Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben orayı anlatmısım.Vaybe focus taksı olarak kullanıyorsun musterilerin baya sanlıymıs :))) bizim burda taksılerin çogu logan dacia oldu ucuz oldugundan taksıcılerin %90 o ve tıp arabaları almıs hundai falan.Ya sen bu aracı taksı olarak kullanıyorsun hemde butun sehır içi demek bu yuzden direk lpg taktırmıssın gerci digerine taktırmısın az yaksın dıye bence en ıyısını yapmısın yoksa benzin dayan bu araclara.Bende dediğim gibi 2sene sonra lpg taktırmayı dusunuyorum garanti yuzunden.Aynen bende sırf kol dayama için dusunuyorum orta konsolu.Orjınal bı çıkma bulunca hemen taktıracagım ama onunda baya fiyatları pahalıymıs ya baksana millet 200-250tl dıyor.
  • @trd
    Diğerine de keyfe keder lpg taktırdım taksi yapacağım aklımda değildi ama müşteri çok seçiyordu arabayı babamda gel yapalım şunları dedi ilk başda kıyamadım ama sonradan oldu..hatta bugün iyi iş vardı diyebilirim iyi çalıştım..
    kol dayama ucuz yollu olsun diyorsanız ben bir aksesuarcıda 120 tl ye sadece kol dayama buldum orjinal değil tabiki ama kullanışlı alınabilir..
    ankarada öle hyundai accent, albea, dacia ile taksicilik yapılmaz önünden focus arkandan jetta alır yolcuyu kalırsın ortada..hatta bu aralar yeni focus ve jetta taksiler arttı bayağı tercih ediliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 5 Haziran 2009; 19:08:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Hayırdır ne geldi aklınıza..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Hayırdır ne geldi aklınıza..

Sadece konuyu canlandırmak istemiştim,hoşuma gitti,maşallah.
  • Alp uzun suredir internete giremiyorum oyuzden cvb veremedim.Ankarayı bılıyorum ya bıde ankarada taksi kulturu baya gelişmiş ya herelde millet bıkmıs ıyıce otobusten metrodan falan vızır vızır taksi kaynıyor kızılay ulus falan.Yakıt baslıgında yıne 100hp 115hp tartısmısınız yeni okudum.Orda yeniden okonuyu baslatmak istemedim ama ya zaten soyle bıraz mantıklı dusunursen
    Birisi full donanımlı arac biride sadece motoru 15hp fazla ama arasın 1000ytl var ve full donanımlı arac daha ucuz yani ben anlamıyorum madem 100hp daha iyide ozaman neden full donanımlı artı 1000ytl fiyatı daha dusuk ve neden ukrayna pazarına sunuluyor.Sen 2sinide kullandın sende aradaki farkı gormusundur zaten demi??
  • Şimdi neden böyle donanımlar koyduğunu bilemeyeceğim ancak iki araç arasında seri sehir içi kullanımlarda pek bir fark alamadım ben birazda bu benim hislerimden kaynaklanıyor yıllardır araba süre süre hissedemiyor olabilirim
    Ancak şunu farkettim diyebilirim iki arabayla gecen yaz 100 km lik bir uzun yola gitmişdik..gidişde birini dönüşde diğerini kullandım ve uzun yolda 115 liğin motor sesi biraz daha az geldi ama kulağım alışdığından da olabilir..
    Yakıt farkı ben hissetmedim ben kullandığımda ikiside aynı ve fazla yakıyor bu durumdan şikayetçiyim..ama babam kullanınca normal değerler veriyor..
  • Dün gerçekden süper bi hurdacı keşfettim ankarada ve elinde her türlü focus aksesuar var olmasa bile 2 3 gün içinde bulup ulaştırıyor..ve bir gidişde bayağı bi alış veriş yaptım ve getirdiği mallar sıfır ve ucuza veriyor ço şaşırdım fiyatlara işin içinde dönen bişi var ama ben aldığım mala baktığımdan daha çok alış veriş yapacağım ordan..siyah karartmalı farlara 200 tl dedi hemde orjinal ve pazarlık bile etmeden..

ayrıca orjinal kol dayaması aldım orta konsolu komple değişdirdim onun için..
  • Bence bu bukadar donanım koyarsa vardır bısey yoksa koymazlar ya.

