taksi olmalarına karşı km'leri oldukca azmış bizim burda istanbulda 1 ay içinde ticari taksiler 150 bini buluyor özellikle taksiye bindiğim zaman megane symbol gibi yeni kasa araçlara biniyorumki km'lerine bakmak için geçen bir megane 2 ye bindim yeni kasa bu arka stopları farklı olanlardan araç 500.000 küsürdeydi =) bu arada ticari taksilerde bir yaş uygulaması varmış herhalde adam bana öyle dedi ama 4 sene mi neymiş herhalde 4 yaşını doldurdukdan sorna aracı değiştirmeniz gerektiriyormuş fakat ben arada tofaş filan görüyorum yollarda. jant arıyormuşsun birde curize =) inşallah ilerde sarıya boyatman gerekmez =)
Bura Ankara çok km yapılmıyor İstanbuldaki kadar nüfus yok ona görede iş yok tabiki...Ama ben Focuslara neredeyse sıfırken taktım plakaları.. İstanbuldaki yaş uygulamasını bilmiyorum Ankara da öyle bir uygulama yok sadece yeni taksi yapılacak araçların 5 yaşından küçük olmaları gerekiyor öyle olsa 90 küsür model şahinler hala çalışamazdı tabiki.. Burda İstanbul taksiden çıkıp gelen arabalar çok oluyor km leri hep çok oluyor.. Cruze'un fabrika çıkışı jantlarını sevmiyorum, benimde arabada ilk değiştirdiğim hep jant olmuşdur onada yeni bir jant düşünüyorum.. Allah korusun, Focusların başına bir şey gelmezse boyatmayacağım...
Nasıl Ankarada 5 yaş sınırı var anlamıyorum.Evimin köşede taksi durağı var bir tane 2003 marea var,4-5 tane şahin doğan..
yeni taksi yapılcakların diyor farkındaysan =) yani 2002 model gri renkdeki bir bravayı 2010 yılında taksi yapamazsın fakat 202 model gri renkdeki bravayı 2006-2007 yılında olsaydık taksi yapabilirdin eğer alp abimizin dedğini doğru anladıysam bravamızında reklamını yaptık bu arada =)
hımmmm.Ben o durumu öle değilde araç 5 yaşını doldurunca değişmesi gerekiyor diye biliyodum tamam şimdi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: alp2828
quote:
Orijinalden alıntı: n1say
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe
Nasıl Ankarada 5 yaş sınırı var anlamıyorum.Evimin köşede taksi durağı var bir tane 2003 marea var,4-5 tane şahin doğan..
yeni taksi yapılcakların diyor farkındaysan =) yani 2002 model gri renkdeki bir bravayı 2010 yılında taksi yapamazsın fakat 202 model gri renkdeki bravayı 2006-2007 yılında olsaydık taksi yapabilirdin eğer alp abimizin dedğini doğru anladıysam bravamızında reklamını yaptık bu arada =)
Aynen öyle yoksa 5 senede bir sıfır araba alamayız ya ama takılırken 5 yaşına girmemiş olması gerekiyor.. Aslında Ankara da çok fazla araç değiştirilmediğinden lüks taksiler var ben focus a taksimetre taktırırken bir arkadaşda AuDİ A4 e taktırıyordu halada çalışmakda o araç 2 3 tanede yeni kasa passat var..
naptın be abi :s a4 mü sizin bu bizim bildiğimiz ankara mı :s niye bu kadar lüx araçlara ihtiyaç duyuyorlar anlamadım :s benim şuana kadar gördüğüm en lüx araç bu fluence passat audi a4 istanbulda görmek olanaksız gelende zaten albea era,symbol filan var
quote:
naptın be abi :s a4 mü sizin bu bizim bildiğimiz ankara mı :s niye bu kadar lüx araçlara ihtiyaç duyuyorlar anlamadım :s benim şuana kadar gördüğüm en lüx araç bu fluence passat audi a4 istanbulda görmek olanaksız gelende zaten albea era,symbol filan var
Ee İstanbulda neredeyse yılda bir kasa değişiyor Ankara da daha uzun olduğu için bu süre daha lüks araçlar görebiliyoruz en az 3 tane yeni kasa passat var ama bugün durakda duydum A4 deki plaka çıkmış sanırım ama bu bir söylenti tabiki..
