Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhci16

Oradaki Broadway benim aracın aynısı.

Arkadaşın arabası yeni bıcı bıcı yapmışdı çektik resimleri bizimkinin üstünde 2 haftalık kir vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

quote:

Oradaki Broadway benim aracın aynısı.

Arkadaşın arabası yeni bıcı bıcı yapmışdı çektik resimleri bizimkinin üstünde 2 haftalık kir vardı..

Reno 19 kaç binde merak ettim iyi dayanmıs.
  • quote:

Reno 19 kaç binde merak ettim iyi dayanmıs.

Bir milyon km yi geçti ama motor yapıldı.Yapıldıkdan sonrada 150.000 i buldu km..Kolay değil o kadar sene taksicilik yaptı..
  • Hocam taktırdığınız sis farlarını çalıştırabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flashoff

Hocam taktırdığınız sis farlarını çalıştırabildiniz mi ?

Taksi'dekini diyorsanız evet çalıştırdım ama beyaz ampüller vardı onlar yanmadı (patladı sanırım) normal ampul takıldı..Renault'daki sislerin içinde ampül yok..
  • Yani tampondaki sonradan fark ettiğiniz kabloyu kullanınca ek bir işleme gerek kalmadan direk çalıştı mı :D Yakında bende sis farı takacağımda o yüzden merak ettim...
  • quote:

Yani tampondaki sonradan fark ettiğiniz kabloyu kullanınca ek bir işleme gerek kalmadan direk çalıştı mı :D Yakında bende sis farı takacağımda o yüzden merak ettim...

Hayır çalışmadı, onların arka sise bağlı olduğunu düşünüyorduk ama öyle değilmiş diğer uçları boştaymış elektrikcim arka sislere kendi bağladı..
  • quote:

quote:

Yani tampondaki sonradan fark ettiğiniz kabloyu kullanınca ek bir işleme gerek kalmadan direk çalıştı mı :D Yakında bende sis farı takacağımda o yüzden merak ettim...

Hayır çalışmadı, onların arka sise bağlı olduğunu düşünüyorduk ama öyle değilmiş diğer uçları boştaymış elektrikcim arka sislere kendi bağladı..

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu,teşekkür ederim .Kolay gelsin ...
  •  Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 5 Aralık 2009; 11:03:56 >
  • ..Bulundu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 17 Aralık 2009; 14:28:39 >
  • 2008 kasada taksi olmuş şimdi gördüm resimleri hayırlısı olsun yeni kasaya sarı çok yakışmış
  • Renault Europa 19 u sattık arkadaşlar yeni arabamız yakında geliyor..
  • quote:

Renault Europa 19 u sattık arkadaşlar yeni arabamız yakında geliyor..

hayırlısı olsun bakalım sizin konunuzu güncel olduğu zamanlar yakından takip ediyordum şimdi bir bakim dedim ve cruze yazısını görünce hemen geldim konuya =) onuda taksi yapıcakmısınız bu arada focuslarınzı kaç km dayandı eskisi gibi bilgiler vermiyorsunuz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

hayırlısı olsun bakalım sizin konunuzu güncel olduğu zamanlar yakından takip ediyordum şimdi bir bakim dedim ve cruze yazısını görünce hemen geldim konuya =) onuda taksi yapıcakmısınız bu arada focuslarınzı kaç km dayandı eskisi gibi bilgiler vermiyorsunuz artık.

Yok Cruze'u hususi binmek için aldım mavi aldım özellikle, onu boyatmam daha..
    Focuslara Ankara trafiğinde biniyoruz, biri 45 bin biride 35 bin oldu..2008 focus un devir daim pompası bozuldu o biraz canımızı sıktı onun dışında bir problem yok şimdilik...
    Müşteriler memnun e bizde memnunuz işte...
    Cruze hakkında bilgiler ve resimler ilerideki günlerde gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 31 Ocak 2010; 23:25:56 >

• quote:

quote:

quote:

Yok Cruze'u hususi binmek için aldım mavi aldım özellikle, onu boyatmam daha..
    Focuslara Ankara trafiğinde biniyoruz, biri 45 bin biride 35 bin oldu..2008 focus un devir daim pompası bozuldu o biraz canımızı sıktı onun dışında bir problem yok şimdilik...
    Müşteriler memnun e bizde memnunuz işte...
    Cruze hakkında bilgiler ve resimler ilerideki günlerde gelecek.