Senin bu paracacı kesin mal satıyor.Hem sıfır hemde çok ucuza vermesi normal degıl ikince el olupta ucuza verseydi belki ankaraya geldiğimde ondan bende bıseyler alırdım.Bence o satıcıya dıkkat et çalıntı mal ıyı degıldır.Ya bende kol dayamasına taktım ne kadara aldın şimdi arac super olmusdur ya sen bu aracı yakında tıtanyum gıbı yaparsın anlasılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trd

Bence bu bukadar donanım koyarsa vardır bısey yoksa koymazlar ya.

Senin bu paracacı kesin mal satıyor.Hem sıfır hemde çok ucuza vermesi normal degıl ikince el olupta ucuza verseydi belki ankaraya geldiğimde ondan bende bıseyler alırdım.Bence o satıcıya dıkkat et çalıntı mal ıyı degıldır.Ya bende kol dayamasına taktım ne kadara aldın şimdi arac super olmusdur ya sen bu aracı yakında tıtanyum gıbı yaparsın anlasılan.

Mallar sıfır üzerinde en ufak bir çizik bile yok ve üzerlerinde etiketi duruyor,çalıntı olmadığı kesin ancak kaçak yollardan Türkiye ye geçebileceğini düşünüyorum ama çok da ilgilendirmiyor beni..Kol dayamasını arkasındaki küllük hariç 150 tl ye aldım komple değişdi orta konsol..Titanyum gibi olmasada ghia gibi olacak 2007 ye takıyorum şimdilik çünkü makyajlı yatıyor bahçede..Biraz daha para biriktirip orada gördüğüm mercekli karartılmış farları almayı düşünüyorum..Bir de ghia larda bulunan sony teyb gördüm orda 2. el eğer düzgün çalışıyorsa onuda düşünüyorum...

• Kaçak olması çalıntı olmasından daha iyidir.150 iyi almıssın ya millet cıkma orta konsola 250tl vermiş sen çoook iyi almıssın.Nasıl rahat yani vites atarken falan carpma falan olmuyor demi.Benim arabam dun aksam gelmiş ama aksılık aksılık ustune bınıyor hala arabayı suremedım ya.Babam sehır dısına cıkmıs gece gelecek anahtarıda ustunde unutmus araba kapının onunde yatıyor ben burda cıldırıyorum ya 1 aydır onu beklıyordum geldı ama surmek daha nasip olmadı bendede ne sans varya.mercekli karartılmış farlara nekadar istıyor onlar mukemmel olur ya.Bıde sony teyipin fiyatını ogrenırsen ben internettte bıraz arastırdım bı kacı arabayı sıfır almıs teypi satıyor 500 istemişler bana çok geldi o teypi 500 bende seneye orjınal boyutlarında navigasyonlu dvd oynatıcılı cd calar almayı dusunuyorum arastırdım 1500 civarı bıde arabaya surrund sistemi kurmayı dusunuyorum insallah ama ilk basta surmek istıyorum ondan sonra film cektırecem sırayla gıdecegşz çelik jant falan.Makyajlı yatsın ya dıgeri aksama kadar geziyorsun ankarada

• İşte araştırmak gerekiyor bende acele edip çıkmaya 250 tl verseydim şimdi zararlı olacaktım..Ürün zaten orjinal tabiri caizse cuk diye oturdu öyle çarpma fln yok sadece arkasındaki küllük yok onuda parçacıda bulamadım oraya döşemecimde kumaş yaptırmayı düüşünüyorum ama oda ilerdeki iş..
    Karartılmış farlara pazarlıksız 200 tl dedi ki ben onu biraz daha indiririm, ordaki sony teyipler çıkma idi yani üzerinde kullanım izleri vardı ama süzgün çalışıyorsa alınabilir tam fiyatını sormadım..

