Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Devastation

Tam şe ettiremedim
    Çok yakından bakamadım hacım, arabanın içindeydim sadece Alperen yazısını görebildim. Bi dahaki gelişinde aşağı inip detaylı inceleme yaparım

İncele tabiki.Küfürlerin eksik olmasın...

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hocam boya yerine neden folyo düşünmediniz taksiler için ?
    Birde taksicilik yaptığımdan veya yapacağımdan değilde ortalama ne kadar kazandırıyor günlük ? Her gün birbirini tutmaz ama bi ortalaması vardır belki özel bir soru pm ile cevap verebilirsiniz sadece merak ettim. Taksi plakalarıda pahalı.

Ankarada ki ticariler İstanbuldaki gibi 2 senede 300.000 400.00 km yapmıyor.5 sene ile 10 sene arasında taksi olarak kalabiliyor, tabiki sınırları zorlayıp 15 sene kalanları katmıyorum bunun içine.Hal böyle olunca uzun vadede taksi kalacakları için kaplama cazip gelmiyor.10 sene içinde folyo kaç kez değişir, sonuçta taksi arabası ufak bir sürtmede komple parça folyo değişimi gerekir ve bence gereksiz ufak lokal boyalarla hatta kendi yaptığım rütüşlarla çok daha masrafsız hale geliyorlar.Birde folyoda solma çok oluyor ve bir parça folyo değiştiğinde çok sırıtıyor.Etrafımda kaplama çok araç var pasta cila yapılıyor ve geçiyor diyorlar renk farkı ama ben böyle birşey göremedim.
    Ama bu demek değildir ki kesinlikle tercih edilmemeli...Bizim durakta 3 ay önce sıfır focus kaplanarak taksi oldu geldiğinde de gayet güzeldi ancak kapıdan ufak bir darbe aldı ve kapının kaplamasının komple değişmesi gerekiyor.Başka dezavantajları ve avantajlarıda var tabiki ancak kötülüyormuş gibi gözükmek istemem.

Pm atıyorum...

• Hocam 2008 Focus ve Cruze lpg ile kaç kuruş yakıyor?
  • Focus takside sürekli dur kalklarla ve sert kullanımda 12-13 litre gaz yakıyor sanırım daha fazla yakamaz.Cruze daha az dur kalkla ama yine gerektiğinde basıldığı için sehir içinde 11-12 litre yakıyor hiç ayağımı gazdan çekmiyorum diyebilirim.Buda 2.05 den gaz alıyorum buda focus 25kr cruze da 23kr civarı yakıyor.
  • İlk karelerden...
     Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kardeş maşallah arabaların çok tatlı olmuş sana pm attım cevaplarsan sevinirim
  • Foruma çok sık giremiyorum gecikmelide olsa cevap attım efendim.Ufak bi kaç değişiklikten sonra yeni aracım Aveo..Cruze biraz ilgisiz kaldı kirli o yüzden.

• ve uzun bir aradan sonra bende bir uğrim dedim yeni aveo aracınız hayırlı olsun hocam :) focuslar ne alemde :)
  • Hayırlı olsun hocam.
  • "Twin Focus Trend's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.." Türkçe öğrenmek isterseniz yardımcı olurum. (If you want learn turkish, ı can help you)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 5 Nisan 2012; 15:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

"Twin Focus Trend's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.." Türkçe öğrenmek isterseniz yardımcı olurum. (If you want learn turkish, ı can help you)

Kendinizi ego ve tatmin sorunlarınız varsa, yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

ve uzun bir aradan sonra bende bir uğrim dedim yeni aveo aracınız hayırlı olsun hocam :) focuslar ne alemde :)

Sağolun efendim daha güzelleri sizin olsun.Çalışıyorlar yoğun bir şekilde yaz kış demeden.
    Bazı sorunlar yaşıyoruz çözüm bulamadığımız, forumda araştıramıyorum ve paylaşamıyorum yoğunlukdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

quote:

Orijinalden alıntı: n1say

ve uzun bir aradan sonra bende bir uğrim dedim yeni aveo aracınız hayırlı olsun hocam :) focuslar ne alemde :)

Sağolun efendim daha güzelleri sizin olsun.Çalışıyorlar yoğun bir şekilde yaz kış demeden.
    Bazı sorunlar yaşıyoruz çözüm bulamadığımız, forumda araştıramıyorum ve paylaşamıyorum yoğunlukdan.

focuslarmı canınızı sıkıyor ? ankaraya dayanamıyorsa istanbula hiç dayanmaz galiba bizim buralardada taksi araçları baya değişmeye başladı

YENİ DOBLOLOLAR
    YENİ GOLF LER
    YENİ MEGANE 3 SPORTOUR (sahibiyle baya muhabbet ettim içini niye bej aldın abi diye :)
    NİSSAN JUKE
    ve dün gördüğüm dacia duster :) tabi bunlar istanbul şişli bölgesinde gördüğüm taksiler :)

• Öyle büyük sıkıntılar değil bazılarına kendimce çözümler buldum.Bir tek baskı balata sorunu yaşıyorum orjinal ya da yan sanayi ürünlerle baskı balata az gidiyor buda her seferinde şanzıman indir yeni balata al masraflı oluyor.Anlamış değilim sebebini belki kullanıcı kaynaklı belki şanzıman kaynaklı iki araçta da böyle olması kronik bir sorunu aklıma getiriyor biri 35 40 bin giderken biri 55 60 bin gidiyor onada bir çözüm bulacağım çakma balata kullanacağım bir dahakine ve balatanın demir kısmını biraz traşlatacağım çünkü kavramayı geç yapıyor araç bakalım ne olacak.
    Aynı şekilde Ankara'da da farklı araçlar taksi yapılıyor bu aslından Sahin ve Doğan'lardan sonra başlayan sürecin devamı onların kalkmasıyla birlikde farklı araçlar taksilerde görülmeye başlandı.Dusterların fiyatının uygun olması ve 1.5 dizel motorlarıyla hem vergi hemde yakıt olarak tasarrufundan dolayı tercih ediliyor Ankara'da da var bir kaç tane.Cruze, 2012 Civic,2012 Elantra gibi araçlarda taksi oluyor bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 19 Nisan 2012; 18:30:56 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.