyuna baktir...

Dusunsenize gittiniz Eskisehir, trabzona ya da antepe. Esegin biri geldi size carpti ne yapacaksiniz mazda 3 servisi aricaksiniz. E yoook..Koskoaca Turkiyede mazda servisisi 5-10 tane... Adamlar sirf olayi sorunla morunla kiyasliyorlar kardesim burasi Turkiye. Duran arabaya gelip carpabiliyor insanlar...

Ayrica gidin kardesim mazda 3 topigi yapin orada konusun ya niye bizim zamanimizi caliyorsunuz..

sen bir esege çarpacaksın ve halen altında araban olacak ha .. peh peh

çeker alırlar altından arabayı .. bırak yeni sahipleri düşünsün servisi

sen otobus bileti ayarlamaya çalış ön koltuklardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 10 Eylül 2007; 13:42:23 >

• Esek derken biz dört ayaklilardan bahsetmedik iki ayaklilar varya onlarinda esekleri oluyor...

Ayrica yalan mi kardesim biri gelip arabana carpamaz mi senin araban park halinde iken...
    Bunun otobus biletiyle ne ilgisi var.

Once okudugunu anlamak gerekiyor demek ki...

quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

Yahu kardesim burası mazda 3 topigi degil lutfen gidin mazdayla ilgili konuda yazin yazinizi.

Haydi ordan bee...

sen bir esege çarpacaksın ve halen altında araban olacak ha .. peh peh

çeker alırlar altından arabayı .. bırak yeni sahipleri düşünsün servisi

sen otobus bileti ayarlamaya çalış ön koltuklardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 10 Eylül 2007; 13:59:00 >

• Adama bak ya esek deyince gercek esek zannetmis.

Hic gulecegim yoktu...
  • Bulanık gormeye baslamıssınız.
    Nerede sap nerede saman?

Sap diyen ben miyim baskası mı onu dogruca ogren gel karsıma...
    insanlari yapmadıgı seylerle itham etmekte yeni moda iste...

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

proffesor dostum anlatmak istediğin şeyi daha düzgün anlatırsan kimse eleştiri yapmaz.zaten bu laflarıda sarfetmem.dediğin doğru başka araç sokulmaz 2 tercih arasına ama sap map yazıyorsun buradaki insanları benzettiğin şeyler hoş değil.hekes bebe değil .
  • quote:

Adama bak ya esek deyince gercek esek zannetmis.

Hic gulecegim yoktu...

maksat ortam yumuşasın

Kâmil esek
    Sair Esref, birgün esege binmisti,yolda giderken arkadan Izmir Valisi Kâmil Pasa'nin arabasi ile gelmekte oldugunu görmüs ve yol vermek için sag kenara çekilmisti.Yolun bu kenarinda büyük bir çukur vardi.Kamil Pasa espri olsun diye:
    " Esref,çok kenara çekilme,çukura düsersin " dedi.Esref:
    " Merak etme Pasam,esek kâmildir "cevabini verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 10 Eylül 2007; 14:07:32 >
  • haklısın sen dememişsin dostum yanlış görmüşüm boşuna dalaştık desene,kusura bakma.özür dilerim günahını aldım,hakkını helal et.

kendime
    quote:

Bulanık gormeye baslamıssınız.
    Nerede sap nerede saman?

quote:

proffesor dostum anlatmak istediğin şeyi daha düzgün anlatırsan kimse eleştiri yapmaz.zaten bu laflarıda sarfetmem.dediğin doğru başka araç sokulmaz 2 tercih arasına ama sap map yazıyorsun buradaki insanları benzettiğin şeyler hoş değil.hekes bebe değil .

• Bencede Ford Focus Megane II lerde çok sorun çıkıyor diye duydum ama gerçekten çıkıyormu bilmiyorum ama bence riske almaya değmez Focus
  • ya kardeşim delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali.. biri megane 2 ler çok sorun çıkarıyor diye bi şey söylüyor ...duyanda gerçek sanacak...allah nazardan saklasın 3.5 yıldır tık demedi...bakımlarını yaptırırsan neden sorun çıkarsınki...
  • Askolsun be.
    Büyüksün...

quote:

haklısın sen dememişsin dostum yanlış görmüşüm boşuna dalaştık desene,kusura bakma.özür dilerim günahını aldım,hakkını helal et.

kendime
    quote:

Bulanık gormeye baslamıssınız.
    Nerede sap nerede saman?

quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.