Arkadaslar focus almayı dusunuyorum 30-32 arası 2008 model ama bu modellerini anlayamadım. baktım oncekı mesajlara da ama karısık ya. ghia yok chia trend collection titanyum. nedir bu model ceşitliliği. en ust sanırım titanyum bunu anladım ama diğerlerini anlatacak arkadas var mı acaba? aradakı farkları neler filan
2005 - 2008 arası
en full ghia (ghia ların bazılarında esp paketli olanlar var onları bulman biraz zor )
sonra collection
sonra trend
2008-2011 arası
en full titanium x paket
sonra titanium
sonra collection
sonra trend-x paket
en düz trend
dizellerde trend ler 2008 ten itibaren 90 bg , 2008 den önce bazıları 109 bazıları 90
collectionlarında bazıları 90 bazıarı 109
ghia ve titanium lar 109 ve 110
tavsiyem kesinlikle giha veya titanium alman
cok ıyı acıklamıssın tesekkur ederım arkadasım. peki esp olup olmadığını nasıl anlarız acaba ya da kac bg olduğu yazar mı bıyerlerde??
quote:
Orijinalden alıntı: mehmette
cok ıyı acıklamıssın tesekkur ederım arkadasım. peki esp olup olmadığını nasıl anlarız acaba ya da kac bg olduğu yazar mı bıyerlerde??
rica ederim eğer esp varsa klima kontrollerinin alt kısmında hemen küllüğün üstünde arka cam rezistans tuşunun yanında esp nin tuşu olur , kaç bg olup olmadığını ancak ruhsattan öğrenebilirsiniz , ayrıca dediğim gibi ghialar ve titaniumların tamamı 109 ve 110
quote:
Orijinalden alıntı: FthGTI
quote:
Orijinalden alıntı: mehmette
rica ederim eğer esp varsa klima kontrollerinin alt kısmında hemen küllüğün üstünde arka cam rezistans tuşunun yanında esp nin tuşu olur , kaç bg olup olmadığını ancak ruhsattan öğrenebilirsiniz , ayrıca dediğim gibi ghialar ve titaniumların tamamı 109 ve 110
eyvallah hocam sağolasın.
Peki 2007 model Collection ile 2009 model makyajlı Collection'u mp3 çalar açısından kıyaslar mısınız? Bu araçlar mp3 çalar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme