Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alp hiç kusura bakma o jantlar taksici jantı olmuş. ofset jantı porsche dışında kullanan yok neredeyse ama bunlar da porsche değil. bir de gördüğüm o direksiyon kılıfları senin değildir umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xed

alp hiç kusura bakma o jantlar taksici jantı olmuş. ofset jantı porsche dışında kullanan yok neredeyse ama bunlar da porsche değil. bir de gördüğüm o direksiyon kılıfları senin değildir umarım.

tam üstüne bastın be abicim dün aldığımız ani bir kararla 2007 kasa taksi olmaya ilk adımını attı bugün gidip boyaya verdim içim gitmedi değil ama malesef böyle gerekiyodu..ee jantlarda taksiye gidecek artık..
    kılıflar bizzat benim çok ince geliyordu ikisinede taktım..
    bu arada bizde 2 taksi var 2 3 aya kadarda 2008 kasa taksi olcak daha önce bunu söylememişdim bu güne kısmetmiş...
    ee taksiden çıkmaların resmini koyarım atık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 7 Mayıs 2009; 20:42:24 >

• şaştım kaldım. ne diyeceğimi şaşırdım. hayırlı olsun diyelim.
  • Devir böyle bir dönem ee ekmek paramızı taksiden çıkartıyoruz bu dönemde de kimse taksi kullanmaz oldu hele eski taksiye hiç binmez oldu bizde böle bir karar aldık babamla inşallah hayırlısı olur.. 2008 belki biraz daha beklicek ama onunda sonu aynı yoksa para kazanamıcaz yhaw..
  • yazdıklarını şimdi okudum başımda arıyo ne yazdığını tam anlayamadım ama biraz bişiler anladım.Taksi yapma işi ne iş anlayamadım açıkcası.
    quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

Devir böyle bir dönem ee ekmek paramızı taksiden çıkartıyoruz bu dönemde de kimse taksi kullanmaz oldu hele eski taksiye hiç binmez oldu bizde böle bir karar aldık babamla inşallah hayırlısı olur.. 2008 belki biraz daha beklicek ama onunda sonu aynı yoksa para kazanamıcaz yhaw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emorotti -- 8 Mayıs 2009; 15:03:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorotti

yazdıklarını şimdi okudum başımda arıyo ne yazdığını tam anlayamadım ama biraz bişiler anladım.Taksi yapma işi ne iş anlayamadım açıkcası.
    quote:

Devir böyle bir dönem ee ekmek paramızı taksiden çıkartıyoruz bu dönemde de kimse taksi kullanmaz oldu hele eski taksiye hiç binmez oldu bizde böle bir karar aldık babamla inşallah hayırlısı olur.. 2008 belki biraz daha beklicek ama onunda sonu aynı yoksa para kazanamıcaz yhaw..

abi arabayı boyaya verdim diyorum daha ciddisi var mı bunun araba yarın sarı işte..

• kusura bakma şaşırdm valla ama sonuçta para kazanmak için olduğundan bişey diyemiyorm bide bu kriz ortamında artk bırakın milletin taksye binmesini yakın mesafelerde minibüse bile binmiyolar yürüyolar allah kolaylık versin.Hayırlısı böyledir belki o zaman sizde şimdi 2008 e mi binceksiniz?
    quote:

quote:

yazdıklarını şimdi okudum başımda arıyo ne yazdığını tam anlayamadım ama biraz bişiler anladım.Taksi yapma işi ne iş anlayamadım açıkcası.
    quote:

abi arabayı boyaya verdim diyorum daha ciddisi var mı bunun araba yarın sarı işte..

• evet şimdilik ölyle olacak ama oda taksi olacağından işimizi garantiye alıyoruz taksiden çıkardığımız renault europa 19 u boyatıyoruz kendi rengine hususi olarak o devam edecek bizle birde boyadan sonra ön tampon takılmadan sisleri bağlatmayı düşünüyorum bakalım nası olcak..
  • sisler için beklemedeyim zaten
    quote:

evet şimdilik ölyle olacak ama oda taksi olacağından işimizi garantiye alıyoruz taksiden çıkardığımız renault europa 19 u boyatıyoruz kendi rengine hususi olarak o devam edecek bizle birde boyadan sonra ön tampon takılmadan sisleri bağlatmayı düşünüyorum bakalım nası olcak..
  • quote:

bahsettiğim ürün bu

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

bu ürünü aldım arkadaşlar kople krom olsun dedik internet üzerinden ısmarladım..
  • hayırlı olsun, ben araca yakışacağından eminim
    quote:

quote:

bahsettiğim ürün bu

bu ürünü aldım arkadaşlar kople krom olsun dedik internet üzerinden ısmarladım..

