Şimdi Ara

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
34.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plakalığın gözümden kaçtı sanma :) çok güzel olmuş aracın cam flimleriyle.

resimlerini [simage][/simage] koduna değilde [simage][/simage] koduna koyarsan resim hem daha çabuk açıolır hemde sayfanın yapısı bozulmaz benim internet biraz yavaşda 5 dakkadan önce acılmıyor resim
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

plakalığın gözümden kaçtı sanma :) çok güzel olmuş aracın cam flimleriyle.

resimlerini [simage][/simage] koduna değilde [simage][/simage] koduna koyarsan resim hem daha çabuk açıolır hemde sayfanın yapısı bozulmaz benim internet biraz yavaşda 5 dakkadan önce acılmıyor resim

Plakalığa kendim uğraştım.Uğraştığıma da değdi güzel oldu..
    İkisini öyle yükledim bir tanesi sayfayı tamamlasın diye büyük yükledim benim nette de bir sorun var hallediyim daha koyacağım resim..
  •  Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

Focus's, Cruze and Aveo...Picture page 5!!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 26 Ocak 2012; 22:57:21 >

• aracın içi de çok süpermiş valla da senin taksinin kromaj kollarına ne olmuş öyle döküldü mü ?
  • quote:

aracın içi de çok süpermiş valla da senin taksinin kromaj kollarına ne olmuş öyle döküldü mü ?

Kromlar o kadar parlak ki herşeyi yansıtıyor ağaçlar yansımış yoksa sapa sağlam abi en kalitelisinden aldım dökülenleride var onların ama sağlam benimkiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

quote:

aracın içi de çok süpermiş valla da senin taksinin kromaj kollarına ne olmuş öyle döküldü mü ?

Kromlar o kadar parlak ki herşeyi yansıtıyor ağaçlar yansımış yoksa sapa sağlam abi en kalitelisinden aldım dökülenleride var onların ama sağlam benimkiler..

:D öyle diyorsan öledir usta arkadaki borda reno'da sizin emaktar eski araç mı ?
  • http://www.sahibinden.com/cruze_krom_aksesuar_seti-68WQQaXQQ19064475WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

krom aksesuarları araştırmıssın herhalde gözüme çarptı güzelde duruyor bu kapı içinde duran cruze yazılısı 10 numara :)
  • quote:

http://www.sahibinden.com/cruze_krom_aksesuar_seti-68WQQaXQQ19064475WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

krom aksesuarları araştırmıssın herhalde gözüme çarptı güzelde duruyor bu kapı içinde duran cruze yazılısı 10 numara :)

Evet kısmet olursa o seti alacağım komple...
  • son durumlar nasıl ?
  • Bir problem yok aynen devam...
  • dostum fordun jantları bence çok kötü durmuş, ufak kalmış ve fazla parlak, aracın ciddiyeti gitmiş (tabi bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 25 Mayıs 2010; 23:09:03 >
  • quote:

Bir problem yok aynen devam...

Filoya yeni araç katılmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

dostum fordun jantları bence çok kötü durmuş, ufak kalmış ve fazla parlak, aracın ciddiyeti gitmiş (tabi bence)

Yorumunuz için teşekkür ederim..İlk defa böyle bir yorum aldım iki renkte de hayranı çok....

quote:

Filoya yeni araç katılmadı mı?

Yok şimdilik...
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 5 Kasım 2010; 21:51:35 >
  • Yaklaşık 1.5 yıl sonra herkese merhaba...
    Yeni aracımla ve eski araçlarımdaki değişikliklerle tekrar aranızdayım.

Saygılar...
  • Hocam taksiciliğe devam mı? Neden bir buçuk yıl ara verdin konuya bilmiyorum ama bugün gördüm konuyu baştan sona okudum, bende dedim neden görmedim ben 5 sayfalık konuyu.
  • quote:

Yaklaşık 1.5 yıl sonra herkese merhaba...

Saygılar...

Cruze'daki Alperen yazısını gördüm değişiklik olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Hocam taksiciliğe devam mı? Neden bir buçuk yıl ara verdin konuya bilmiyorum ama bugün gördüm konuyu baştan sona okudum, bende dedim neden görmedim ben 5 sayfalık konuyu.

Taksiler duruyor ama ben çalışmıyorum uzun süredir.Foruma bakamadım tamamen tembellikden diyebilirim.Taksilerle ilgileniyorum bakımlarını yaptırıyorum ancak çalışmıyorum.Taksicilik malesef gelecek vaat etmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

quote:

Saygılar...

Ozaman kaputtaki ciziği yazıyıda görmüşsündür Alper kim yazdıysa hergün küfür yiyor benden...
    Evet yazıyı yeni yazdırdım sayılır 1 ay oldu.Dikkat ettiysen başka değişikliklerde var..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

quote:

Saygılar...

Ozaman kaputtaki ciziği yazıyıda görmüşsündür Alper kim yazdıysa hergün küfür yiyor benden...
    Evet yazıyı yeni yazdırdım sayılır 1 ay oldu.Dikkat ettiysen başka değişikliklerde var..

Tam şe ettiremedim
    Çok yakından bakamadım hacım, arabanın içindeydim sadece Alperen yazısını görebildim. Bi dahaki gelişinde aşağı inip detaylı inceleme yaparım

• Hocam boya yerine neden folyo düşünmediniz taksiler için ?
    Birde taksicilik yaptığımdan veya yapacağımdan değilde ortalama ne kadar kazandırıyor günlük ? Her gün birbirini tutmaz ama bi ortalaması vardır belki özel bir soru pm ile cevap verebilirsiniz sadece merak ettim. Taksi plakalarıda pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.