taksi olmalarına karşı km'leri oldukca azmış bizim burda istanbulda 1 ay içinde ticari taksiler 150 bini buluyor özellikle taksiye bindiğim zaman megane symbol gibi yeni kasa araçlara biniyorumki km'lerine bakmak için geçen bir megane 2 ye bindim yeni kasa bu arka stopları farklı olanlardan araç 500.000 küsürdeydi =) bu arada ticari taksilerde bir yaş uygulaması varmış herhalde adam bana öyle dedi ama 4 sene mi neymiş herhalde 4 yaşını doldurdukdan sorna aracı değiştirmeniz gerektiriyormuş fakat ben arada tofaş filan görüyorum yollarda.
    jant arıyormuşsun birde curize =) inşallah ilerde sarıya boyatman gerekmez =)

• quote:

taksi olmalarına karşı km'leri oldukca azmış bizim burda istanbulda 1 ay içinde ticari taksiler 150 bini buluyor özellikle taksiye bindiğim zaman megane symbol gibi yeni kasa araçlara biniyorumki km'lerine bakmak için geçen bir megane 2 ye bindim yeni kasa bu arka stopları farklı olanlardan araç 500.000 küsürdeydi =) bu arada ticari taksilerde bir yaş uygulaması varmış herhalde adam bana öyle dedi ama 4 sene mi neymiş herhalde 4 yaşını doldurdukdan sorna aracı değiştirmeniz gerektiriyormuş fakat ben arada tofaş filan görüyorum yollarda.

Bura Ankara çok km yapılmıyor İstanbuldaki kadar nüfus yok ona görede iş yok tabiki...Ama ben Focuslara neredeyse sıfırken taktım plakaları..
    İstanbuldaki yaş uygulamasını bilmiyorum Ankara da öyle bir uygulama yok sadece yeni taksi yapılacak araçların 5 yaşından küçük olmaları gerekiyor öyle olsa 90 küsür model şahinler hala çalışamazdı tabiki..
    Burda İstanbul taksiden çıkıp gelen arabalar çok oluyor km leri hep çok oluyor..

Cruze'un fabrika çıkışı jantlarını sevmiyorum, benimde arabada ilk değiştirdiğim hep jant olmuşdur onada yeni bir jant düşünüyorum..
    Allah korusun,
    Focusların başına bir şey gelmezse boyatmayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 1 Şubat 2010; 0:18:47 >

• quote:

quote:

Bura Ankara çok km yapılmıyor İstanbuldaki kadar nüfus yok ona görede iş yok tabiki...Ama ben Focuslara neredeyse sıfırken taktım plakaları..
    İstanbuldaki yaş uygulamasını bilmiyorum Ankara da öyle bir uygulama yok sadece yeni taksi yapılacak araçların 5 yaşından küçük olmaları gerekiyor öyle olsa 90 küsür model şahinler hala çalışamazdı tabiki..
    Burda İstanbul taksiden çıkıp gelen arabalar çok oluyor km leri hep çok oluyor..

Cruze'un fabrika çıkışı jantlarını sevmiyorum, benimde arabada ilk değiştirdiğim hep jant olmuşdur onada yeni bir jant düşünüyorum..
    Allah korusun,

Nasıl Ankarada 5 yaş sınırı var anlamıyorum.Evimin köşede taksi durağı var bir tane 2003 marea var,4-5 tane şahin doğan..

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

quote:

Allah korusun,

Nasıl Ankarada 5 yaş sınırı var anlamıyorum.Evimin köşede taksi durağı var bir tane 2003 marea var,4-5 tane şahin doğan..

yeni taksi yapılcakların diyor farkındaysan =) yani 2002 model gri renkdeki bir bravayı 2010 yılında taksi yapamazsın fakat 202 model gri renkdeki bravayı 2006-2007 yılında olsaydık taksi yapabilirdin eğer alp abimizin dedğini doğru anladıysam bravamızında reklamını yaptık bu arada =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

yeni taksi yapılcakların diyor farkındaysan =) yani 2002 model gri renkdeki bir bravayı 2010 yılında taksi yapamazsın fakat 202 model gri renkdeki bravayı 2006-2007 yılında olsaydık taksi yapabilirdin eğer alp abimizin dedğini doğru anladıysam bravamızında reklamını yaptık bu arada =)

Aynen öyle yoksa 5 senede bir sıfır araba alamayız ya ama takılırken 5 yaşına girmemiş olması gerekiyor..
    Aslında Ankara da çok fazla araç değiştirilmediğinden lüks taksiler var ben focus a taksimetre taktırırken bir arkadaşda AuDİ A4 e taktırıyordu halada çalışmakda o araç 2 3 tanede yeni kasa passat var..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.