Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imzanda bulunan iki focustada lpg bulunuyor fakat farklı firmaların ürünleri

ilk yaptırdığını tahmin ettiğim 2007 focusdaki lpg kitinden memnun kalmadığın için mi farklı bir markaya yöneldin 2008 focusda?

Bu arada taksiler hayırlı olsun...
    Hayırlı kazançlar hocam

Cruze'a da güle güle bin... Umarım ileride onu taksi yapar,binmek için kendine çok daha iyisini alırsın.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat_745

alp hocam dikkatimi çekti

imzanda bulunan iki focustada lpg bulunuyor fakat farklı firmaların ürünleri

ilk yaptırdığını tahmin ettiğim 2007 focusdaki lpg kitinden memnun kalmadığın için mi farklı bir markaya yöneldin 2008 focusda?

Bu arada taksiler hayırlı olsun...
    Hayırlı kazançlar hocam

Cruze'a da güle güle bin... Umarım ileride onu taksi yapar,binmek için kendine çok daha iyisini alırsın.. :)

Yok yahu cruze iyi taksi yapmayı düşünmüyorum bineceğim zaten ben focusları taksiden çıkarana kadar bunun yaşı dolar unut o yüzden o ihtimali..
    Lpg tamamen tesadüfen oldu takan yerin sahibi benim arkadaşım ona bırakmışdım lavota 2008 de ucuzlayınca onu taktık, aslında atikerden daha memnunum direk gazda her türlü havada çalıştırabiliyorum..
    Cruze e de atiker takıldı..Hem ucuz hem sorunsuz hem de türk malı..
    Ama lavato da sorunsuz çalışıyor mahaşallah deyin nazar değmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 14 Şubat 2010; 16:05:57 >

• Maşallah hocam :)

Bu arada her yıl bir araba :) Bakalım 2010'a ne kısmet olucak? :D
  • hayırlı olsun yeni cruzeniz
  • cruze hayırlı olsun

ama

fordcu adamı bozar chevrolet
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

cruze hayırlı olsun

ama

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

cruze hayırlı olsun

ama

Şaka bir yana tereddütlerim var performansından çok memnun değilim (focusdan inince az geliyor) yakıt tüketiminide tam ölçemedim LPG takıldı şamandıra oturmadı söküldü felan ama yorumlar hep fazla olduğundan yöne..Ama iç ve dış estetik olarak çok içime sinerek aldım tam isteklerim dahilinde ki aklımda olanları yaptırdıkdan sonra da tadından yenmeyecek..
  • Hayırlı olsun rengi güzelmiş.
  • O Cruze'da mı sizin? Rengi çok güzel vallahi, hayırlı olsun hocam
  • cruze için lpg uygulaması sorun çıkarabilir deniliyordu
    forumdada bu konu tartışılmıştı

senin araçta lpg uyumu nasıl oldu bi sorun çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

cruze için lpg uygulaması sorun çıkarabilir deniliyordu
    forumdada bu konu tartışılmıştı

senin araçta lpg uyumu nasıl oldu bi sorun çıktı mı?

Yok bu modellere servislerde taktı zaten LPG bir sorun çıkmadı ama motor garantisi bitti servisde yapılmadığı için..
    Yeni 2010 un bazı modellerine takmıyor servis tam niye bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizH

O Cruze'da mı sizin? Rengi çok güzel vallahi, hayırlı olsun hocam

Yeni aldık bunu durağın oralarda bayağı dikkat çekiyor zaten filmde çekildi camlara...
  • Resim bekliyoruz hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat_745

Resim bekliyoruz hocam :)

Havalar çok canımı sıkıyor tam yıkıyorum keyifleniyorum çekiceğim,pat yağmur yağıyor araba leş,birde makinam hep yanımda olmuyor ama kaliteli resimlerini çekiyim ilk buraya koyacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

quote:

Orijinalden alıntı: wizH

O Cruze'da mı sizin? Rengi çok güzel vallahi, hayırlı olsun hocam

Yeni aldık bunu durağın oralarda bayağı dikkat çekiyor zaten filmde çekildi camlara...

ben sana camlara film çektir dediğim zaman çektirmemişdin bak :D çektirmişsin işde camlara film ne güzel olmuşdur oo cruze şimdi :d

• quote:

Orijinalden alıntı: n1say

ben sana camlara film çektir dediğim zaman çektirmemişdin bak :D çektirmişsin işde camlara film ne güzel olmuşdur oo cruze şimdi :d

Aslında ben düşünmüyordum film çektirmeyi ama bir gün canıma tak etti..Aracın rengi ve iç ışıkları çok dikkat çekici, arkadaş her gelen geçenin gözü arabanın içinde annemiz var kardeşimiz var olmuyor o gün karar verdim çektirmeye..

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 3 Mart 2010; 21:49:48 >
  • quote:

quote:

Aslında ben düşünmüyordum film çektirmeyi ama bir gün canıma tak etti..Aracın rengi ve iç ışıkları çok dikkat çekici, arkadaş her gelen geçenin gözü arabanın içinde annemiz var kardeşimiz var olmuyor o gün karar verdim çektirmeye..

ee sen git cruze al millet arabanın içine bakmasın :) kaç numara çektirdin ön cam'dada film varmı arada resim paylaş bu konunun sıkı takipçilerindenim çünkü :=)

• quote:

quote:

quote:

ee sen git cruze al millet arabanın içine bakmasın :) kaç numara çektirdin ön cam'dada film varmı arada resim paylaş bu konunun sıkı takipçilerindenim çünkü :=)

Ya bilirsin araba yeni olunca resim çekilmiyor biniliyor..Ama size söz kaliteli fotorafları sıralayacağım buraya..
    Hatta 3 ünü bir arada çekeceğim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bilirsin araba yeni olunca resim çekilmiyor biniliyor..Ama size söz kaliteli fotorafları sıralayacağım buraya..
    Hatta 3 ünü bir arada çekeceğim..

eyvasllah usata bir ara pm'den mesaj at bana ev adresini cruze'a şöyle at nalı gibi bir nazaa boncuğu yollim hediyemiz olsun :D bizim yüzümüzden araça bir şey gelirse üzülürüz ağlarız perişan oluruz :d

• Söz verdiğim gibi...
     Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 26 Ocak 2012; 22:51:07 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.