Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede oluyo bazen 200 kb ın altındaki fotoğrafları eklerken hata dio yok resim çok büyük veya internet bağlantı hatası veriyo anlayamadım yani
    quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

birde o dijital makine çekimi olanları çok zor eklemişdim sanırım benden kaynaklanıyor yüklerken sürekli hata veriyodu 200 kb ı geçmemesine ramet büyük diyodu...
  • meçburen resmi küçülttüm arkadaşlar yoksa yüklenmiyor resim
    zımparalanmış ve maskelenmiş bir focus arka görünüm..

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

geniş taban lastiklerde yanlardan fışkırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 12 Mayıs 2009; 13:41:01 >

• Vay be nerde o gümüş focus
  • üzülmeye gerek yok sarı da güzel oldu bea..
    bu arada orada bulunan kablolara sisleri bağladım ama geri sisle ve ya başka bir şekilde yanmadı elektirikçiyle görüşcem..

• Hayırlı olsun Sarı yakışmamış değil hani
  • sarı renk yakışmakla kalmamış süper olmuş yawAmman nazar değmesinPanjurda çok yakışmış güzel olmuş,far kaşlarınıda boyatmışsınız ama sislerdeki o gümüş çizgi biraz bozmuş sanki keşke onuda sarıya boyatsaydınız ama neyse zevk meselesiGüzel olmuş bu renkte güle güke kullanın
    quote:

üzülmeye gerek yok sarı da güzel oldu bea..
    bu arada orada bulunan kablolara sisleri bağladım ama geri sisle ve ya başka bir şekilde yanmadı elektirikçiyle görüşcem..

• yine dayanamadım ekliyorum hava kararırken olduğu için biraz koyu çıktı..
    yazıları bile yazdırdım..
  • yine dayanamadım ekliyorum hava kararırken olduğu için biraz koyu çıktı..

• renk güzelArka bagaj kapağının orayada krom u yeni koydunuz galiba yoktu sanırım.
    quote:

yine dayanamadım ekliyorum hava kararırken olduğu için biraz koyu çıktı..

• doğrudur efendim...
    bagaj çıtası kapı kolları ve ön panjur nikelaj yapıldı.. internet üzerinden aldım..

ucuza..

bu arada kapıların altındaki eşiğe 2 3 cm lik siyah boya attırdım tampon altlarındaki siyahlarla uyum sağlaması için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 15 Mayıs 2009; 15:15:11 >
  • araba bu aksesuarlarla daha güzel olmuş kazasız belasız kullanın

• allah nazarlardan saklasın bence cok guzel olmus bagaj cıtası ve kapı kolları kaca mal oldu ? nerden aldınız lınk verebılırmısınız ?
  • şimdi söyle oluyor..$$

krom kapı kollarını araştırdığımda 2 çeşit var internet üzerinde biri daha pahalı..
    ikisinide canlı olarak gördüm ucuz olan dandik ve kararmaya çok elverişli kullanan biriside karardı ve değiştirdim dedi hatta bizim durakdaki bir araçda takılı onlarda kenardan kararmaya başlamış durumda ben pahalı olanını aldım...

<<ucuz>>

<<pahalı>>

buda bagaj çıtası

<<bagaj çıtası>>

eğer almayı düşünüyorsanız satıcıyla bağlantıya geçin hatta pazarlık yapın en azından kargo ücretini ucuza getirebilirseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 18 Mayıs 2009; 14:01:16 >

• quote:

üzülmeye gerek yok sarı da güzel oldu bea..

çok mükemmel bir taksi olmuş vallaha..
    nazar değmesin...
    hayırlı kilometreler...

• hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

yalnız talihsiz bir olay yaşadım alırken kontrol ettirerek aldığım xenon sis alpülleri nasıl oluyorsa benim elimde patlamış acayip moralim bozuldu...
    o kadar da dikkat etmişdim
  • Şu anda bir taksi plakasi ne kadar?Bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

Şu anda bir taksi plakasi ne kadar?Bir bilginiz var mı?

net bir fiyat söyleyemem ama durakda konuşulurken 185 bin den satıldığını duymuşdum o civarlarda 3 aşağı 5 yukarı...
    bu ticari plaka fiyatı ankara için geçerli...

bu arada yavaş yavaş 2008 focusu'da hazırlamaya başlıyorum taksiye koltuk kılıfı taktırcam bu hafta sonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 20 Mayıs 2009; 20:09:56 >
  • bizim durakdaki 3 hyundaı accent'i ve 2 ford focus'u bu araca yükleyip resimlerini çekmek süper olurdu..
    hem küçük hemde 5 tane alıyor..

• Mrb alp arabanı merak ediyordum burda gormus oldum 3 sayfayıda baya inçeledim.Araban gercektende çok guzel kazasız belasız km yapmak nasip etsin jantlar yakısmıs.Ya bazı yerleri atlatıp çok uzun oldugundan arabayı sarıya nıye boyattın onu anlayamadım gerci yok yakısmıs ama yani sırf zevktenmi.Ben bi arkadasa dedim arabaya orta konsol taktırmak lazım orjinalden cıkma falan komple set olarak yok 0 arabanın orjınalliğini falan niye bozuyon arabada hiç oynama yapma aklım karıstı.Sen sırf zevkten aracı boyattıysa sayet helal olsun biliyorsun benimde ilk aracım oldugumdan bide 0 tam olarak neyapsam yada yapmasam anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: trd

Mrb alp arabanı merak ediyordum burda gormus oldum 3 sayfayıda baya inçeledim.Araban gercektende çok guzel kazasız belasız km yapmak nasip etsin jantlar yakısmıs.Ya bazı yerleri atlatıp çok uzun oldugundan arabayı sarıya nıye boyattın onu anlayamadım gerci yok yakısmıs ama yani sırf zevktenmi.Ben bi arkadasa dedim arabaya orta konsol taktırmak lazım orjinalden cıkma falan komple set olarak yok 0 arabanın orjınalliğini falan niye bozuyon arabada hiç oynama yapma aklım karıstı.Sen sırf zevkten aracı boyattıysa sayet helal olsun biliyorsun benimde ilk aracım oldugumdan bide 0 tam olarak neyapsam yada yapmasam anlayamadım

şimdi ben arabayı zevk için sarıya boyatmadım o kadar cesaretli değilim henüz arabayı taksi yaptım üsttede belirtmişdim atlamışsın sanırım, taksi olarak kullanıyorum..
    diğer focusda sanıyorum seneye mayıs gibi taksi olacak..
    bizde 2 taksi var aynısına takılmayacak yani
    orta konsolda ki değişimin sebebi kol dayamadır..benim de düşündüğüm olay başka bir araçdan sökülerek benimkine takmak bunlar hurdalıkda bulunuyor genellikle, yani orjinalden çıkmada orjinal kaygısı olamaz...gerçi olsada benim için sorun olmaz hani..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.