Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim panjur bu alınca aracın üstünde resimleri koyacağım..

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..
  • bu aracında farları güzelmiş alınca hemen takıp resimleri koyarsınız bekliorm
    quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

dediğim panjur bu alınca aracın üstünde resimleri koyacağım..

• farları değil hocam panjuru alcam...
    ama bakınca alasım gelmiyor değil benim gri ye bu far bi giderki..
  • Sis farlarını servistemi taktırdınız.Bende de bir trend var.
  • hayır kendim taktım..yabancı ülke yan sanayi ürünü...
    ampulleri xenon aldım ancak ampulleri henüz bağlatma fırsatım olmadı..
    onlarıda kendi elektrik cime bağlatmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 21 Nisan 2009; 13:52:41 >
  • ...

• biliyorum panjuru alcağınıda farlarda çok deli duruyo Ampülleri xenon aldım demişsin yeni taktırdığın sis farlarınamı aldın normal farlaramı ?
    quote:

farları değil hocam panjuru alcam...
  • quote:

dediğim panjur bu alınca aracın üstünde resimleri koyacağım..

Siyah mı Alsaydım araba mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 22 Nisan 2009; 16:56:36 >
  • siyah çok güzel görünüyo ama dezavantajlarıda var çiziği daha belirgin gösteriyo falan filan ama eğer siyah renk alcak olursam bunlara katlancambizde alırken siyah almaya çalıştık ama bayide yoktu eğer olsaydı siyah alıcaktım bütün dezavantajlarına rağmen arabayı çok güzel gösteriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorotti

biliyorum panjuru alcağınıda farlarda çok deli duruyo Ampülleri xenon aldım demişsin yeni taktırdığın sis farlarınamı aldın normal farlaramı ?
    quote:

sis ampullerini xenon aldım daha bağlatmadım..
  • bende sisleride xenon yapmak istiyorumda bi karar veremedim bağlatınca resimleri paylaşırsan sevinirim benim içinde bi fikir olur
    quote:

quote:

biliyorum panjuru alcağınıda farlarda çok deli duruyo Ampülleri xenon aldım demişsin yeni taktırdığın sis farlarınamı aldın normal farlaramı ?
    quote:

sis ampullerini xenon aldım daha bağlatmadım..

• Geçen elektrikçiye gittim sisleri söküm içine baktı içden bağlamamız için tamponu fln sökmemiz gerek dedi yoksa aracın altında çekmemiz gerek kabloyu dedi oda içime sinmedi kararsızım şu sıralar birde geri sise bağlatınca tek başına sisleri açamıcam onuda düşünüyorum şu anda..
  • Sizin sisler yeni bağlanıyo diyemi tamponu sökmek lazım yoksa her aracın ampulleri değişirken tamponumu sökmek lazım acaba ?
    quote:

Geçen elektrikçiye gittim sisleri söküm içine baktı içden bağlamamız için tamponu fln sökmemiz gerek dedi yoksa aracın altında çekmemiz gerek kabloyu dedi oda içime sinmedi kararsızım şu sıralar birde geri sise bağlatınca tek başına sisleri açamıcam onuda düşünüyorum şu anda..
  • bunları servisde nasıl bağlıyolar bilmiyorum ama sis kapağını sökünce hiç bişi gözükmüyo içerde kabloyu sokcak yer yok o yüzden tamponu sökmek gerekiyor dedi bana içerden götürmek için..
    olmadı servisde taktırmayı denicem ama ayrı bi sis düğmesi almayı düşünüyorum tek başına yakmak için..
  • Eğer ampülün değişmesi için tamponun sökülmesi gerekiyorsa benim iş yatarUraşamam tamponu söktür falan filan.Ama siz düşünüyorsanız ayrı bir sis düğmesi yaptırın bencede
    quote:

bunları servisde nasıl bağlıyolar bilmiyorum ama sis kapağını sökünce hiç bişi gözükmüyo içerde kabloyu sokcak yer yok o yüzden tamponu sökmek gerekiyor dedi bana içerden götürmek için..
    olmadı servisde taktırmayı denicem ama ayrı bi sis düğmesi almayı düşünüyorum tek başına yakmak için..
  • quote:

Eğer ampülün değişmesi için tamponun sökülmesi gerekiyorsa benim iş yatarUraşamam tamponu söktür falan filan.Ama siz düşünüyorsanız ayrı bir sis düğmesi yaptırın bencede
    quote:

bunları servisde nasıl bağlıyolar bilmiyorum ama sis kapağını sökünce hiç bişi gözükmüyo içerde kabloyu sokcak yer yok o yüzden tamponu sökmek gerekiyor dedi bana içerden götürmek için..

ampülün değişmesi için değil ampül zaten değişdi xenonlar takılı bende daha önceden sis yokdu sonradan taktırdım o yüzden kablosuda yok kabloyu geçirmek için sökülmesi gerekiyor..sizin ki bildiğim kadarıyla titanyum yani sis zaten var ee kablosuda olduğu için sizinde tampon sökülmeden ampul rahatlıkda değişebilir...sadece sis kapağı çıkcak o kadar..

• ok bende tam o konuyu anlayamamıştım evet sis farı var o zaman sadece kapağı çıkartıp değiştirebiliriz teşekkürler aklımdaki soruda buyduArtık sizde işlemleri tamalayınca sisler xenon olarak bir resim koyarsanız bende ona göre bi fikir sahibi olurum
    quote:

quote:

Eğer ampülün değişmesi için tamponun sökülmesi gerekiyorsa benim iş yatarUraşamam tamponu söktür falan filan.Ama siz düşünüyorsanız ayrı bir sis düğmesi yaptırın bencede
    quote:

ampülün değişmesi için değil ampül zaten değişdi xenonlar takılı bende daha önceden sis yokdu sonradan taktırdım o yüzden kablosuda yok kabloyu geçirmek için sökülmesi gerekiyor..sizin ki bildiğim kadarıyla titanyum yani sis zaten var ee kablosuda olduğu için sizinde tampon sökülmeden ampul rahatlıkda değişebilir...sadece sis kapağı çıkcak o kadar..

• inşallah koyacağız bu kadar uğraşınca keşke ghia ve ya titanyum alsaydım diyorum ama servisdeki fiyatını öğrencem çok değilse ikisinide orda bağlattırcam uğraşmıcam..
  • sabırsızlıkla bekliorm resimleri.Ghia veya titanium alsaydım demişsiniz donanımları olur birşeyler yaptırmama gerek kalmaz die heralde ama şöle bişey var yaptırdığınız herşeyde kendi emeğinzde var önmli olan o
    quote:

inşallah koyacağız bu kadar uğraşınca keşke ghia ve ya titanyum alsaydım diyorum ama servisdeki fiyatını öğrencem çok değilse ikisinide orda bağlattırcam uğraşmıcam..
  • öle tabiki o kadar uğraştıktan sonra marşa basıp gezmesi bi zevkli oluyor ki sorma...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.