Şimdi Ara

Focus Titanium 5K 1.6i 100PS A/T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Focus Titanium 5K 1.6i 100PS A/T almayı düşünüyorum, kullananlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim, özellikle biraz fazla yaktığından lpg taktırma konusunda ve şanzımanı konusunda sıkıntı yaşar mıyım, lpg garantiyi bozar mı?

• Yakın zamanda aldık ve çok memnunuz. Yakıtı normal vitese göre daha fazla tabi ki. Otomatik vitesten dolayı biraz ağır kalıyor tabi araba. Ama kimin umurunda. Arabayı konforlu ve güvenli bir şekilde bizi bir yerden bir yere götürsün diye aldık neticede. Şehiriçi sürekli kısa mesafede yakıt tüketimi 10 litre ortalama. Ama bu da otomatik konforunun bedeli. Otomatik vitesi gayet başarılı. Yani vites değişimleri sarsıntısız ve konforlu. LPG konusunu bilmiyorum.
  • ben comfort sedan otomatik aldım.inşallah perşembe günü aracı teslim alacam.merakla bekliyorum aracı...
  • vb35 aracınızı kaça aldınız birde teslimm aldıysanız aracın otomatik vites yönüyle değerlendirmenizi alabilir miyiz..
    hayırlı olsun buarada..
  • Lpg taktığın anda garanti gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1234

vb35 aracınızı kaça aldınız birde teslimm aldıysanız aracın otomatik vites yönüyle değerlendirmenizi alabilir miyiz..
    hayırlı olsun buarada..

34000 TL ye aldım.extra olarak çelik cant var,aytozu gri.henüz 200 km oldu.vites geçişleri sarsıntısız.biraz hantal ama 1400 kg lik otomatik araçtan çok fazla bir şey beklememek gerekir.manuel modunun da olması avantaj olacaktır,özellikle virajlı dağ yollarında manuel modu kullanmak keyifli ve daha seri olabilir.
  • arkadaşlar comfortların negibi özellikleri var acaba bilinenler harici mesela yol bilgisayarı anlık yakıt gösteriyormu ne gibi ayarlar yapabiliyoruz yol bilgisayarından kaç adet kolon var arka kapılarda da kolon varmı hareket halinde kapılar kitleniyormu vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vb35

quote:

Orijinalden alıntı: ata1234

vb35 aracınızı kaça aldınız birde teslimm aldıysanız aracın otomatik vites yönüyle değerlendirmenizi alabilir miyiz..
    hayırlı olsun buarada..

34000 TL ye aldım.extra olarak çelik cant var,aytozu gri.henüz 200 km oldu.vites geçişleri sarsıntısız.biraz hantal ama 1400 kg lik otomatik araçtan çok fazla bir şey beklememek gerekir.manuel modunun da olması avantaj olacaktır,özellikle virajlı dağ yollarında manuel modu kullanmak keyifli ve daha seri olabilir.

hb otomatık tıtanyumunu 34.000 e alan var mıdır pazarlıkla alınabılır mı?
    bır de comfortla collectıon arasında ne fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

arkadaşlar comfortların negibi özellikleri var acaba bilinenler harici mesela yol bilgisayarı anlık yakıt gösteriyormu ne gibi ayarlar yapabiliyoruz yol bilgisayarından kaç adet kolon var arka kapılarda da kolon varmı hareket halinde kapılar kitleniyormu vs.

cruise kontrol var.yol bilgisayarında anlık,ortalama tüketim var.sanırım 4 tane kolon var.arka kapılarda da var ama öndekiler kadar iyi değil gibi.kapıları içeriden manule kitleyebiliyoruz ama otomatik kitleme var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.