Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında ilk bu jantı alırken aracın kıçını dahada kaldırıp böcek gibi durmasını istiyodum sonradan nedense vazgeçtim böle iyi gibi
    ama beyaza taktığımda pıstırmayıda düşünmüyor değilim...
  • beyaza siyah jant+film benimde aklımdan geçtide çok fazla tavsiyede bulunup bıktırmıyım dedim ince nikelajında güzel durucağını düşünüyorum.Şu an için düşündüğünüz jant falan varmı varsa resimlerini koyarmısınız merak ettimde
  • yok hocam ne bıkması bekliyorum herzaman tavsiyelerinizi...
    böle olacak sanırım..( dahada içe gömük olabilir jant )

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..
  • böle jantlarda olabilir tabiki fiyatına ve jantçıları gezerken önüme çıkanlara bağlı ama bi fikir oluşmuştur en azından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 5 Kasım 2010; 22:03:38 >

• jantlar güzel sizin araç 15 jant galiba yoksa 16 mı orjinal jant boyutumu taktırcaksınız yoksa lastik+jant büyük boymu alıcaksınız ?
  • trendlerde 15 jantlar ama 2007 ye aldığımda 16 taktım 15 lastikleri loydum kömürlüğe duruyor ( hatta isteyene uygun fiyata satabilirim ) saç jantlara kar lastiği taktım..
    2008 in lastikleri michelin satmak istemiyorum diyebilirim ama alınca 16 yada 17 olcak daha düşüğü güzel durmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 12 Nisan 2009; 20:54:38 >
  • geçen gün bi hatcback focus gördüm 19 jant takmş siyah+krom arabaya öyle bi hava katmıştıki ama fiyatı baya tuzlu olur bide çamurluklara falan sürtme ihtimali var ama 16,17 jant iyi olurBizimde aracın lastikleri şansına michelin geldi el freni çekmeye kıyamıyorum gerçi michelin de eski kalitede değil ama olsun
  • titanyumlarda bu sıralar hep michelin görüyorum üst modelini ama benim trend michelin enerji yani alt modeli vardı yinede iyidir michelin sonuçda geçen bendi siyah focusda bi krom jant gördüm pıstırmış arabayı satılıkdı internetde galerinin isminden bulmaya çalışcam arabayı..
  • çok güzel jantlar sizinde güzel bi jant bulucağınıza eminim
  • teşekkür ederim inşallah çok da acele etmesemde olacak yakında..
  • Güzel olmuş jantlar
  • sizede teşekkür ederim arkadaşlar sisler takıldı ve sislerin kapaklarına nikelaj kapladım şimdilik canlı durdu gibi ne dersiniz..
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 5 Kasım 2010; 22:06:07 >
  • sisler güzel olmuş birde bi tavsiyem daha var bu sizin aracın kasasına uygun krom ön panjur var çokta pahalı birşey değil forumdanda bi arkadaş almıştı yalnış hatırlamıyosam ondan alıp taksanız krom bütünlük sağlar bence güzel olur
  • bahsettiğim ürün bu

• söyle söyleyim bunun ortası değilde kenarları nikelaj olan yani ghia sında bulunanlarına tayvan malına 50 tl fiyat verdiler..
    yani düşündüm düşünmedim değil ama bunu piyasada bulamadım ama bulursam yerli üretim yada uzak doğu üretimi almayı düşünüyorum...
    bulamazsam 50 tl verip alcam onu..
  • ghıa dakilerde güzel daha az krom var aslında daha sade durur daha güzel olur ben düşünemedim onuyerli üretim falan bulamazsanız kıyın bence 50 liraya çünkü görüntüde güzel bi değişiklik olur
  • kazasız belasız güle güle kullanın araçlarınızı
  • resımdekı krom panel orjınal degıl ankaradan kdv dahıl orjınalı 150 ytl aldım normalde servıs fıyatı 190+kdv bıldıgım kadarı ile.Yakın zamanda resımlerı paylasabılırım sızınle
  • bende zaten orjinal düşünmüyorum ghia larda bulunanlarının tayvan malına 50 tl dediler orjinaline baya bi para dediler hiç gerek yok..
    resimleri baekleriz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.