Şimdi Ara

Ford Mondeo 1.6 tdci selective hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
18.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı araca sahip tanıdığım var gayet memnunlar.
  • 80 bin mondeoya verilene kadar compact executive sınıfıyla ilgilenilmeli bence.
    Bu da akla direkt s60 ı getirir.
    Mondeoyu ben de çok seviyorum ama seneye kasası değişecek.
    Ve yeni kasası da inanılmaz güzel olmuş arabanın.
    Bence mondeo düşünüyorsanız 1 sene sabredin,veyahut dediğim gibi üstüne biraz ekleyip s60a yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

80 bin mondeoya verilene kadar compact executive sınıfıyla ilgilenilmeli bence.
    Bu da akla direkt s60 ı getirir.
    Mondeoyu ben de çok seviyorum ama seneye kasası değişecek.
    Ve yeni kasası da inanılmaz güzel olmuş arabanın.
    Bence mondeo düşünüyorsanız 1 sene sabredin,veyahut dediğim gibi üstüne biraz ekleyip s60a yönelin.

+11111111
  • kasa değişince değer kaybedecek araç tabiki yeni kasayıda aynı opsiyona aynı fiyata alabilecekmisiniz buna bakmak lazım
    ha bu arada ben günceline değil aracın bana verdiklerine içime sinmesine bakarım 2006 tdci mondeom var çok beğeniyorum
    konfor yol tutuşu güvenlik donanım vs tutulmayan bir araç ülkemizde ama nedense 2000 motor diyorlar passat da vectrada satıyor 2000 cc
    motor forda gelince tutulmuyor anlamış değilim hakikaten malzeme kalitesi vs her kuruşu hakeden bir araçtır.
  • Hemen satmak gibi bir derdiniz yoksa güzel bir seçim bana göre. Mondeo makyajdan sonra daha derli toplu oldu. Beyaz renkte fena gider Mondeo ya
  • Mondeo 1.6 tdci selective'i 75'e veriyorlarsa bir dakika bile düşünme derim.
  • 1.6 motorda selective donanımı varmıydı ya ?
    Ben 2.0 motorda selective donanım var diye biliyordum.Eğer dediğiniz gibiyse hiç kaçırmayın alın derim.Deri koltuk , xenon , sunroof on numara bir araç.
    Hepsini geçtim sırf jantları için alınır bu araba.

Çok güzel bir tercih.Benimde 4-5 sene sonra alacağım araba bu gidişle Mondeo olacak.

Şimdi Ford'un sitesine baktım evet dediğiniz gibi varmış

82.995 lira yazıyor.Siz 75 bin lira diyorsunuz bana göre çok iyi bir indirim almışsınız.Bence kaçırmayın bu fırsatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz06 -- 19 Haziran 2012; 21:47:17 >
  • babamda 2012 modeli var.aynı donanım...beyaz içi konyak deri döşeme...

araç hem dış hem iç görünüm olarak çok çok güzel...

bende de 2010 grand scenic var...bazen babamın arabası alıyorum ve arada çok büyük bir fark var...özellikle konfor olarak...gerçi yoldaki çukurlara girerseniz vay halinize,çünkü aracın jant ölçüsü 18' ve neredeyse yoldaki pürüzleri bile hissediyorsunuz...

ortalama tüketimi ise şu anda 6 litre civarında geziniyor...bu arabayı düşünüyorsanız hiç beklemeyin ve alın pişman olmazsınız... babam emekli oldu ve artık ömür boyu bu arabayı kullanacak,yani başka bir araba almayacak,ancak eğer alırım 1 sene sonra satarım mantığı varsa büyük zarar edersiniz,bu da bu aracın en kötü özelliğidir...
  • Off hemde beyaz hiç düşünmeden al diyorum hocam , erkenden satma niyetin yoksa.
  • Bende farkı bir şeyden bahsedeyim.

Mondeo yol tutuş olarak, direksiyon'un size verdiği tepkiler olarak, yani sürüş zevki açısından çoğu D segmenti araçlardan üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

1.6 selective mondeo da powershift şanzıman var mıydı?

yok benim bildiğim. benzinli yada dizel en az birine şart hadi dizeli eknomi için alınıyor bari 160lik benzinliye koy.

gitsinler volvoyu örnek alsınlar .nasıl pazar yaartılır araç satılır.
  • Focus kullanıcısı olarak diyebilirimki fordun dizel motorları nice bi kaç beygir üstü olan rakiplerine göre çok çok daha atak bir motor.

sanılanın aksinede tdci motorlar çok falan yakmıyor.

Araç süper eğer en az 5-6 sene binerim derseniz hiç düşünmeyin.Yeni kasasınıda kafaya takmayın.Ben focusumu alırkende 1 sene sonra yeni kasa gelecekti.Takmadım aldım şimdide çok memnunum.Yeni kasası hem tutmadı hemde aynı motor aynı donanıma sahip araç sırf yeni kasa diye 8-10 bin tl kadar fiyat arttırdı.

Makyajlı kasası bence hem şık hemde son makyaj olduğundan artık bu araçta kronik arıza üretim hatası vs denilecek durumlarda kalmadı.yani alınır keyifle paşa paşa binilir.

