Şimdi Ara

Focus TDCI Ghia arıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 ve üstü model Focus TDCI Ghia arıyorum, siyah ya da koyu mavi renk tercihimdir, ESP li olanlarından...
    Tanıdıklarınızdan falan hani satan olursa haberim olsun ;)

• 2005 model 1.6 Tİ-VCT HB
    TEST
    Yeni Focus selefi gibi yol tutuş konusunda sınıfına referansolacağa benziyor. Sert yapıdaki süspansiyonlar elektronik sistemlerefazla iş bırakmıyor. Amatörce yapılan hatalar dışında ESP sisteminidevreye sokmak güç. Sert süspansiyonlar konfordan ödün vermiyor.Darbe emiş performansını başarılı bulduk. Otomobilin ABS desteklifrenleri başarılı bir performans gösterdi.. Yaptığımız testte 100km/s hızdan durma konumuna 38 metrede geldik

ESP yi focus da...çok büyütmeyin..... SOrun olmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

2005 model 1.6 Tİ-VCT HB
    TEST
    Yeni Focus selefi gibi yol tutuş konusunda sınıfına referansolacağa benziyor. Sert yapıdaki süspansiyonlar elektronik sistemlerefazla iş bırakmıyor. Amatörce yapılan hatalar dışında ESP sisteminidevreye sokmak güç. Sert süspansiyonlar konfordan ödün vermiyor.Darbe emiş performansını başarılı bulduk. Otomobilin ABS desteklifrenleri başarılı bir performans gösterdi.. Yaptığımız testte 100km/s hızdan durma konumuna 38 metrede geldik

O zaman şunu sorayım ben: genelde baktığım araçlarda ESP li olanında sunroof yok sunroof u olanlarında ise ESP yok, sizce hangisi alınmalı? Bu ESP li modellerde güvenlik paketi varda ESP nin haricinde farklı özelliklerde mi mevcut fazladan?

• kardeş ben sana erzurumdan 2005 model vereyim tdci ghia 102000 de 2 parça boya var değişenş yok kurşun grisi kollar ve yan çıta nikelaj kaplama sana 28500 ytl olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

2005 model 1.6 Tİ-VCT HB
    TEST

O zaman şunu sorayım ben: genelde baktığım araçlarda ESP li olanında sunroof yok sunroof u olanlarında ise ESP yok, sizce hangisi alınmalı? Bu ESP li modellerde güvenlik paketi varda ESP nin haricinde farklı özelliklerde mi mevcut fazladan?

tabiki ilk planda ESP li..... sunroof neye yarıyo..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.