Walla bu aralar babamla iyi çalışıyoruz yeni arabayla keyifli oluyor Ankara kazan biz kepçe geziyoruz..
  • Aynen sen ıyı arastırma yapmıssın ama kulluk nıye yokmus onu anlamadım heralde onuda ayrı satıp 3-5 de ondan kazanacak olmasın .Kumaş çok tip durmazmı ya goruntuyu bozmasın.Karartılmış farların normalde bayıde falan 0 nekadar ki?200 falan derse bence hıc kacırma derim hatta ben bıle almayı dusunurum cunku o teyp cok super duruyor ya mp3 calmasıda ayrı guzellik tabi en azından bızımkınde yokya.Ama iki gundur arabayla gezıyorum bende aksamları teyipide baya test ettım teyp ıyı yani ama hoporlerleri beklediğimden daha ıyı cıktı ben bukadar beklemıyordum kalıtelı olacagını en azından hoporlerler yeter bana.Tek istegım şimdilik navigazyonlu dvd calarlı ve bi dvd calar almak teyp yerine onu takmak ama baya pahalı ya emme mukemmel duruyor ve çokda kullanıslı.
    İşlerde iyi ozman bukadar gezdıgınıze gore ne guzel insan sevdiği işi yapınca arabyla aksama kadar gezmek.

• quote:

Orjinalden alıntı: trd

Aynen sen ıyı arastırma yapmıssın ama kulluk nıye yokmus onu anlamadım heralde onuda ayrı satıp 3-5 de ondan kazanacak olmasın .Kumaş çok tip durmazmı ya goruntuyu bozmasın.

Onuda hallettim hurdacıda taklalı bir ghia buldum onun kolcak sağlam değildi üstü kırılmışdı ama arkasındaki küllükler sağlamdı onlarıda aldım..bu aralar çok şanslıyım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

@trd
    Diğerine de keyfe keder lpg taktırdım taksi yapacağım aklımda değildi ama müşteri çok seçiyordu arabayı babamda gel yapalım şunları dedi ilk başda kıyamadım ama sonradan oldu..hatta bugün iyi iş vardı diyebilirim iyi çalıştım..
    kol dayama ucuz yollu olsun diyorsanız ben bir aksesuarcıda 120 tl ye sadece kol dayama buldum orjinal değil tabiki ama kullanışlı alınabilir..
    ankarada öle hyundai accent, albea, dacia ile taksicilik yapılmaz önünden focus arkandan jetta alır yolcuyu kalırsın ortada..hatta bu aralar yeni focus ve jetta taksiler arttı bayağı tercih ediliyor..

Bursa'da hala sahinler bile var genelde dacia logan

• Eğer son 1 ay içinde çıkarmadıysa Ankara'da da bir tane eski kasa sahin var 4 vites olandan 87 model olabilir..
  • Dogru sahin bile var ama taksicilerin %90 bu otv indirimini fırsat bılıp logan albea hundai falan almıslar bursada.
    Alp arabayı baya donatıyorsun ya.Eger ankaraya gelebirlsem baana da bı adres verirsin artık
  • Walla para kazandıran ve sürekli içinde olduğumuz bir araba olduğu için donatıyoruz...

Bu arada taksiden çıkardığım ama satmaya kıyamadığım Renault Europa mında resimlerini koymaya başlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 21 Haziran 2009; 14:36:01 >
  • İşte emektarımın eski hali bu şekilde çok kahrımı çekti..

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..
  • hocam çok güzel olmuş araban uğraşıyorsun baya valla Allah kazancını arttırsın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.