Bu arada d segmentinde değer kaybetmeyen araç yok.Yine sanılanın aksine fordlar değerini koruyor (d segmentinde mondeoyu saymazsak) ama dediğim gibi tüm d segmenti araçlar malesef ikinci elleri az olduğundan değer kaybetmeye mahkum.

Bu sınıfta ikinci elde en iyi değer sahibi araç passat ancak onunda dezavantajları ortada forumda çok konuşuyoruz kısa zamanda satma düşünceside yoksa mondeo çok güzel bir tercih olur.

Bu arada benim favori rengimde siyah.

Birde hangi donanım olduğunu merak ettim iki gün önce servisteydim önümde fiyat listesi vardı tdci mondeolar 65 bin tl'den başlıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

moturu focus'tan, donanımı kendisinden biliyorum. tavsiye edibilirim. yalnız yaşadığınız yerde yollar sağlıklı değilse, 18' jantlar biraz can sıkabilir.

iyi günler.

düzeltme:fotoğraf

Ford Mondeo 1.6 tdci selective hakkında

Daha öncede 18' jant kullandım sıkıntı yaşamadım.İstanbul da yaşıyorum yollarda sıkıntılı değil çok şükür.BMW 5 serisi m pakette 19 jant vardı yine sıkıntı yaşamamıştım.

• Son pazarlığı da yaptım 75 ten aşağı düşmüyorlar daha fazla araç hazırda yok gümrükte olduğu için biraz bekleyeceğim ama sıkıntı yok.Araç emsallerine göre dolu şık ve az yakan bir araç.Görünüş olarakta bence passattan daha güzel.Bugun passata bindim hiç hyecan vermedi modneo dan sonra.Alışılagelmiş tasarım artık sıkıyor ciddi derecede.Yorumlarınız için herkese tek tek teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Son pazarlığı da yaptım 75 ten aşağı düşmüyorlar daha fazla araç hazırda yok gümrükte olduğu için biraz bekleyeceğim ama sıkıntı yok.Araç emsallerine göre dolu şık ve az yakan bir araç.Görünüş olarakta bence passattan daha güzel.Bugun passata bindim hiç hyecan vermedi modneo dan sonra.Alışılagelmiş tasarım artık sıkıyor ciddi derecede.Yorumlarınız için herkese tek tek teşekkür ederim

Araç teslim olunca foto isteriz
  • 10 numara 5 yıldız bır secım bende cok ımrenıyorum bu arabaya yalnız 2013 yenı kasası cıkacak efsane bırsey olucak onu beklıyoruz 4 gözle birde 1.6 tdci otomatık cıkarsa satıs rekoru kırar valla
  • Güzel seçim güzel kombinasyon...Bu arabayı bende düşünüyorum ama fordun tutulmayan tek aracı..Hakettiği değeri vermiyoruz.Önceki kasasına göre iyi tutuldu ve gelecek kasa daha da iyi tutulacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Özellikle beyazı çok hoş.

Resimde ekleyelim konu şenlensin ;

Ford Mondeo 1.6 tdci selective hakkında

şu araç ülkemizde nasıl tutmuyor anlamış değilim

HB kasa olanı, sedandan daha sportif ve çekici...
    ama ülkemize getirilmiyor...

bu arada 75 çok çok iyi Selective için....
    megane ST full fiyatı 70 iken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

1.6 motorda selective donanımı varmıydı ya ?
    Ben 2.0 motorda selective donanım var diye biliyordum.Eğer dediğiniz gibiyse hiç kaçırmayın alın derim.Deri koltuk , xenon , sunroof on numara bir araç.
    Hepsini geçtim sırf jantları için alınır bu araba.

Çok güzel bir tercih.Benimde 4-5 sene sonra alacağım araba bu gidişle Mondeo olacak.

Şimdi Ford'un sitesine baktım evet dediğiniz gibi varmış

82.995 lira yazıyor.Siz 75 bin lira diyorsunuz bana göre çok iyi bir indirim almışsınız.Bence kaçırmayın bu fırsatı

Var hocam selective ecoboost 71 bin lira demişlerdi 1-2 ay önce. Araç normal mondeo gibi değil garip gerçekten müthiş duruyor. Donanım olarak çoğu markanın en üst donanımlarından bile dolu. Ayrıca konuyu açan arkadaş bence fiyat uygun 80 altına kolay kolay inmezlerdi dizel için.

• ben "bu araç türkiyede tutmuyor" lafını hiç anlamıyorum. trafiğe çıkınca anlaşılır herhalde bir aracın tutulup tutulmadığı... ankarada her trafiğe çıkışımda onlarca mondeo ile karşılaşıyorum... ve şimdi 2011 model mondeomu satsam yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum. hayatında mondeonun kapısınıı bile açmamış adamlar yorum yapıyorlar.
    hani bir reklam vardı ya "ağzı olan konuşuyor" diye bu durumda öyle. Önceki arabam v50 idi. o da mükemmeldi ama mondeo bambaşka, hatta eşim geçenlerde " bu arabada oturmuyoruz da yatıyoruz san ki" gibi bir yorum yaptı.

park sorununuz yoksa, trafikte acemi değilseniz ve 100.000TL niz de yoksa MONDEO derim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.