Şimdi Ara

Ford Mondeo 1.6 tdci selective hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
18.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aileye 2.arabayı almak istiyorum ve araştırmalarımdan sonra bütçemin maksimum 80 bin olmasıyla birlikte mondeo 1.6tdci beyaz ya da siyah içi konyak deri olanından almaya karar verdim.75 bin gibi son rakam veriyorlar.Bana çok uygun geldi bu kadar dolu bir araç sunroof xenon deri koltuk navigasyon kör nokta uyarıcısı vs. gibi özelliklerle cazip geldi.Volvo s60 1.6 dizel otomatik için fiyat aldım mondeo ile eş değer donanımlısı için 107 bin tl fiyat istediler en son 98 bin e bırakırız dediler.Bana çok uçuk bir rakam geldi her ne kadar otomatik vites olsada bu kadar parayı 1.6 dizel bir araç haketmiyor.Mondeo hakkında yorumlarınız nedir alternatif düşünülebilir mi?

• Hemde beyaz of of of diyorum
    Makyajdan sonra mondeo alınacak araçların bence başında geliyor.
    Alternatif derseniz konu sapar gider hocam burda size superb aldırırlar
  • Passat ve SuperB kavgasi cikabilir. Ben olsam Mondeo yu dusunurdum gercekten cazip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super B 1.4 TSi Elegance modeli liste fiyatı 65,000 TL iken gidip FORD almak [BANA GÖRE] mantıksız hocam.

Karar sizin, şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

Super B 1.4 TSi Elegance modeli liste fiyatı 65,000 TL iken gidip FORD almak [BANA GÖRE] mantıksız hocam.

Karar sizin, şimdiden hayırlı olsun

Hocam arkadaş dizel araç bakıyor
  • 5 yaşına gelmiş kasası her an değişebilecek olan, manuel vitesli mondeo alacağıma 5bin tl fazla verip opel insignia 2.0 dizel'i tercih ederdim. şimdi arkadaşlar mondeo'da şu var bu var diyecekler ama onların hiç biri hem ikinci el değerinde hemde kullanırken otomatik vites kadar değerli olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

5 yaşına gelmiş kasası her an değişebilecek olan, manuel vitesli mondeo alacağıma 5bin tl fazla verip opel insignia 2.0 dizel'i tercih ederdim. şimdi arkadaşlar mondeo'da şu var bu var diyecekler ama onların hiç biri hem ikinci el değerinde hemde kullanırken otomatik vites kadar değerli olamaz.

insignia demişsiniz ama bu aracın bir artısı yok bence 2.0 motor olduğu için vergiden kayıp performans deseniz 1sn oynuyo aralarında 0-100 de.Donanım deseniz mondeo nun yanına yaklasamaz.Kasa değişsede hemen satmak gibi bir niyetim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus 1.6 TDCi Titanium
    9 yıl önce açıldı
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda bazen Superb öneriliyor ama bence Superb genel anlamda gereksiz uzun bir araç. Günlük yaşamda eğer özel bir park alanı yoksa park edilecek alan çok sınırlı o araç için.

Ben bu durumda olsam kesinlikle Volvo'yu düşünmezdim. Ciddi anlamda Insignia ve Passat arasında kalırdım. En sonunda da Insignia alırdım heralde.

Insignia, Passat'a göre bence üstün bir araç.

Sonuç olarak Insignia düşünebilirsiniz hocam ben inceledim çok memnun kaldım araçtan.
  • Çok güzel seçim hocam şimdiden hayırlı olsun . Konyak rengi Mondeo'ya çok yakışıyor ve araca ayrı bir hava katıyor.
  • o paraya kaç tane çikolatalo gofret olur bilinmi sen?
  • moturu focus'tan, donanımı kendisinden biliyorum. tavsiye edibilirim. yalnız yaşadığınız yerde yollar sağlıklı değilse, 18' jantlar biraz can sıkabilir.

iyi günler.

düzeltme:fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 19 Haziran 2012; 16:32:40 >
  • Çok güzel bir seçim olur bence...
  • Mondeo güzel seçim alternatif olarak da SuperB.
  • Bence dizel motor olarak emsali araçlar arasında en iyi motorlardan birisine sahip yol tutuşu ve konfor olarak zaten üstün bir araç donanım fiyat ilişkisi olarakda verilen parayı hak ettiğini düşündüğüm bir araç gerçekden uzun yol keyfini az çok bilen birisi olarak söylüyorum gerçekden memnun kalırsınız diyorum.
  • ford mondeo yani. daha ne olabilir ki. on numara araba.
  • 1.6 selective mondeo da powershift şanzıman var mıydı?
  • Güzel secim olur. Yalnız kasa degistirecek. O sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle beyazı çok hoş.

Resimde ekleyelim konu şenlensin ;

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Özellikle beyazı çok hoş.

Resimde ekleyelim konu şenlensin ;

şu araç ülkemizde nasıl tutmuyor anlamış değilim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.