Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara da genel de nerde takılıyosunuz? (Taksiyle . Sonra yanlış anlaşılmasın)
  • Şu anda ben tatildeyim amcam durakdan çalışıyor ama ben buluvarda çalışıyorum ara sırada durağıma gidiyorum...
  • Yakında boyanacak olan 2008 focus un resimlerini koyacağım arkadaşlar fırına sürülmeye az kaldı...

Bu arada..
    Aracım taksi olduğu için çok kullanılıyor ve çok sorun yaşıyorum sizle paylaşmak istedim bazılarını..
    1.Bir gece aracın immobilizer kitledi kontak dönmedi kapıları kitleyip açtım ve döndü kontak.Bunun akabinde kilitiye gittim ve taksi olan bütün Focus ların bir süre sonra sürekli bu bu sebebden dolayı geldiklerini söyledi ve kilitden bir pim değişdirdi sorun halledildi..
    2.Lpg den dolayı benzin pombası bozuluyormuş (durakda ki 2 focus da oldu) bende bunu engellemek için depoya role taktırdım sorunsuz halledildi..

Önemli olanlar şimdilik bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 4 Eylül 2009; 15:51:33 >
  • Oda bizim durağa mı katılacak, genişleyecek mi canım durağımız?
    Şu Europa'dan bi tane daha var bizim durakta dimi, Ufuk'tu sanırım adı?

Çok büyük tesadüf oldu ya, böyle aynı mahallede olmamız Bugün gezerken babanızı gördüm durakta arabadan iniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Legend Brian:::

Oda bizim durağa mı katılacak, genişleyecek mi canım durağımız?

Çok büyük tesadüf oldu ya, böyle aynı mahallede olmamız Bugün gezerken babanızı gördüm durakta arabadan iniyordu.

Evet evet bir tane daha focus olacak durakda...
    Ufuk abinin europa 1.4 Rn zaten durakdan ne zaman bahsetsem ufuk abinin adı geçiyor acayip popülerdir kendisi..

Evet bugün babam çalışıyor ama sizin gördüğünüz amcamda olabilir hiç belli olmaz..

Bu arada benim europa hep durağın önünde durur satılıkdır kendisi haberiniz olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 4 Eylül 2009; 19:01:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

quote:

Oda bizim durağa mı katılacak, genişleyecek mi canım durağımız?

Evet evet bir tane daha focus olacak durakda...
    Ufuk abinin europa 1.4 Rn zaten durakdan ne zaman bahsetsem ufuk abinin adı geçiyor acayip popülerdir kendisi..

Evet bugün babam çalışıyor ama sizin gördüğünüz amcamda olabilir hiç belli olmaz..

Bu arada benim europa hep durağın önünde durur satılıkdır kendisi haberiniz olsun..

Ufuk abi bigün gece durakta kaldığı zamanlar parkta yanımızda uyumuştu iyidir ama pek konuşmuşluğum yoktur.
    Valla bilmiyorum babanız mı amcanız mı saçlar biraz kabarık, beyaz felan

• focus mükemmel hele birde şimdikiler orjinal turbolu 1 6 dizel olmasıda ayrı yeten bir avantaj sizin focusta güzelmiş üstadım Allah kaza bela vermesin mükemmel araba
  • Araç aşağıda burda sanırım, arabadan gözlüğü alıp giden siz miydiniz?
  • Yok o Mehmet yiğenim olur kendisi arabaya binip giden amcamdı mesela yanıma geldi hatta şimdi...(Ama gözlük benim)
  • quote:

Yok o Mehmet yiğenim olur kendisi arabaya binip giden amcamdı mesela yanıma geldi hatta şimdi...(Ama gözlük benim)

Peki bugün 13 Ekim'in önünde ki bordo R19'u götüren siz miydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 18 Eylül 2009; 17:20:46 >
  • quote:

quote:

Yok o Mehmet yiğenim olur kendisi arabaya binip giden amcamdı mesela yanıma geldi hatta şimdi...(Ama gözlük benim)

Peki bugün 13 Ekim'in önünde ki bordo R19'u götüren siz miydiniz?

Her yerdesin abi ya bu ne hız evet bu sefer o bendim sen tam nerdeydin..

• emoretti,

resmini koymuş oldugun panjurun 2010 model için olanları varmı ?

bende baya bir araştırdım ön panjuru nikalaj yapmak için ama izmirde bulamadım malesef ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: likearock

emoretti,

resmini koymuş oldugun panjurun 2010 model için olanları varmı ?

bende baya bir araştırdım ön panjuru nikalaj yapmak için ama izmirde bulamadım malesef ...

2010 larda nikelaj ön panjur yok zaten onların tamponuna oluyor nikelaj onun içinde tampon içinin komple değişmesi gerekir..
    Ayrıca sizin araç titanyum değil miydi, sizde zaten hem kaputda hemde tamponda nikelaj var..
     Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

•  Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

Buda yeni gözdemiz ama henüz fırsatımız olmadı işlemleri tamam değil...Yani 2008 de boyandı arkadaşlar..(arkada)
    Focus Navigasyon ve DVD oynatıcımızıda bağlattırdık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 11 Ekim 2009; 15:52:09 >

• Maşallah.
    Dwd oynatıcınız ve nagivasyon hayırlı olsun.
  • 2007 Focusunuzu daha çok seviyorum, O jantlarla o kadar tatlı duruyor ki yanımdan geçerken..
  • quote:

2007 Focusunuzu daha çok seviyorum, O jantlarla o kadar tatlı duruyor ki yanımdan geçerken..

Aslında 2008'e de jant takılacak ama şu anda Ankaradaki taksilerde farklı jantlı olan ticarileri parka çekiyorlar bizim durakdaki bir çok kişi jantlarını bu yüzden çıkardı bizde korkarak biniyoruz..Önümüzde kış olduğu için şimdilik takılmayacak jant, hatta 1, 2 aya kadar 2007'ninde jantları çıkacak kış lastikleri takılacak..
  • quote:

quote:

2007 Focusunuzu daha çok seviyorum, O jantlarla o kadar tatlı duruyor ki yanımdan geçerken..

Aslında 2008'e de jant takılacak ama şu anda Ankaradaki taksilerde farklı jantlı olan ticarileri parka çekiyorlar bizim durakdaki bir çok kişi jantlarını bu yüzden çıkardı bizde korkarak biniyoruz..Önümüzde kış olduğu için şimdilik takılmayacak jant, hatta 1, 2 aya kadar 2007'ninde jantları çıkacak kış lastikleri takılacak..

Hadi ya, üzüldüm doğrusu vay be diyemiycem artık

• RENAULT
  •  Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.