Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kazamızı yaptık..Bazı kendini kurnaz sanan, kendini bilmiş kişiler yüzünden..

Çarpan aracın boyası ön tampona geçti, yeni yaptırdığım plaka ve nikelaj plakalık tamamen iptal durumda,
    Tamponun orta kısmı boyanması gerekecek boya kalkmış durumda ve sol sis kaşının boyası kalktı...

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

Sevindirici olan nikelaj panjurda bir şey yok..

• geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun yınede ufak atlatmıssın.
  • Geçmiş olsun.Allah başka kaza bela vermesin.
  • Saolun arkadaşlar, buna şükür diyoruz...

Öne plakalık almaya karar verdim dışarda duranlardan hem öne biraz daha hava katıyor hemde sağlıklı oluyor...
  • Araçlarınızın maşallahı var hocam güle güle kullanın kazasız belasız ufak bir kaza atlatmışsınız kaza bu olsun bu kadarıyla atlatmışsınız bunada şükür hayırlı işler.

Jantları değiştirirseniz daha iyi olucak gibi
  • Alp sen bilirsin elinden 2 tane sıfır focus geçti.Benim bi arkadas az çok arabadan anlıyor bana motor acılsını istıyorsan arabayı zorla bıraz dıyor araba 1300km de 4-5bin devirde vites değistir zorlamak korkma diyor yoksa motor acılmaz araban kagnı gıbı olur dıyor.Bende fazla anlamadigimdan sana ve buraya bakan arkadasların fikirlerini almak isterim araba daha 1300 km onun dediği gercektende arabayı zorlayımı simdiden yoksa daha vaktı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Jantları değiştirirseniz daha iyi olucak gibi

Eğer 2008 in jantlardan bahsediyorsanız onlar değişecek hatta geçenlerde ayırttırdım jant lastiği ama mali sorunlardan dolayı vazgeçtim..
    2007 nin yani taksinin zaten jantları var onlar devam edecek..

quote:

Orjinalden alıntı: trd

Alp sen bilirsin elinden 2 tane sıfır focus geçti.Benim bi arkadas az çok arabadan anlıyor bana motor acılsını istıyorsan arabayı zorla bıraz dıyor araba 1300km de 4-5bin devirde vites değistir zorlamak korkma diyor yoksa motor acılmaz araban kagnı gıbı olur dıyor.Bende fazla anlamadigimdan sana ve buraya bakan arkadasların fikirlerini almak isterim araba daha 1300 km onun dediği gercektende arabayı zorlayımı simdiden yoksa daha vaktı varmı?

Abi senin açma gelmişde geçiyor ilk 2000 km biraz zorlarsın sonrası gelir zaten yakıt felan böyle düşer aracın ama bu yeni nesil araçlada çokda takılması gereken bir durum değil biraz araştırma yapmışdım.Bir uzun yola felan çıkarsan bir kere 4. vitesde 160 a kadar zorla onun keyfine var 6000 deviri bir bul derim sonra 5 de 200 ü rahat görüyor zaten..

Çokda takma bu açılma işine ama 5000 6000 gibi hava filitresini değiştir yeni olduğundan çabuk tıkıyor değişince araç kuş gibi geliyor sana..

• Bugün ilk bakıma girdik arkadaşlar...18 binde...
    Hava, polen ve yağ filitreleri...30.00 tl
    Yağ değişimi 50.00 tl
    Bujiler 20.00 tl
    İşcilik 25.00 tl

TOPLAM:::....125.00 tl

Nasıl servise gitmemem iyi olmuş değilmi 200 tl fiyat çıkarmışlar..
    Burda çokda güzel işçilik oldu ayrıca herşey gözümün önünde..

Ayrıca bahsettiğim işlemide yaptırdım..
    quote:

Orjinalden alıntı: alp2828
    Öne plakalık almaya karar verdim dışarda duranlardan hem öne biraz daha hava katıyor hemde sağlıklı oluyor...

Buyrun resimler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 19 Temmuz 2009; 0:47:36 >

• Üstteki taksi yazısı yapışıyo mu yoksa tavanı mı deldiriyosun?

Ayrıca plakalık da güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkantasdemir

Üstteki taksi yazısı yapışıyo mu yoksa tavanı mı deldiriyosun?

Ayrıca plakalık da güzel olmuş

Deldirirmiyim abi tavanı...

Onlar mıknatıslı oluyor çıkabiliyor, istediğin zaman..
  • anladım tesekurler yani arkadasın dediği arabayı durmadan zorlamaya gerek yok
  •  Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

Bu tarz bi levha daha tatlı durur bence
  • Pek bir fark yok zaten ben yazısıp alıp kendi zevkime göre yazdırdım ama biraz soluk yanıyor gece, içine kırmızı film uygulaması yapmayı düşünüyorum.

Yüksek olması daha avantajlı ayrıca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

Bugün ilk bakıma girdik arkadaşlar...18 binde...
    Hava, polen ve yağ filitreleri...30.00 tl
    Yağ değişimi 50.00 tl
    Bujiler 20.00 tl
    İşcilik 25.00 tl

Fiyat nasıl arkadaşlar bir daha soruyorum..
  • gayet makul olmuş bence arabalarınında 3 üde birbirinden güzel kaza bela gelmesin :)
  • Taksi için şoför lazım mı kardeş.
  • Yok abicim şöför istedikden sonra bulması kolayda bu krizde şöför çalıştıramam hem araba haşat olur hemde para kazanamayız..
  • Doğru diyosun işin espirisi tabi dediğim. Allah bol kazanç versin. Dğer Focus'u da mı taksiye sokacaktınız yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Doğru diyosun işin espirisi tabi dediğim. Allah bol kazanç versin. Dğer Focus'u da mı taksiye sokacaktınız yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Evet abicim 1 2 aya kadar oda sarı ve taksi olacak..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.