quote:
quote:
Ee İstanbulda neredeyse yılda bir kasa değişiyor Ankara da daha uzun olduğu için bu süre daha lüks araçlar görebiliyoruz en az 3 tane yeni kasa passat var ama bugün durakda duydum A4 deki plaka çıkmış sanırım ama bu bir söylenti tabiki..
ankara efsanesi =) istanbuldaki taksileri bir görsen zaten kazasız taksi yok
bizim için konfor bu =)
CRUZE geldi....
hayırlı olsun abi
Renk seçimi güzel Hayırlı olsun hocam. Topiğini baştan sona takip ediyorum. & etmeye devam edeceğim
@mclearen Teşekkür ederim kardeşim...
quote:
Orijinalden alıntı: RekLii
Renk seçimi güzel Hayırlı olsun hocam. Topiğini baştan sona takip ediyorum. & etmeye devam edeceğim
Teşekkür ederim, inşallah daha güzelleri sizin olur... Aracı alırken en memnun olduğum nokta rengiydi zaten..
Tasarımı çok hoş bi araç Ama alanların çoğu yakıtından şikayetçi birde ses sisteminden sizde Lpg taktırmayı düşünüyormusunuz ?
quote:
Tasarımı çok hoş bi araç Ama alanların çoğu yakıtından şikayetçi birde ses sisteminden sizde Lpg taktırmayı düşünüyormusunuz ?
Benzinli dediğin araç lpg siz olur mu hele benim altımda hiç olmaz yarın takılcak arabaya lpg sonra ölçcez bakalım yakıtını.. Ses düzeyi konusunda haklılar focusların eline su bile dökemez onlardaki gibi keyif alamadım ama donanım olarak bir çok konuda focusdan üstün diyebilirim...
Hayırlı olsun rengi güzel
Anladım..Rabbim kaza bela vermesin nice km'ler görürsünüz inş. Bende K.kale'de oturuyorum ama yolum Ank'ya düşérse taksi olarak Cruze'ye binmek isterim
quote:
Anladım..Rabbim kaza bela vermesin nice km'ler görürsünüz inş. Bende K.kale'de oturuyorum ama yolum Ank'ya düşérse taksi olarak Cruze'ye binmek isterim
Yok Cruze u taksi yapmam bindirmem kimseyi diyomuşum...
quote:
quote:
Yok Cruze u taksi yapmam bindirmem kimseyi diyomuşum...
aracın rengi hakikatten çok güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan.yakında araç filosu kurarsan hiç şaşırmam :D
hayırlı olsun
quote:
aracın rengi hakikatten çok güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan.yakında araç filosu kurarsan hiç şaşırmam :D
Yok canım ne filosu..Sayıda bir artış yok aslında eski oldukları için koymuyordum satılanları.. Bu arada plakalıkları yaptırdım...
quote:
quote:
Yok canım ne filosu..Sayıda bir artış yok aslında eski oldukları için koymuyordum satılanları.. Bu arada plakalıkları yaptırdım...
plakalıkların çok güzel olmuş ön panjurunun kenarlarıda krom ya bir uyumluluk sağlamış allah nazardan beladan saklasın jantlarında güzelmiş değiştirme boşuna =).aracına hafif siyah cam filmi yaptırırsan daha karizmatik durur.başka yapcağın bir şey yok bu araca fevkaladeninde fevkinde yavv =)
bu arada sarı focusu yine ne yapıp edip resmin köşesine sıkıştırmıssın :)
quote:
plakalıkların çok güzel olmuş ön panjurunun kenarlarıda krom ya bir uyumluluk sağlamış allah nazardan beladan saklasın jantlarında güzelmiş değiştirme boşuna =).aracına hafif siyah cam filmi yaptırırsan daha karizmatik durur.başka yapcağın bir şey yok bu araca fevkaladeninde fevkinde yavv =)
Yok jantları değiştircem, tekerler çamurlukları tam doldurmuyor aradaki boşluk canımı sıkıyor orjinal cruze janları var 17'' onlardan takıp yanağıda küçültmezsek olur gibime geliyor..Beni Ankaradaki polis arkadaşlar çok severler taksilerden bayağı bi geçmişimiz var kendileriyle, aracın muayneside az kaldı bu aralar film düşünmüyorum.Polis arkadaşları yormak istemiyorum..