• evvettt..bugün başıma bayağı bir şey geldi..
    öncelikle internetden sipariş ettiğim panjur geldi ancak ortası krom olmayanı yani ghia dakiler gibi geldi ancak satıcı böyle olduğu için kargoyu kendi ödedi ve anlaşdık sorun yok resimleri aşağıda..
    vee parçalanıp boyanan 2007 trend e bugün bakmaya gittim ve
    sökülmüş olan ön tamponun içinde sis farı için hazırlanmış soketleri gördüm o anda ne kadar sinirlendim bilemezsiniz..sisleri aldığım satıcı takmakla vakit kaybetmemek için bana yalan söylemiş aslında orda direk geri sise takabileceğimiz kablo varmış..
    yani emorotti kardeş sana verdiğim bilgi yanlış ama senin ki titanyum olduğundan sorun direk ampulleri xenon yapabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 5 Kasım 2010; 22:08:48 >
  • panjur işi hayırlısı olsun diyelim gerçi sizde ghia dakilerden istiyorum demiştiniz bi araSis farları içinde diycek bişey yok artık nerdeyse hiç adam gibi iş yapcak insan kalmamış herkesin işi gücü yalan dolan olmuş o kunudada üzülüyorum yani.Neyse aracın boyadan çıktıktan sonraki resimlerinide paylaşırsanız sevinirim.
    quote:

evvettt..bugün başıma bayağı bir şey geldi..
    öncelikle internetden sipariş ettiğim panjur geldi ancak ortası krom olmayanı yani ghia dakiler gibi geldi ancak satıcı böyle olduğu için kargoyu kendi ödedi ve anlaşdık sorun yok resimleri aşağıda..
    vee parçalanıp boyanan 2007 trend e bugün bakmaya gittim ve
    sökülmüş olan ön tamponun içinde sis farı için hazırlanmış soketleri gördüm o anda ne kadar sinirlendim bilemezsiniz..sisleri aldığım satıcı takmakla vakit kaybetmemek için bana yalan söylemiş aslında orda direk geri sise takabileceğimiz kablo varmış..
    yani emorotti kardeş sana verdiğim bilgi yanlış ama senin ki titanyum olduğundan sorun direk ampulleri xenon yapabilirsin..

• taksi olacağı için bir kaç resim çekip sizin için yollayacağım o kadar kısmetse salı günü alcam arabayı..
  • teşekkürler.Hayırlısı olsun.
    quote:

taksi olacağı için bir kaç resim çekip sizin için yollayacağım o kadar kısmetse salı günü alcam arabayı..
  • quote:

taksi olacağı için bir kaç resim çekip sizin için yollayacağım o kadar kısmetse salı günü alcam arabayı..

Hani "kimse yorum yapmıyor" diye yazmışsınız ya; 3 sayfayı inceledim, hakikaten bir tane bile net fotoğraf yok, hepsi de cep telefonuyla çekilmiş, sadece araba görünen, hiç bir ayrıntıyı göremediğim basit fotoğraflar gibi geldi bana.

Hele Salı günü de öyle fotoğraflar gelecekse, söyleyin de boşuna gelmeyeyim buralara.

Halbuki benim fotoğrafları siz biliyorsunuz, zamanında filmli makinelerle çektikten sonra, arkadaşların baskısı sonucunda sırf araç fotoğrafları güzel olsun diye gittim dijital makine aldım. Milletin lafından bıktım, bulmuşken sizin gibi bir kurban; ben de biraz yükleneyim...

Hiç güzel değil arabalarınız...

Daha güzel bir çekimle belki daha güzel görünebilirler...

• her türlü olumlu olumsuz yoruma açığım hiç sorun değil
    sayfanın başındaki bir kaç resim dijital makine çekimi kimse özel olarak güzel çekim istemediği için bende uğraşmadım sanırım ama öyle olsun taksinin ilk resimleri dijital makineyle olcak buda sözüm olsun..
    araba işi zevk işidir daha bişi yaptırmadım malum kriz dönemi heralde yaptırmıcam da sonuçda boyancak gitcek ticaret amaçlı kullanılcak...
    hani ilk günlerdeki arzum ve isteğim kaçtı diyebilirim..

birde o dijital makine çekimi olanları çok zor eklemişdim sanırım benden kaynaklanıyor yüklerken sürekli hata veriyodu 200 kb ı geçmemesine ramet büyük diyodu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 11 Mayıs 2009; 12:41:20 >
  • Allah tekerine daş dolamasın.

yalnız, ilk sayfadaki jantlar takılıysa arabanda, bence olmamış.
    lastikler çok şişik duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

Allah tekerine daş dolamasın.

yalnız, ilk sayfadaki jantlar takılıysa arabanda, bence olmamış.
    lastikler çok şişik duruyor

teşekkür ederim kimsenin dolamasın tabiki...
    evet o jant ve lastikler duruyor özellikle ofset jant aldım bu janta 195 yanak takılırsa o kadar dışda durmaz ben özellikle 205 yanak takım
    yani 205/55 r16 lastik var bu zevk meselesi..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.